vezeték nélküli hangsugárzó

  Erőteljes, gazdag hangzás

  Erőteljes hangzást támogató, vezeték nélküli zenestreaming Bluetooth-kapcsolattal. A Bass Reflex hangszórók erőteljesebb és mélyebb basszushangzást nyújtanak, az USB aljzat pedig bármilyen készülék töltését lehetővé teszi. Az SBT550/12 hangszóró tökéletesen illeszkedik az Ön életstílusához. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Erőteljes, gazdag hangzás

Bluetooth hangszóró vezeték nélküli zenestreaminggel

 • Bármilyen Bluetooth-kompatibilis készülékkel működik

  Bármilyen Bluetooth-kompatibilis készülékkel működik

  A Bluetooth egy robusztus és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

 • 20 W RMS kimeneti összteljesítmény

  20 W RMS kimeneti összteljesítmény

  Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a létrejövő hangteljesítményt. Lényegében az erősítők teljesítményét az az elektromos energia korlátozza, amelyet torzítás nélkül erősíteni tudnak, a hangszórókét pedig annak az elektromos energiának a mértéke, amelyet torzítás nélkül hangenergiává tudnak átalakítani. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Bass Reflex hangsugárzók az erőteljes mélyhangért

  Bass Reflex hangsugárzók az erőteljes mélyhangért

  A Bass Reflex hangsugárzók mély basszus hanghatást hoznak létre. Abban térnek el a hagyományos hangfaltól, hogy egy csatlakozó basszuscső akusztikusan illeszti a hangszórót, és ez optimalizálja a kijövő alacsony frekvenciákat. Az eredmény mély, szabályozott basszus hang és kisebb torzítás. A mélynyomó karakterisztikáját is figyelembe véve, a rendszer kiterjeszti a teljes alacsony frekvenciájú tartományt, ezáltal a mélyhangok teljesen új dimenzióját hozva létre.

 • USB port külső készülékek töltéséhez

  USB port külső készülékek töltéséhez

  A hangsugárzón USB csatlakozó található, amelyről kényelmesen töltheti készülékét. Egyszerűen csatlakoztassa készülékét USB kábellel a hangsugárzó hátsó részéhez.

 • Audiobemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Audiobemenet a könnyű hordozható zenelejátszáshoz

  Egyetlen egyszerű csatlakoztatással élvezheti a hordozható készülékeken és a számítógépen tárolt összes zenefájlt. Csak csatlakoztassa a készüléket a Philips készüléken található AUDIO-IN (3,5 mm-es) porthoz. A számítógépek esetében a csatlakoztatás jellemzően a headset kimenetről történik. A csatlakoztatást követően közvetlenül élvezheti a teljes zenei kollekciót a kiváló minőségű hangsugárzókon. A Philips egyszerűen nyújt jobb hangminőséget.

 • Okostelefonokhoz, számítógépekhez és hordozható készülékekhez ideális

  Okostelefonokhoz, számítógépekhez és hordozható készülékekhez ideális
 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A hangszóró támogatja a Bluetooth-kapcsolaton keresztüli zenestreaminget. Ennek köszönhetően kiváló minőségben, vezeték nélkül élvezheti kedvenc zeneszámait Bluetooth-kompatibilis eszközén.

 • Gazdag, dinamikus hangzás a nagy teljesítményű meghajtókból

  A nagyteljesítményű meghajtók kiváló minőségben szólaltatják meg zeneszámait, dinamikus mélyhangokkal biztosítva a megfelelő motivációt. A prémium minőség magával ragadó hangélményt nyújt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: