Multimédiás hangszórók 2.0

  Hi-Fi hangzású PC-hangszóró

  Az erőteljes wOOx mélyhangszóró és a nagyfelbontású selyem dóm magashangszóró stílusos, elöl alumínium borítású készülékházban kapott helyet, így a Philips SPA8210/12 hangsugárzók kivitele és hangzása egyaránt lenyűgöző! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Multimédiás hangszórók 2.0

Selyem dóm magashangszóró, 3"-es meghajtó, Fejhallgató-kimenet, audiobemenet, 110 W, mélysugárzó SPA8210/12 Hasonló termékek

Hi-Fi hangzású PC-hangszóró

A hangzás bűvöletében

 • Súlyzó kialakítású hangsugárzó a természetesen kiegyenlített hangzásért

  Súlyzó kialakítású hangsugárzó a természetesen kiegyenlített hangzásért

  A súlyzó kialakítású hangsugárzóknál a magashangszóró a középső részen helyezkedik el, két alacsonyabb frekvenciájú mélyhangszóró között. Ennél a terméknél a mélyhangszóró meghajtó felül található, a magashangszóró középen, a Philips által szabadalmaztatott wOOx pedig alul. Ez a konfiguráció megfelelőbben kiegyenlített hangzást biztosít, így az összhatás még természetesebb. A kitűnő minőségű hangsugárzó, első osztályú kialakításával megfelel az Ön audioberendezések iránti elvárásainak.

 • 40 W RMS kimeneti összteljesítmény

  40 W RMS kimeneti összteljesítmény

  A Philips hangsugárzó összteljesítménye 40 W RMS. Az RMS a „Root Mean Square” szavak rövidítése, ami a hangteljesítmény tipikus mérésére utal, és az erősítőből a hangsugárzó felé továbbított elektromos energiát jellemzi, wattban mérve. A hangsugárzó felé továbbított elektromos energia nagysága és a hangsugárzó érzékenysége határozza meg a kisugárzott hangteljesítményt. Minél nagyobb a wattok száma, annál nagyobb a hangsugárzóból kisugárzott hangteljesítmény.

 • Selyem dóm magassugárzó a kristálytiszta hangzásért

  Selyem dóm magassugárzó a kristálytiszta hangzásért

  A selyem dóm magassugárzó membránja selyemből készül - olyan anyagból, amely minőségét tekintve a más, magassugárzóknál alkalmazott anyagok felett áll. A selyem anyag, amelyet a membránhoz használnak, kiemelkedő csillapítású, és puha szerkezete garantálja a minimális akusztikai szóródást. Ennek eredményeképp a selyem dóm magassugárzó hangja, kellemes, meleg és széles hangtartományban szól.

 • wOOx technológia a gazdag, precíz, torzításmentes mélyhanghoz

  wOOx technológia a gazdag, precíz, torzításmentes mélyhanghoz

  A wOOx technológia egy újfajta hangszóró-koncepció, melynek révén fantasztikusan mély, minden más audiorendszernél gazdagabb mélyhangokat hallhat és érzékelhet. A különleges hangszórómeghajtók a wOOx mélysugárzókkal összhangban dolgoznak, a fő meghajtó és a magashangszórók közötti pontos hangolás finom átmeneteket enged meg az alacsony-közepes frekvenciák és a magasak között. A kettős felfüggesztés és a szimmetrikus szendvics felépítés torzítás nélkül adja vissza az alacsony és pontos mélyeket. A wOOx különösen mély és dinamikus basszusokat produkál, mivel a hangdoboz teljes térfogatával felerősíti a zene hatását.

 • Kényelmes aux-in bemenet és fejhallgató kimenet a hangsugárzó előlapján

  Kényelmes aux-in bemenet és fejhallgató kimenet a hangsugárzó előlapján

  A hangsugárzó előlapján található aux-in és fejhallgató kimeneti csatlakozóknak köszönhetően most még könnyebben és kényelmesebben élvezheti kedvenc zenéjét és hanganyagait. Korábban, ha a számítógépén kívül egy másik készüléket is csatlakoztatni akart, általában ki kellett húzni a 3,5 mm-es csatlakozót a PC-ből, ami kényelmetlen volt. A kézre eső aux-in és fejhallgató kimeneti csatlakozókkal azonban gyorsan és könnyedén hallgathat zenét szinte bármilyen készülékről.

 • Alumínium előlap

  Első osztályú, minőségi kialakítás. A hangsugárzók előlapja egyetlen darabból álló, galvanizált, polírozott alumíniumlap – ugyanaz az anyag, amelyből a repülőgépek készülnek. Az ideális akusztikai kamra kialakításához megfelelően meghajlított alumíniumlap optimalizálja a hangkibocsátást, ezáltal pontos, erőteljes, természetes és kristálytiszta hangzást biztosít.

 • PP meghajtóanyag

  A meghajtóban lévő, puha PP (polipropilén) anyag még jobb magas frekvenciájú hangokat biztosít. Segíti a hangterjedést, és tisztább, jobban kiegyenlített hangzást nyújt. A kis fajsúlyú anyag magashangszóróval való integrálása egyszerűbb, használata pedig kevesebb vibrációt okoz.

 • A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  Az egyéni hangszórómeghajtóknál a membrán szélének közelében általában specifikus frekvenciatorzítás figyelhető meg, amely gyakran okoz valamilyen szintű hangtorzulást is. Ennek a problémának az áthidalására alkalmazható a Mylar, amely egy egyenletes monomer, és sokkal könnyebb anyag, mint amit általában a meghajtó kúp körül alkalmaznak. A kúpot tökéletesen körülölelő gyűrű csillapító hatása elnyomja az aszinkron rezgéseket, amely természetesebb és kiegyenlítettebb hanghatást eredményez.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: