Csapra szerelhető víztisztító

  Csapra szerelhető víztisztító

  Egyszerűen előállítható tiszta víz

  Egyszerűen telepíthető, kompakt víztisztító, amely úgy tisztítja meg a vizet a baktériumoktól, a káros szerves vegyületektől és a klórtól, hogy közben a MicroPure szűrőnek köszönhetően megőrzi a vízben található jótékony ásványi anyagokat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyszerűen előállítható tiszta víz

MicroPure szűrővel

 • Eltávolítja az összes baktériumot, káros szerves vegyületet és a klórt

  A Micro Pure szűrő olyan többszörös szűrőrendszer, mely kiszűri a vízből az összes baktériumot, szennyeződést és szagot. Az eredmény tiszta, biztonságosan fogyasztható és kellemesebb ízű ivóvíz. A rendszer összetevői: korszerű kapilláris membrán, mely több mint 520 milliárd mikropórusával a baktériumok 99,99%-át eltávolítja; szemcsés aktív szén, mely kiszűri a kellemetlen klórt, a rossz ízt és szagokat. A szűrő ugyanakkor átengedi az összes hasznos ásványi anyagot, melyek fontos szerepet játszanak az emberi egészség megőrzésében.

 • A Pure Protect figyelmeztetésről leolvasható, ha eljött a szűrőcsere ideje

  A korszerű és logikus, színkódos Pure Protect figyelmeztetésről hihetetlenül egyszerűen leolvasható, hogy mikor jött el a szűrőcsere ideje: a membrán sötétszürkére vagy rozsdabarnára változik.

 • A nagy átfolyás percenként maximum 2 liter átáramlását teszi lehetővé

  A kompakt víztisztító maximális vízárama 2 liter/perc, ami alig tér el a szűretlen víz normál áramlási sebességétől. A víztípus- és módkiválasztó karral válthat a szűretlen áramlás vagy permet, illetve a szűrt permet között.

 • Quick Fit csaptoldatok az egyszerű felszereléshez

  A korszerű víztisztítóhoz számos különböző méretű Quick Fit csaptoldat jár, melyek segítségével a készülék egyszerűen szerelhető fel a csapra. Valódi értelem és egyszerűség.

 • Továbbfejlesztett Quick Twist mechanizmus az egyszerű szűrőcseréért

  A továbbfejlesztett Quick Twist szűrőcserélési mechanizmusnak köszönhetően a szűrőcsere gyors, egyszerű és biztonságos, ami praktikumot és egyszerűséget kölcsönöz a víztisztítónak.

 • Maximális teljesítmény áram nélkül

  Elektromos fogyasztás nélküli maximális teljesítményhez tervezve, a fenntarthatóság szellemében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: