Aurea

LCD TV

  Aurea

  LCD TV

  37PFL9903H/10 Hasonló termékek

  Varázslat fénnyel

  Engedje, hogy a fény szépsége újjávarázsolja a képi élményét; ebben segítségére lesz az Aurea síkképernyős TV. Az aktív keretbe fogott Ambilight Spectra technológia mellé elképesztő megjelenés társul. Perfect Pixel HD rendszer és Full HD 1080p LCD-kijelző: hinni fogja, ha látja! Összes előny megtekintése

  37PFL9903H/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Varázslat fénnyel

 • Aktív üvegkeretbe foglalt Ambilight Spectra érzéki fényudvarral

  Aktív üvegkeretbe foglalt Ambilight Spectra érzéki fényudvarral

  Az Ambilight Spectra érzéki fényudvara a képek esetében jóval a képernyőn túlra kiterjeszti a fényt, és magát az atmoszférát. A képekben teljesen elmerülve, varázslatos dimenziókkal gazdagítja a vizuális élményt. Az Aurea minőségi kialakítása egy szélektől a szélekig tartó kristályüveg előlapnak köszönhetően teljesen egyedülálló megjelenést biztosít számára. Az aktív keret a stílusos kialakítású tárgyból eleven, színekből és fényekből álló élményt varázsol az Ön számára. A képernyő körül található, több, mint 150 LED lágy, többszínű fényudvart biztosít, közvetlenül a képernyő körül, és szétterül a falon.

 • Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a TV-készülékig.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért Full HD filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • 100 Hz-es Clear LCD technológia, 2 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  100 Hz-es Clear LCD technológia, 2 ms válaszidő a tökéletesen éles mozgás-megjelenítéshez

  A 100 Hz-es Clear LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást. A kétszeres képfrekvencia a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát, ami 2 milliszekundumos reakcióidőt eredményez. A tiszta képeket még gyors mozgás mellett is élvezheti.

 • 1080p teljes nagyfelbontás a teljes HD felbontású képek megjelenítéséhez

  Élvezze a HD-források, így a HDTV-adás, a Blu-ray DVD-k nyújtotta teljes nagyfelbontású TV-jelek kínálta kivételes képminőséget. A HD Ready 1080p védett felirat, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD képernyőt takar, amely megjeleníti a High Definiton 1920x1080p TV jelek felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakozóval rendelkezik DVI vagy HDMI analóg YPbPr és tömörítés nélküli digitális csatlakoztatásához; támogatja a HDCP-t. 1080p jelek megjelenítésére alkalmas 24, 50 és 60 Hz frekvencia mellett.

 • Színfeldolgozás 2250 billió színnel

  Élénk és természetes képek a legfejlettebb színfeldolgozásnak köszönhetően. A 3 színcsatorna (RGB) 17 bites felbontást alkalmaz, ami összességében 2250 billió szín feldolgozásának képességét jelenti. A folyamat élénk színeket hoz létre, de nem a kiváló élesség rovására. A speciális algoritmusok érzékelik a bőrtónusokat, finom színárnyalatokat, feldolgozzák azokat, és a lehető legtermészetesebb színeket hozzák létre.

 • 30000:1 dinamikus kontraszt az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD kijelzőktől elvárható, hogy a legnagyobb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • MPEG4 HDTV vétel DVB-T és DVB-Cable tuner* segítségével

  A Full HD képernyő 1920 x 1080p széles képernyős felbontással rendelkezik. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A HDTV lehetővé teszi nagyfelbontású földfelszíni adásból származó tartalom vételét a beépített tunerrel. Támogatja a DVB-T és DVB-C jeleket az MPEG-2 és az MPEG-4 formátumok esetében is. Külön beltéri egység használata nélkül érhető el kivételes kép- és hangminőség.

 • A DLNA PC hálózati kapcsolattal tallózhatja a számítógépen és az otthoni hálózaton levő tartalmat

  A PC hálózati kapcsolat könnyen elérhetővé teszi a saját számítógépén vagy otthoni hálózatán tárolt fényképeket és zenét. A DNLA protokollt támogató Ethernet (LAN) kapcsolat biztosítja a kompatibilitást a DLNA tanúsítvánnyal rendelkező termékekkel. Csatlakoztassa a TV-készülékét az otthoni hálózatra, és hozzáférhet az összes DLNA tanúsítvánnyal rendelkező eszközön levő információhoz. Böngéssze a digitális fényképeit és zenefájljait az otthoni LAN hálózaton keresztül. A TV-készüléken megjelenő interaktív kezelői felületről egyetlen gombnyomással hozzáférhet a kapcsolathoz.

 • 4 HDMI bemenet EasyLink funkcióval a Full HD csatlakozáshoz

  Az EasyLink az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a csatlakoztatott eszközök és a TV között. Az EasyLink használatakor mindössze egy távvezérlőre van szükség a TV és a csatlakoztatott eszközök fő funkcióinak kezeléséhez. A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között a kiváló képminőség eléréséhez. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz. A TV hátoldalán található 3, és az oldalán található 1 HDMI-bemenethez több HD-forrást is csatlakoztathat, például HD beltéri egységet, Blu-ray lejátszót és játékkonzolt vagy digitális videokamerát.

Összes specifikációt mutat
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott
 • DVB-T MPEG4 kizárólag: Franciaországban, Spanyolországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Svédországban. DVB-C MPEG4 kizárólag bizonyos szolgáltatóknál a következő országokban: Dánia, Norvégia, Finnország, Svédország. A legfrissebb információk a készüléken feltüntetett helyen, vagy a www.philips.com/support címen találhatók, adott típusjel alatt.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: