Digitális fotóalbum

  Ossza meg az eseményeket azonnal

  A Philips Digital SPH9608 képkerettel mindig kapcsolatban maradhat a családdal és a barátokkal. Egyszerű beállítással, vezeték nélkül és azonnal szinkronizálhatja e-mail üzenetben elküldött képeit, és a barátai számára szánt Facebook-fényképeket. Számítógépre és szoftverre nincs szükség. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Digitális fotóalbum

20, 3 cm-es (8"-es), Érintésvezérlés a peremen SPH9608/12 Hasonló termékek

Ossza meg az eseményeket azonnal

Facebook-fényképek közvetlen szinkronizálása

 • 15 mókás animációs óra közül választhat stílusának megfelelően

  Stílusának megfelelően választhat a 15 mókás, animációs óra közül.

 • Adott időben automatikusan be-ki kapcsolódó kijelző az energiatakarékosságért

  Az időzítő a beállított időpontban be- és kikapcsolja a PhotoFrame rendszert, csökkentve ezzel az energiafelhasználást a környezet védelme érdekében, és megtakarítva a PhotoFrame energiaköltségek mintegy harmadát.

 • Teljes érintőképernyő a kiváló vizuális élmény érdekében

  A fényképalbum működtetése nagyon egyszerű, mindössze egyetlen gombnyomásra vagy érintésre van szükség hozzá. A teljes érintőképernyő lehetővé teszi a képek gyors és egyszerű cserélgetését, hozzáadását vagy törlését. Az ikonos vezérlésű menü egyszerűvé teszi a Philips Digital fényképkeret használatát, az érintőképernyő pedig élvezetessé teszi a képek nézegetését.

 • Fényképeket kaphat e-mailben közvetlenül a fényképalbumába

  Fényképeket kaphat e-mailben közvetlenül a fényképalbumába. A fényképalbum vezeték nélküli (Wi-Fi) hálózaton keresztül csatlakozhat. Az e-mail címet egyszerűen írja be az albumba, és ossza meg családjával vagy barátaival. Ha fényképet küldenek erre a címre, automatikusan diavetítéssel megjelenik a Philip Digital fényképkeretben. Nincs szükség személyi számítógépre vagy szoftverre. Az e-mailben küldött fényképeket a feladó automatikusan rendezi, így később könnyen megkereshetők.

 • A barátok Facebook, Flickr vagy Picasa oldalára feltöltött fényképeinek szinkronizálása

  Mi is történik ekkor? A fényképalbum W-Fi hálózathoz kapcsolódik, és lehetővé teszi barátai fényképeinek automatikus szinkronizálását a közösségi hálózati fiókokon keresztül. Az albumban állítsa be kedvenc fényképfiókjait, majd válassza ki bármelyik vagy akár az összes Facebook-, Picasa- vagy Flickr-fiókot. Amikor a barátai új fényképeket töltenek fel ezekbe a fiókokba, azok rögtön a saját albumában is megjelennek. Személyre szabhatja a barátok listáját a saját beállítások segítségével. Mivel nincs szüksége szoftverre, szórakoztatóan és könnyen tarthatja a kapcsolatot családjával és barátaival.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: