Smart LED TV

  Smart LED TV

  32PDL7906H/12 Hasonló termékek

  A belső térbe belesimuló kivitel

  A berendezési tárgynak is beillő Philips DesignLine Edge jellemzője az életformához illő, szép kialakítás, így illeszkedik a nappali szoba berendezéséhez. A Pixel Precise HD és LED TV képek az Ambilighttal kombinálva magával ragadó TV-élményt nyújtanak nappalijában. Összes előny megtekintése

  32PDL7906H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

DesignLine Edge Smart LED TV

81 cm-es (32"-es), Easy 3D, DVB-T/C 32PDL7906H/12 Hasonló termékek

A belső térbe belesimuló kivitel

Stílusos, kábelrengetegtől mentes Smart TV

 • A kétoldalú Ambilight Spectra 2 fokozza az élményt

  A kétoldalú Ambilight Spectra 2 fokozza az élményt

  Adjon új dimenziót a vizuális élményhez az Ambilight Spectra 2-vel. Ez a szabadalmaztatott Philips technológia tovább növeli a képernyő méretét azáltal, hogy a képernyő hátuljából két irányban fényt vetít a környező falra. Az Ambilight automatikusan beállítja a TV-készüléket körülvevő fény színét és fényerejét, hogy az illeszkedjen a képhez, magával ragadó vizuális élményt nyújtva. Az adaptív funkció biztosítja, hogy a fény színe mindig illeszkedjen a képhez, a fal színétől függetlenül. Legyen nagyobb a kép az Ambilight segítségével!

 • Easy 3D az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Easy 3D az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Az Easy 3D-vel hosszú órákon át, villódzás- és szellemképmentesen, kényelmesen nézhet 3D műsort. A kompatibilis 3D szemüveg könnyű, és nem kell bele elem. Élvezze már ma otthonában a 3D-t!

 • Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

  Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

  A LED-es világítási technológia a rendelkezésre álló legfejlettebb. Ennél a Full HD LED TV-készüléknél a szembetűnő minimalista kialakítást fantasztikus képminőséggel és ráadásul a kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosítja. A LED-es világítási technológia másik előnye környezetvédelmi szempontból, hogy nem tartalmaz veszélyes anyagokat. A LED-es háttérvilágítás segítségével élvezheti az alacsony fogyasztást, a nagy fényerőt, a hihetetlen kontrasztot és élességet, valamint az élénk színeket.

 • 400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a tökéletesen éles mozgásmegjelenítésért

  400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a tökéletesen éles mozgásmegjelenítésért

  A 400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) révén a mozgás megjelenítése hihetetlenül éles, így a kép a gyors akciókból álló filmekben is mindig tiszta és ragyogó. A Philips standard PMR-rel előállított képhatás a leggyorsabb képernyőfrissítés, a HD Natural Motion technológia és egy egyedi feldolgozási mód együttes eredménye, amely minden eddiginél élesebb mozgásmegjelenítést nyújt.

 • Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Kölcsönözzön filmeket közvetlenül a TV-n keresztül az online videotékákból, nézzen catch-up műsorokat kedvenc csatornáiról, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Net TV-vel. A nyílt interneten is böngészhet vele.

 • Élvezze TV-jén a más eszközökön tárolt fényképeket, zenét és filmeket!

  Élvezze TV-jén a más eszközökön tárolt fényképeket, zenét és filmeket!

  Nagy képernyőn is megoszthatja másokkal a telefonján, tabletjén vagy számítógépén tárolt fényképeket és egyéb tartalmat.

 • Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, tablettel vagy billentyűzettel!

  Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, tablettel vagy billentyűzettel!

  TV-készülékét a lehető legkényelmesebben, legegyszerűbben vezérelheti. Ehhez mindössze egy vezeték nélküli billentyűzetet kell csatlakoztatnia, de okostelefonját vagy tabletjét is használhatja.

 • Rögzítse vagy állítsa le a műsort egyszerűen!

  Rögzítse vagy állítsa le a műsort egyszerűen!

  Igazítsa a TV-nézést a szabadidejéhez. Kezdje az estét a programfüzettel. Programozza be a felvételeket, vagy vegyen fel közvetlenül egyetlen gombnyomással. És amikor szeretne, tartson szünetet a Pause TV funkcióval.

 • Teljes üvegpanel borítású, keskeny, fekete színű TV-készülék, mely jól illik a nappaliba

  A Philips Infinity termékcsaládjába tartozó TV-készüléket bútordarabokra jellemző igényes kivitelű borítás és a síkba simuló keret jellemzi. A teljes üvegpanel borításnak köszönhetően a képernyő mind bekapcsolt, mind kikapcsolt állapotában fantasztikusan néz ki. A speciális LED-technológia és az optimális, 6 fokos döntés a nézési szög beállításához, az Ambilight rendszerrel együtt tökéletes élményt és kikapcsolódást nyújt. Az Infinity és a dizájn együtt teljessé teszi a szobabelsőt.

 • A Full HD TV és a Pixel Precise HD a részletdús akcióért

  A Pixel Precise HD a díjnyertes Pixel Plus alapjaira épülő technológia. 4 billió színével a képminőséget egy klasszissal magasabb szintre emeli. A Super Resolution és a Pixel Precise HD révén Ön a legkiválóbb képminőséget élvezheti, akár internetes videót, akár Blu-ray filmet néz.

 • Integrált Wi-Fi a Net TV alkalmazások és a vezeték nélküli SimplyShare funkció használatához

  Élvezze televízióján a filmek, képek, internetes tájékoztatás-szórakoztatás és más online tartalmak által kínált kikapcsolódást vezeték nélkül. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket az otthoni vezeték nélküli hálózathoz a könnyen használható varázsló segítségével. A TV távvezérlőjével navigálhat, és választhat az alkalmazások széles kínálatából.

Összes specifikációt mutat
 • Internetes TV: a www.philips.com/tv oldalon megismerheti az adott országban elérhető szolgáltatásokat.
 • Wi-Fi médiacsatlakozás: A videolejátszást befolyásolhatja a számítógép sebessége és a Wi-Fi sávszélesség. A minimális és ajánlott rendszerkövetelmények érdekében tekintse meg a www.philips.com/wifimediaconnect weboldalt. A tartalom néhány másodperces késéssel jelenik meg. A kép és a hang kisebb eltérései előfordulhatnak.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB-vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB-szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • USB-felvétel csak a TV-készülék IP-alapú digitális műsorfüzetében foglalt digitális csatornákról készíthető (nem minden ország és csatorna vonatkozásában), továbbá előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). A rögzítéshez internetkapcsolat szükséges.
 • Az éves energiafogyasztás kiszámításának alapja a tipikus napi fogyasztás, napi 4 órára, évi 365 napra vonatkozóan.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz alternatív technológiai eljárást.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: