1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

   Számítógépes játékokhoz való tartozékok

   Számítógépes játékokhoz
   való tartozékok

   Készüljön fel evidens előnyökre

   Számítógépes játékokhoz
   való tartozékok

   Játékhoz való headsetek a mindennapjainkban

   Számítógépes játékhoz való headsetek

   Minimális tömeg. Maximális kényelem. Valódi élmény.

   A legkönnyebb headset konzolos vagy számítógépes* játékok, illetve hosszú ideig tartó használat esetén is a legnagyobb kényelmet nyújtja, és jó hangminőséget biztosít. Gazdag, dinamikus és tiszta hangzásának és szigetelési képességeinek köszönhetően még inkább magával ragadó játékélményt nyújt.

   *A headset csatlakozójától függően.
   Számítógépes játékhoz való egerek a mindennapjainkban

   Számítógépes játékhoz való egerek

   Teljesítmény. Precizitás. RGB.

   A gyors és hatékony játékteljesítményhez tekintse meg a Philips számítógépes játékhoz való egereket. 1000 Hz-es lekérdezési sebesség, megbízható és gyors kattintások, ergonomikus funkciók és RGB háttérvilágítás – mindez együtt tovább növeli a legnagyszerűbb játékok nyújtotta élményt.
   Számítógépes játékhoz való billentyűzetek a mindennapjainkban

   Számítógépes játékhoz való billentyűzetek

   Mechanikus kapcsolók. RGB. Ergonomikus.

   A számítógépes játékok kedvelői által preferált jó néhány funkcióval is rendelkeznek a billentyűzetek: mechanikus gombok, NKRO&100%-ban szellemképmentesség, háttérfényhatások és ergonómia. A Philips játékokhoz való sorozata ezekkel és további a funkciókkal rendelkezik, így nagyszerű felhasználói élményt nyújt.

   Kiemelt termékek

   Súgó, támogatás és frissítések

   Regisztrálja a tartozékokat

   Hozzon létre saját ingyenes „My Philips” fiókot, és regisztrálja új tartozékait. A regisztráció után értesítjük Önt, ha új frissítések érhetők el.

   Szoftverfrissítések

   Gondoskodjon róla, hogy Philips tartozékai a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Ha új szoftverfrissítés érhető el, itt megtalálja. Ha pedig elvesztette az illesztőprogramokat, itt azokat is ingyen letöltheti.

   Tartóplatform

   A technikai és a beállításokkal kapcsolatos problémák megoldásának leggyorsabb módja a Philips tartozékok hibaelhárítási útmutatójának megtekintése. Használja ezeket a hasznos tippeket és trükköket tartozékai pillanatok alatt történő helyes beállításához.

   Kapcsolat

   Azért vagyunk, hogy segítsünk. Ha Philips tartozékok vásárlására, vagy annak üzembe helyezésére vonatkozóan van kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy online chaten keresztül.

   You are about to visit a Philips global content page

   You are about to visit the Philips USA website.

   Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.