LCD-monitor

  LCD-monitor

  ahol számít a design és a teljesítmény!

  Megtalálta az életstílusához illő monitort! Készen arra, hogy hihetetlen teljesítményével megrengesse a világról alkotott képét. Az izgalmas Philips 190X6 monitorban a LightFrame™ Digital Reality multimédia élmény az innovatív, csúcstechnológiás tervezéssel találkozik. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

ahol számít a design és a teljesítmény!

 • A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenetnél csatlakozók állnak rendelkezésre a VGA és DVI jelek fogadásához is.

 • USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  Az USB (Universal Serial Bus) a számítógépek és perifériák csatlakoztatásához használható, szabványos protokoll. Mivel az USB-technológia segítségével nagy sebesség és alacsony költségek mellett valósítható meg az adatátvitel, a perifériák számítógéphez történő csatlakoztatásának legkedveltebb módszerévé vált. A port a monitoron helyezkedik el, közvetlenül a felhasználó szemmagasságában, így az USB-eszközök egyszerűen, gyorsan és kényelmesen csatlakoztathatók. (Az USB 2.0 támogatás a számítógép USB-konfigurációjától függ; USB 2.0 támogatással rendelkező számítógéphez csatlakoztatva a monitor USB 2.0 kompatibilis.)

 • A LightFrame™ DR tökéletessé teszi a képi élményt

  A LightFrame™ Digital Reality a Philips csúcsminőségű monitorok olyan integrált szoftver- és hardvermegoldása, amely gyors és kényelmes hardver vagy szoftver-felületek segítségével teszi lehetővé a képminőség javítását.

 • Az ISO 13406-2 I. osztálynak megfelelően ponthiba-mentes kijelző

  Az LCD-panelen látható sötét, illetve világos pontok a panel hibájára utalnak. Míg néhány gyártó ezeket a pontokat a panelgyártási folyamat elkerülhetetlen velejárójának tekinti, a Philips nem. A Philips ISO 13406-2 I. osztályú szabványnak megfelelő LCD-monitorai a zéró tolerancia elvét követik. A világszerte érvényes PerfectPanel™ garanciának megfelelően javítást és cserelehetőséget biztosítunk azokhoz az LCD-monitorokhoz, amelyeken akár egyetlen hibás sötét vagy világos pont megjelenik.

 • Gyors 8 ms be/ki válaszidő: kiváló képi és szöveges megjelenítés

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges időmennyiség, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • SXGA 1280 x 1024 felbontás az élesebb képhez

  A grafikus monitorok esetén a felbontást a képpontok száma (pixelek) határozza meg. Az 1280 x 1024 pixeles felbontás például 1280 képpontot jelenít meg az 1024 sor mindegyikén, tehát kb. 1,3 millió pixelt.

 • Innovatív, csúcstechnológiájú design az életstílus kifejezésére!

  Az exkluzív koncepció a sima, áramló, múltat idéző vonalakat finom, ultramodern anyagokból készült, enyhe techno beütésű mai képzőművészeti alkotássá kombinálva olyan monitort hozott létre, amely méltán fejezi ki életstílusát.

 • Ultramodern SmartTouch gombok

  A kiálló gombokat rendkívül érzékeny, érintésre reagáló ikonok, azaz SmartTouch gombok helyettesítik. A legfinomabb érintésre is reagáló SmartTouch gombok segítségével például bekapcsolhatja a monitort, vagy a SmartImage Lite technológiát használva növelheti a fényerejét és a képélességet. Aktiváláskor a SmartTouch ikonok a parancs nyugtázására finoman felfénylenek.

 • Élvezze a beépített hangsugárzók nyújtotta multimédiás élményt!

  Hangszórók a kijelzőbe építve.

 • A beépített áramellátás miatt nem szükséges külső adapter

  A beépített áramellátás a kijelző házába épített adapter, amely kiküszöböli a nagyméretű külső adaptert.

 • Hallgassa külső audió eszközök zenéit kikapcsolt számítógép mellett is

  A beépített fejlett firmware akkor is képes működtetni a külső eszköz, például hordozható kazettás magnó, CD vagy MP3 lejátszó hangkimenetét, ha nem érkezik videojel.

 • A CableGuide kábelvezető rendezetté teszi a kábeleket és munkakörnyezetét is

  A Philips monitorok hátoldala elegendő kábelvezetővel rendelkezik, melyek segítségével kábelei csavarodásmentesen, rendezetten futnak le, segítve ezzel munkakörnyezete rendezettségének fenntartását.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: