Shaver series 7000

elektromos borotva nedves és száraz használatra

  • KA
  • KA

  Shaver series 7000

  elektromos borotva nedves és száraz használatra

  Sima siklás, kíméletes borotválkozás

  Tompítson az élen! A kifejezetten az érzékeny bőrre tervezett, kényelmesen kezelhető Philips Shaver series 7000 borotva a kényelmet szolgáló gyűrűinek és az egyedülálló mikrogyöngy bevonatának köszönhetően erőfeszítés nélkül siklik keresztül arcán. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Shaver series 7000 elektromos borotva nedves és száraz használatra

Kényelmes gyűrűk, 50 perc vez. nélk. haszn./1 órás töltés, Tisztítókefe és szakállformázó, SmartClean rendszer S7780/64 Hasonló termékek

Sima siklás, kíméletes borotválkozás

A Philips 1. számú márkája az érzékeny bőrhöz*

 • Sima csúszást biztosító súrlódásgátló mikrogyöngy bevonat

  Sima csúszást biztosító súrlódásgátló mikrogyöngy bevonat

  Kényelmes gyűrűink egyedi – több ezer, porszem nagyságú gyöngyből álló – bevonattal rendelkeznek, mely puha, alacsony ellenállású felületet hoz létre. Ennek köszönhetően a borotva könnyedén siklik végig az Ön arcán, és csökkenti a bőrirritációt, miközben bőrét simává varázsolja.

 • A pengék gyengéden vezetik a szőrszálakat a tökéletesen alapos, gyengéd borotválás érdekében

  A pengék gyengéden vezetik a szőrszálakat a tökéletesen alapos, gyengéd borotválás érdekében

  Speciálisan kifejlesztett pengerendszerünk védi az Ön bőrét, miközben ahhoz rendkívül közel vágja le a hosszú, a rövid és a ferdén növekvő szőrszálakat. A nyílásokat úgy alakították ki, hogy azok az egyes szőrszálak ideális vágási pontjához illeszkedjenek, mindezt annak érdekében, hogy az Ön bőrének sérülése nélkül, óvatosan vágjanak.

 • A rendkívüli kényelem érdekében a fejek 5 irányban, könnyedén hajlanak

  A rendkívüli kényelem érdekében a fejek 5 irányban, könnyedén hajlanak

  A DynamicFlex fejek könnyedén mozognak 5 irányba, így arcának és nyakának minden hajlatát követik, hogy a borotválkozás még kényelmesebb legyen.

 • Kényelmes száraz vagy frissítő nedves borotválkozás az AquaTec segítségével

  Kényelmes száraz vagy frissítő nedves borotválkozás az AquaTec segítségével

  Döntse el, hogyan szeretne borotválkozni. Az AquaTec nedves és száraz bevonattal választhatja a gyors, mégis kényelmes száraz borotválkozást, de borotválkozhat nedvesen is – gél vagy hab segítségével – akár a zuhany alatt is.

 • Az intuitív kijelzővel egyszerűen használhatók a funkciók

  Az intuitív kijelzővel egyszerűen használhatók a funkciók

  Az intuitív kijelzőn fontos információk láthatók, így a lehető legjobb teljesítményt hozhatja ki a borotvából: 3 szintes akkumulátor-jelző - Tisztításra emlékeztető jelzés - Akkumulátor lemerülését jelző fény - Borotvafej-cserére emlékeztető jelzés - Utazózárjelző

 • 50 perc vezeték nélküli borotválkozás egy óra töltés után

  50 perc vezeték nélküli borotválkozás egy óra töltés után

  Az energiatakarékos, hatékony lítium-ion akkumulátor rendszer két kényelmes lehetőséget kínál: Töltse egy órán keresztül az akár 50 perces borotválkozási idő érdekében, vagy végezzen gyorstöltést egy teljes borotválkozás érdekében. Az összes Shaver series 7000 modellt úgy tervezték, hogy kizárólag vezeték nélküli módban működjenek, ezáltal garantálható a biztonság nedves környezetben is.

 • Rápattintható szakállformázó 5 hosszbeállítással

  Rápattintható szakállformázó 5 hosszbeállítással

  Újítsa meg stílusát a SmartClick szakállformázó tartozékkal. 5 hosszbeállítás közül választhat, így bármilyen formát elkészíthet a tökéletes borostától kezdve a rövid, elegánsan vágott szakállig. Lekerekített végek és fésűk a bőrirritáció megelőzésére.

 • Rápattintható kefe az alapos és gyengéd arctisztításhoz

  Rápattintható kefe az alapos és gyengéd arctisztításhoz

  Az érzékeny bőr gyengéd kezelésére kifejlesztve. Egyszerűen kattintsa a kefét a borotvájára, és használja együtt a tetszése szerinti arctisztítóval. A 32 000 aktív sörte alaposan és gyengéden megtisztítja az arca legnehezebben elérhető területeit is, ezáltal bőre selymes tapintásúvá és egészséges megjelenésűvé válik.

 • Borotvája a SmartClean segítségével minden nap olyan lesz, mintha új lenne

  Borotvája a SmartClean segítségével minden nap olyan lesz, mintha új lenne

  A SmartClean egy gombnyomásra megtisztítja, keni és tölti a borotvát, hogy az mindennap a legjobb teljesítményét nyújtsa.

 • Megemeli a szőrszálakat, ezáltal a bőrhöz közel vágja le azokat

  Megemeli a szőrszálakat, ezáltal a bőrhöz közel vágja le azokat

  Borotválkozzon alaposabban a kettős pengéjű Super Lift & Cut Action megoldásnak köszönhetően. Az első penge minden egyes szőrszálat megemel, a második penge pedig kényelmesen, szorosan a bőr mentén vágja el azokat, így igazán sima lesz az eredmény.

 • A termékre 2 év garancia vonatkozik

  A termékre 2 év garancia vonatkozik

  Ezért a Philips borotváért 2 éves garanciát vállalunk. Series 7000 borotváinkat kiemelkedő teljesítményre és tartósságra terveztük.

Összes specifikációt mutat
 • A Philips 1. számú terméke érzékeny bőrre - más Philips borotvákkal összehasonlítva
 • SmartClick tisztítókefe - azonos feltételek melletti kézzel történő tisztításhoz képest, a 30 résztvevővel végzett külső klinikai teszt eredményei alapján, a tisztítást követő 3 órán belül

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: