0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Most csak a kényelem számít

  Most csak a kényelem számít

  Most, hogy a kisbabája születése már a küszöbön van, ideje alaposan átgondolni, hogy milyen ruhákat visel. Az elkövetkező néhány hétben a kényelemnek és a biztonságnak kell központi szerepet játszania – tehát a tűsarkút ássa el jó mélyre. Akár egy örökkévalóságnak tűnik a terhesség felfedezése óta eltelt idő, akár villámgyorsan elrepült, a következő kilenc hét egészen biztosan szempillantás alatt elrepül majd. Fogja hát a teendőlistáját, és pipáljon ki rajta mindent, amit csak tud. Ha a kis dolgok már rendeződnek, teljes egészében a szülésre koncentrálhat.

  Mi történik Önnel ezen a héten?


  Ebben a szakaszban a kifulladás mindennapos. A kicsi egyre több helyet igényel odabent, így a méhe felnyomódik, és a rekeszizomnak feszül. Így, hogy egyre kevesebb a hely a levegőnek, fontos, hogy ne erőltesse túl a dolgokat, és pihenjen annyit, amennyit csak tud. Az étvágy megnövekedése is jellemző ebben az időszakban, figyeljen hát arra, hogy étrendje egészséges maradjon, és próbálja elkerülni a habzsolást.

  Mi történik a kisbabájával ezen a héten?


  Eddig kisbabáját a lanugó néven ismert, apró magzati pihékből álló szőrzet borította és tartotta melegen. Ezen a héten ez elkezd eltűnni, ahogy elkezd felépülni a bőr alatti zsírréteg. A gyermek még mindig gyorsan növekszik, most nagyjából 1,5 kg testtömegű és 40 cm hosszú.

  Avent-tanácsok


  Mivel a baba éjjel rugdos, az éjszakai pihenés nehezebbnek tűnhet. A még ehhez adódó különféle hormonális változások könnyen álmatlansághoz vezethetnek. Az álmatlanság igazán ördögi kör: hullafáradtan sem tud aludni éjszaka. Kerülje a délutáni koffeinbevitelt, mozogjon esténként, és éljen a relaxáció lehetőségével, amelynek gyakorlására talán soha nem volt még ilyen jó indoka.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.