3D Ultra Slim LED TV

  3D Ultra Slim LED TV

  55PFL4308H/12 Hasonló termékek

  Már készítheti is a pattogatott kukoricát

  Élvezze a szórakozást a Philips 4308-as sorozatú, ragyogó LED-es képminőségű 3D LED TV-vel. A Pixel Plus HD rendszerű készüléken a kedvenc 3D tartalma élénk részletességgel kel életre. Összes előny megtekintése

  55PFL4308H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

4000 series 3D Ultra Slim LED TV

140 cm-es (55"-es), 3D Max, DVB-T/C 55PFL4308H/12 Hasonló termékek

Már készítheti is a pattogatott kukoricát

3D Ultra Slim LED TV hozzáadott adrenalinnal

 • TV szüneteltetése és USB felvételkészítés – szüneteltesse vagy rögzítse a műsort

  Szünetet tartana, hogy később folytassa a tévézést? A szüneteltetés funkcióval többé nem kell megvárnia (vagy végignéznie!) a reklámokat. Szeretne rögzíteni egy digitális élő adást, hogy egy megfelelőbb időpontban nézhesse meg? Az elektronikus műsorfüzettel megkeresheti kedvenc programjait, és könnyen beütemezheti a felvételeket. Elég csak egy USB merevlemezt csatlakoztatnia a TV-készülékhez, és az adást a merevlemez egyszerűen tárolja a későbbi megtekintés céljából.

 • 200 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a letisztult mozgásélességért

  A pontos, gördülékeny és természetes mozgásvisszaadás érdekében a Philips létrehozta a PMR-t – a mozgókép élességének mérésére szolgáló szabványt. A Perfect Motion Rate egyedi videofeldolgozásunk, a másodpercenkénti képkockaszám és az egyes kockák frissítési gyakorisága, a fényerő-szabályozási képesség tökéletessége, valamint a háttérvilágítási technológia egyesített eredménye. A magasabb PMR szám nagyobb kontrasztot és tisztább mozgás mozgás-megjelenítést jelent – vagyis tökéletesebb képet az Ön számára.

 • 3D Max - erőteljes 3D élmény Full HD felbontásban

  3D Max - erőteljes 3D élmény Full HD felbontásban

  Az aktív 3D technológia és a gyors működésű képernyő hihetetlen mélységet, kontrasztot és valósághű megjelenést biztosít, így nyújt Önnek egyedülálló 3D látványt. A 3D mélység beállítása segítségével egyszerűen kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő 3D hatás szintjét. 2D tartalmakat is élénk és hibátlan 3D képpé konvertálhat. A tökéletes 3D élmény.

 • Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  Full HD LED TV – ragyogó LED-es képek hihetetlen kontraszttal

  A képminőség kiemelkedően fontos. A normál HDTV-k jó minőséget nyújtanak, Ön azonban a legjobbra vágyik. Képzeljen el egy készüléket, amelyben a lélegzetelállítóan tiszta részletek nagy fényerővel, hihetetlen kontraszttal, határozott mozgáskövetéssel, valós színekkel és élethű képpel párosulnak – és az energiafogyasztása is alacsony. Nem kell tovább keresnie. A Full HD LED TV a szabványos HDTV-knél is több részletet kínál. A több részlet pedig még intenzívebb vizuális élményt jelent az Ön számára.

 • A Micro Dimming optimalizálja a kontrasztot a TV-n

  A Micro Dimming optimalizálja a kontrasztot a TV-n

  Tapasztalja meg a hihetetlenül kontrasztos, tűéles és élénk színű, lélegzetelállító képet! Az Edge LED háttérmegvilágítású kijelzőnek köszönhetően, amely 6400 különböző zónában analizálja a képet, és ennek megfelelően állítja be a megvilágítást, hihetetlenül kontrasztos és kiváló minőségű, valósághű képet élvezhet.

 • USB a multimédia-lejátszáshoz

  USB a multimédia-lejátszáshoz

  Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV oldalán található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

 • Három HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

  Három HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

  Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • A PC bemenet segítségével TV-jét PC monitorként használhatja

  Használja TV-jét monitorként. Csak csatlakoztasson egy HDMI-DVI kábelt/átalakítót, és máris működik.

 • A Pixel Plus HD részletgazdagabb és tisztább képeket nyújt

  Fejlett digitális képfeldolgozó technológiánk egyaránt megnöveli a sorok és a képpontok számát, így hihetetlenül részletes és mély, borotvaéles képet nyújt, mindig és bármilyen forrásból.

 • Érezze a 20 W RMS teljesítményt és az Incredible Surroundot

  Teremtsen életszerű hanghatást. A nagy teljesítményű erősítők és az Incredible Surround segítségével teljes surround hangzást érzékelhet, amelyben nagyobb a tér mélysége és szélessége, és így nagyszerűen egészíti ki a gazdag vizuális élményt.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi függvénye. További részletekért tájékozódjon készüléke dokumentációjából.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • A HbbTV-hez, a Multiroom klienshez és kiszolgálóhoz, a Netflixhez és a MyRemote alkalmazáshoz szoftverfrissítés szükséges.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: