Aurea

Síkképernyős TV

  Aurea

  Síkképernyős TV

  42PFL9900D/10 Hasonló termékek

  Varázslat fénnyel

  Engedje, hogy a fény szépsége újjávarázsolja a képi élményét; ebben segítségére lesz az Aurea síkképernyős TV. Az aktív keretbe fogott Ambilight Spectra technológia mellé elképesztő megjelenés társul. Perfect Pixel HD rendszer és Full HD 1080p LCD-kijelző: hinni fogja, ha látja! Összes előny megtekintése

  42PFL9900D/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Aurea Síkképernyős TV

107 cm-es (42"-es), LCD, DVB-T 42PFL9900D/10 Hasonló termékek

Varázslat fénnyel

 • 1920x1080p felbontású Full HD LCD-kijelző

  1920x1080p felbontású Full HD LCD-kijelző

  A teljes nagyfelbontású képernyő széles képernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A bármilyen forrásról érkező 1080p jeleket támogató rendszer a jövőben is megállja a helyét; együttműködik a Blu-ray forrással és a HD játékkonzolokkal is. A továbbfejlesztett jelfeldolgozás jóvoltából a korábbinál jobb jelminőség és felbontás használata támogatott. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet ad.

 • Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Perfect Pixel HD rendszer a rendkívüli élességhez és tisztasághoz

  Tapasztalja meg a Perfect Pixel HD rendszer nyújtotta kép rendkívüli élességet és tisztaságát. A kép valamennyi képpontjának feljavítása által azok jobban illeszkednek az őket körülvevő képpontokhoz, természetesebb képet biztosítva. Az eredmény egyedülálló kombinációja az éles képeknek, a természetes részletgazdagságnak, az élénk színeknek, a kiváló minőségű kontrasztnak és az egyenletes, természetes mozgásnak, bármit is nézzen. Tiszta és borotvaéles, képhibától mentes képek, tartalomtól független zajfelismerés és -csökkentés a multimédiás forrásoktól a TV-készülékig.

 • 100 Hz-es Clear LCD technológia a mozgás rendívül éles megjelenítéshez (3 ms)

  100 Hz-es Clear LCD technológia a mozgás rendívül éles megjelenítéshez (3 ms)

  A 100 Hz-es Clear LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad. A kétszeres képfrissítési funkció kiemelkedő, 100 Hz-es frissítési sebességet jelent. Ez a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát; a reakcióidő 3 milliszekundum (észlelt élelmosódás-szélességben mérve, BEW). Ez az egyedi Philips-technológia páratlanul magas szintre emeli az LCD-képernyőkön a mozgás megjelenítésének élességét.

 • Aktív keretbe fogott Ambilight Spectra érzéki fényudvarral

  Aktív keretbe fogott Ambilight Spectra érzéki fényudvarral

  Az Ambilight Spectra egy csipetnyi varázslattal fűszerezi a vizuális élményét. Az aktív keret színeinek lágy elegyével jóval képernyőn túlra kiterjeszti a fényt és magát az atmoszférát. Merüljön el teljességgel a képekben; a vizualitás olyan intenzív élménnyé válik, amilyet eddig elképzelni sem tudott. A kompakt LED technológiának köszönhetően összesen 126 LED-kijelző kapott helyet a képernyő körül. Ezzel számtalan szegmens jön létre, melyek egyetlen lágy fénykoszorúvá olvadnak össze az aktív keretben közvetlenül a képernyő körül, és lágy fényudvart képeznek a falon.

 • HD Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért teljes nagyfelbontású filmek esetén

  HD Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért teljes nagyfelbontású filmek esetén

  A Philips kifejlesztette a HD Natural Motion rendszert, amely minimálisra csökkenti a mozgó tárgyaknál észrevehető szaggatott mozgást. A díjnyertes algoritmus kiszámítja a várható elmozdulást a képen, és korrigálja az akadozó mozgást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD és Blu-ray lemezeken) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgásvisszaadás és rendkívül éles kép, ami magasabb szintre emeli a látvány élményét.

 • Egyedülálló módon láthatatlan hangszórókból érkező erőteljes hang

  Egyedülálló módon láthatatlan hangszórókból érkező erőteljes hang

  Láthatatlan hangrendszer, mely tökéletes kiegészítője az Aurea megjelenésének. Kívülről láthatatlan, belülről azonban kivételesen kompakt. A Philips nem ismer kompromisszumot a hangteljesítmény vonatkozásában. A forradalmian új mikrohangszórósor oldalanként 12 hangszóróval dolgozik, és a TV elülső oldalán levő alig észrevehető, vékony nyíláson át sugározza a hangot. A hangszórók tiszta és széles hangteret hoznak létre, mely jól kiegészíti a gazdag vizuális élményt. A mélyhangfrekvenciákért 2 erős mélynyomó felel, melyek a TV hátoldalába építve kaptak helyet.

 • Színfeldolgozás 4 billió színnel az élénk és ragyogó képekért

  Élénk és természetes képek a legfejlettebb színfeldolgozásnak köszönhetően. A 3 színcsatorna (RGB) 14 bit felbontást alkalmaz, ami összességében 4 billió szín feldolgozásának képességét jelenti. A folyamat élénk színeket hoz létre, de nem a kiváló élesség rovására. A speciális algoritmusok érzékelik a finom színárnyalatokat és bőrtónusokat, feldolgozzák azokat, és a lehető legtermészetesebb színeket hozzák létre.

 • Irányítsa élményét az Aurea Navigator távvezérlővel

  A keskeny és luxus kivitelű távvezérlő 3 funkcionális ambilight billentyűvel rendelkezik, melyekkel erőfeszítések nélkül testre szabhatja a TV beállításait. A távvezérlő központi elemét a minőségi anyagból készült, modern megjelenésű, gombnyomásra működő háttérvilágítás emeli ki. Ez az Aurea billentyű vezérli az Aurea belemerülés mértékét. A „MODE” (üzemmód) gombbal állíthatja be a 3 szintű dinamikát, a pihentetőtől a dinamikusig. Az „Ambilight” gombbal a fali kapcsolók használatához hasonló egyszerűséggel „be” vagy „ki" kapcsolhatja az Ambilight-ot. A TV Menu (TV menü) gombbal további beállításokat adhat meg.

 • Beállítás varázsló a pofonegyszerű személyes TV-beállításokhoz

  Beállítás varázsló a pofonegyszerű személyes TV-beállításokhoz. Az új, személyre szabott beállítás varázsló páratlan egyszerűséggel végigkalauzolja Önt a személyre szabott beállítások megadásának folyamatán. Nem csupán a kép testreszabását érinti, hanem a teljes vizuális élményét, így a hang és az Ambilight beállítását is. A TV teljesítményét saját preferenciái szerint állíthatja be mindennemű nehézség nélkül, pillanatok alatt.

 • 3 HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egy vezetéken át

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafelé maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz. 3 HDMI bemenettel több HD forrást is csatlakoztathat, mint például egy HD settop boxot és egy Blu-ray lejátszót. Az Ön TV-je készen áll a HD-jövőre.

Összes specifikációt mutat
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: