Könnyebb megtanítani gyermekének a tanulópohárból való ivást, mint gondolná


Tanulópoharak kisgyermekeknek

Ha úgy képzeli, hogy egy kisebb árvízzel kell majd szembenéznie, amikor gyermekénél bevezetik a tanulópoharat, ne aggódjon. Íme néhány dolog, ami miatt minden szülő aggódik a tanulópohár bevezetésével kapcsolatban, és a hozzájuk tartozó megoldásaink, amelyek biztosítják, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Valószínűleg azt kívánja, bárcsak sötétebb árnyalatú díványt vett volna, hogy ne látszódnának meg rajta úgy a gyerek által kiöntött folyadékok.

Megoldásunk: Oké, szóval előfordulhat, hogy a kicsi kiönt valamit, a mi tanulópoharainkkal azonban nincs miért aggódnia. Mindegyik poharat szivárgásmentes szeleppel láttuk el, amelynek célja, hogy még a legmaszatolósabb ivótól is megmentsük a díványát.

 

Az is lehet, hogy azon töri a fejét, hogy hogyan fogják megtenni a pohárra történő váltás nagy lépését.

A mi megoldásunk: Az új készségek elsajátítása elsőre nagyon kilátástalannak tűnhet, ezért négy egyszerű lépésre bontottuk a folyamatot, hogy megkönnyítsük gyermeke dolgát. Először is tanuló cumisüvegünkkel megtaníthatja gyermekének, hogyan igyon a fogantyúkat tartva. Ezt követően folyamatosan felépítheti a felnőtt iváshoz vezető készségeket az itatófejes, a szívószálas, majd végezetül az itatófej nélküli tanulópoharakkal.

 

Elképzelhető, hogy kicsit aggódik amiatt, hogy a babazoknik elvesztéséhez hasonló ütemben fog lába kelni a tanulópoharaknak is.

A mi megoldásunk: A dolgok természetéből adódik, hogy könnyű otthagyni valahol, leejteni vagy elveszíteni őket, ha a kicsi kezébe kerülnek. Ezzel mi is tisztában vagyunk, ezért tanulópoharainkat bordázott oldalakkal és fogantyúkkal láttuk el, így gyermeke könnyen a kezében tarthatja őket, miközben jön-megy.

 

Talán az is megfordul a fejében: huh, jó sok dolog kell egy kisbabának.

A mi megoldásunk: A Philips Avent tanulópoharakat úgy alakítottuk ki, hogy egymással kombinálhatók legyenek. Így ugyanazt a felső elemet több cumisüveghez és pohárhoz is használhatja – és mindig gyorsan a kezébe akad egy megfelelő tető.

 

Készen áll tehát arra, hogy hozzásegítse gyermekét ahhoz, hogy úgy igyon, mint a felnőttek? Biztosak vagyunk benne, hogy teljes lesz a siker.

 

Szeretne többet tudni a kisgyerekeknek készült tanulópoharakról? Kattintson ide, és ismerje meg termékkínálatunkat.

További olvasnivalók a témában

Szülővé válás. Nincs mindent tudó kézikönyv, de támogatási csapatunk mindig rendelkezésére áll

Szeretne ingyenes, személyre szabott tanácsokat és kedvezményeket kapni, egyenesen a postafiókjába?

E-mail ikon

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.