professzionális, síkképernyős TV

  professzionális, síkképernyős TV

  Síkképernyős televízió rendszer-előkészítéssel

  Az elegáns kivitelű TV kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja a házon belüli szórakozáshoz. Az opcionális SmartCardXPress egységgel egyszerűen beépíthetők más gyártók interaktív szolgáltatásai. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális, síkképernyős TV

15"-es, LCD 15HF8442/12 Hasonló termékek

Síkképernyős televízió rendszer-előkészítéssel

Kifejezetten beltéri szórakozáshoz tervezve

 • Vezeték nélküli SmartLoader a gyors másoláshoz

  Ezzel a funkcióval az összes beprogramozott beállítás egyszerűen és vezeték nélkül átmásolható egy másik TV-re kevesebb, mint egy perc alatt. Így a TV-k egyformán lesznek beállítva, és jelentősen csökken a telepítési idő, valamint a költségek.

 • Üdvözlő üzenet a képernyőn

  A TV-készülék bekapcsolásakor a képernyőn üdvözlő üzenet jelenik meg

 • Hangerő-korlátozás

  Ez a funkció előre meghatározza azt a hangerőtartományt, amelyben a TV működhet, azaz nem lehet túlságosan felhangosítani, így nem zavarja a szomszédokat.

 • Előlap vezérlőelemeinek zárolása

  Megakadályozza a TV-funkciók illetéktelen elérését

 • Bekapcsoláskor megjelenő csatorna

  Kiváló házon belüli hirdetési és információs csatornák számára, mivel lehetővé teszi előre meghatározott csatorna megjelenítését, miközben a televízió be van kapcsolva.

 • Biztonságos menü hozzáférés

  A telepítési és konfigurációs beállítások elérése speciális kódhoz vagy fő távirányítóhoz köthető.

 • Beépített FM rádió

  A beépített FM rádióval a vendégek még jobban érezhetik magukat, és nem kell rádióvevőt vásárolniuk.

 • SmartCard Xpress egység interaktív rendszerekhez

  Az opcionális SmartCard Xpress™ egység a tévékészülék hátlapjára szerelhető fel, és segítségével külső dekóderek és alkalmazáskártyák illeszthetők a televízióba, kiegészítve annak funkcióit. A TV (az UART és RS232 protokollokat támogató) Serial Xpress™ vezérlővel és a SmartPlug Control csatolóval külső dekóderekhez és minden nagyobb interaktív szolgáltató beltéri egységeihez csatlakoztatható.

 • Serial Xpress™ vezérlő interfész

  A Serial Xpress™ vezérlő interfész az összes fő szórakoztató szolgáltatással kompatibilis. A protokollok segítségével a TV külső dekóderekhez, beltéri egységekhez és PC-s megoldásokhoz csatlakozhat. Az interfész az UART és RS232 protokollokat támogatja.

 • Külön beszerezhető kiegészítő tápegység (12 V-os)

  A (külön beszerezhető) kiegészítő tápegység a bővítőnyílás, az órakijelző és az ébresztőóra működését biztosítja a tévékészülék kikapcsolt állapotában.

 • A szoftver frissíthető, ezáltal időtálló

  A frissíthető szoftver szerkezetének köszönhetően a televízió időtálló, és kompatibilis marad az új technológiákkal és fejlesztésekkel, így biztos befektetést jelent.

 • Crystal Clear III a kiváló minőségű, természetes képekért

  A Crystal Clear III a bővítések egész sorát nyújtja: 2D fésűs szűrő, dinamikus kontraszt, Blue stretch és Green enhancement, hogy mindig a lehető legtermészetesebb képeket kaphassa.

 • Nagyfelbontású LCD XGA kijelző, 1024 x 768p felbontás

  Ez a modern, LCD technológiával készült XGA képernyő 1024 x 768p pixel szélesképernyős HD felbontásra képes. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • A finomabb részletek kiemeléséhez 2D fésűszűrő élesíti a képet.

  A krominancia (szín) és a luminancia (fényerősség) információkat 2D fésűs szűrő különíti el a független feldolgozás érdekében, hogy javuljon a képfelbontás és minimálisra csökkenjen a torzítás.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: