USB

  Pronto

  Házimozi-kezelőpanel

  Extrém színek, tökéletes vezérlés

  Otthona és szórakoztatóeszközei ideális vezérlő megoldása, tökéletesen az Ön és családja szükségleteihez igazítható.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Extrém színek, tökéletes vezérlés

 • Több eszköz kezelése egyetlen érintéssel

  Több eszköz kezelése egyetlen érintéssel

  Az egygombos kezelés több parancs végrehajtását teszi lehetővé egyetlen gombnyomással, makró segítségével. A makró több előre programozott parancsot rendel egy gombhoz, így egy egész parancssorozat kiadásához is elegendő egyetlen gombnyomás.

 • Kiterjedt infravörös kód adatbázis a legtöbb készülékhez és márkához

  Az általános IR kód adatbázis egy adott távvezérlőbe épített infravörös kódok könyvtára. Ezzel a funkcióval a távvezérlő egyes kódok betanulása nélkül képes vezérelni készülékét. Csak válassza ki az adatbázisból az eszköznek megfelelő kódkészletet, hogy szinte bármilyen ma kapható audio- és videorendszert irányíthasson, gyártótól és típustól függetlenül.

 • Kényelmes IR tanítás másik távvezérlőről

  A tanulási funkció azt jelenti, hogy egy távvezérlő képes érzékelni és megtanulni egy másik távvezérlő által kiadott jelet. Ha az eszközkód nem található a beépített adatbázisban, bármikor betanítható az eredeti távvezérlőből, csak felé kell irányítani.

 • A RF falakon keresztül és más szobákból is működik

  A rádió technológia lehetővé teszi a takarás miatt nem látható eszközök használatát is, pl. falakon vagy más tárgyakon keresztül. Kétféle rádiós technológiát használnak távirányítókban: RF-komponens és RF-infravörös kapcsolatot.

 • Újabb funkciók szoftverfrissítés segítségével

  Annak érdekében, hogy készüléke naprakész maradjon és több funkcióval rendelkezzen, újonnan megjelent szoftvereket tölthet le. Csatlakoztassa készülékét közvetlenül vagy PC-n keresztül az Internetre, és indítson el egy segédprogramot.

 • Könnyen olvasható és vonzó érintőképernyős színes LCD kijelző

  Színes folyadékkristályos kijelző érintőképernyővel, mely egyrészt könnyebben olvasható, másrészt színes gombokat és háttereket is képes megjeleníteni. Az érintőképernyővel könnyen választhat a parancsok és gombok között.

 • Képkeverés (Alpha blending) átlátszó gombok és hátterek

  Az Képkeverés (Alpha blending) az átlátszóság létrehozásához használatos. Az áttetsző előteret kombinálja a háttérrel, így a kettő elegyét hozza létre.

 • Az LCD-képernyő háttérvilágítással rendelkezik, így sötétben jól látható

  A háttérvilágítás olyan funkció, amely megvilágítja az LCD képernyőt vagy billentyűzetet, hogy sötétben is lehessen használni. A háttérvilágítás két legelterjedtebb fajtája a LED és az elektrolumineszcens (EL) világítás. A LED háttérvilágítású távvezérlők rendszerint fényesek, egyenetlenül sárga vagy zöld színűek, míg az EL panelek egyenletesen kék, fehér vagy zöld árnyalatúak.

 • A keresőérzékelő bekapcsolja a távirányítót, ha felveszi

  A keresőérzékelő bekapcsolja a háttérvilágítást, ha felveszi vagy mozgatja a távirányítót.

 • Az Időzítő akkor is elindítja a funkciókat, ha Ön éppen nincs otthon

  Az időzítő funkcionalitása olyan szolgáltatást takar, amely révén a távirányítóval bizonyos tevékenységek automatikusan, egy előre megadott időpontban elvégeztethetők.

 • Válassza ki a kezelői felület nyelvét

  Az eszközön angol, spanyol, francia, német és holand nyelven található támogatás. A felhasználói interface saját nyelvre történő testreszabásához a beállítások menüben válassza ki a kívánt nyelvet.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: