Smart LED TV

  Smart LED TV

  40PFL5527H/12 Hasonló termékek

  Váljon az események részesévé!

  Élje át a Philips 40PFL5527 3D Smart LED TV nyújtotta élményt. Élvezze a Full HD LED képernyő gyönyörű képét és a Smart TV Plus végtelen lehetőségeit, és lépjen be a 3D világába! Összes előny megtekintése

  40PFL5527H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

5500 series Smart LED TV

102 cm-es (40"-es), 3D, DVB-T/C 40PFL5527H/12 Hasonló termékek

Váljon az események részesévé!

Élvezze a 3D-t és a Smart TV-t

 • Integrált Wi-Fi a Smart TV vezeték nélküli használatához

  Az integrált Wi-Fit tartalmazó Philips TV segítségével otthonában vezeték nélkül hozzáférhet a Smart TV világához.

 • Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Kölcsönözzön filmeket közvetlenül a TV-n keresztül az online videotékákból, nézzen catch-up műsorokat kedvenc csatornáiról, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Net TV-vel. A nyílt Interneten is böngészhet vele.

 • Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel!

  Vezérelje TV-készülékét okostelefonnal, táblagéppel vagy billentyűzettel!

  TV-készülékét a lehető legkényelmesebben, legegyszerűbben vezérelheti. Ehhez mindössze egy vezeték nélküli billentyűzetet kell csatlakoztatnia, de okostelefonját vagy táblagépét is használhatja.

 • Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a SimplyShare segítségével

  Élvezze a TV-jén a fényképeket, a zenét és a filmeket a SimplyShare segítségével

  Osszon meg fotókat, zenét és filmeket a SimplyShare segítségével az okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről, és élvezze őket a hatalmas képernyőn.

 • Keressen, ütemezzen, rögzítsen* és szüneteltessen TV-műsorokat

  Keressen, ütemezzen, rögzítsen* és szüneteltessen TV-műsorokat

  Rögzítsen élő digitális TV-műsorokat egy Philips TV-készülékéhez csatlakoztatott USB eszközre, vagy szüneteltesse őket bármikor, majd folytassa a nézésüket, amikor csak szeretné. Az Elektronikus programfüzetben megkeresheti kedvenc TV-műsorait, és könnyedén beprogramozhatja rögzítésüket. Ezentúl a TV-műsor igazodik az Ön életéhez.

 • 3D Clarity 400 az izgalmas Full HD 3D élményhez

  3D Clarity 400 az izgalmas Full HD 3D élményhez

  Élvezze az izgalmas Full HD 3D képet a Philips TV-n. Az aktív 3D technológiát alkalmazó 3D Clarity 400 páratlan 3D vizuális élményt nyújt nagy felbontásban. Bármely 2D tartalom élénk és hibátlan 3D képpé konvertálható.

 • Egyetlen gomb megnyomásával bármely 2D tartalom hibátlan 3D-vé alakítható

  Egyetlen gomb megnyomásával bármely 2D tartalom hibátlan 3D-vé alakítható

  Nézze teljes filmgyűjteményét élénk és hibátlan 3D-ben – még a régi fekete-fehér klasszikusokat is. A Philips egy gombnyomásos, valósidejű, minőségi 2D konvertálást nyújt. A feliratok azonos mélységben jelennek meg, és nincsenek olyan hibák, mint például hogy a háttér előtérként jelenne meg.

 • Egyedülálló, két résztvevős, teljes képernyős játék mód a 2D játékokhoz

  Egyedülálló, két résztvevős, teljes képernyős játék mód a 2D játékokhoz

  Az aktív Philips 3D szemüvegek segítségével a TV-készülék két játékos részére biztosítja a tökéletes, teljes képernyős játék élményét. A két résztvevős 2D videojátékok alatt általában a játékosok fél képernyőn látják saját játékterüket. A 3D technológiának köszönhetően a játékosok egy időben teljes képernyőn élvezhetik a 2D játékokat, mindezt csupán a szemüveg gombjának megnyomásával.

 • Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Ebben a Full HD LED TV-ben a legfejlettebb világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, fantasztikus képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt, éles kép, valamint élénk színek.

 • 400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A 400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) révén a mozgás megjelenítése hihetetlenül éles, így a kép a gyors akciókból álló filmekben is mindig tiszta és ragyogó. Az új Philips standard PMR-rel előállított képhatás a leggyorsabb képernyőfrissítés, a HD Natural Motion technológia és egy egyedi feldolgozási mód együttes eredménye, amely minden eddiginél élesebb mozgásmegjelenítést nyújt.

 • A Full HD TV és a Pixel Plus HD jobb felbontást és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus HD a képélesség, a természetes részletesség, az élénk színek és az egyenletes, természetes mozgás egyedi kombinációját nyújtja. A multimédiás eszközöktől a hagyományos felbontású TV-ig és az erősen tömörített HD-ig a képhibákat és a zajt a rendszer érzékeli és lecsökkenti, így biztosítva a tiszta és borotvaéles képet.

Összes specifikációt mutat
 • Net TV: a www.philips.com/smarttv oldalon megismerheti az adott országban nyújtott szolgáltatásokat.
 • USB felvétel csak a TV-készülék IP alapú digitális műsorfüzetében foglalt digitális csatornákról készíthető (az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak), továbbá előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). A rögzítéshez internetkapcsolat szükséges.
 • DivX Certified® (DivX tanúsítványú) a DivX® videó lejátszásához akár 1080p HD felbontásig, beleértve a prémium minőségű tartalmakat.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: