Soundbar hangsugárzó

  Soundbar hangsugárzó

  Erőteljes hangzás bármilyen TV-hez

  Használja ki a médiaeszközeiben rejlő összes lehetőséget. A beépített mélynyomónak és a helyzetérzékelőnek köszönhetően a HTL5120/12 Philips Soundbar hangsugárzót tetszése szerint helyezheti el. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Soundbar hangsugárzó

Virtuális surround, Integrált mélynyomó, 2 HDMI bemenet és HDMI kimenet, ARC, Bluetooth® HTL5120/12 Hasonló termékek

Erőteljes hangzás bármilyen TV-hez

beépített mélynyomóval

 • Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  Virtuális surround hangzás a valós filmélmény érdekében

  A Philips Virtual Surround Sound funkciója sokoldalú és magával ragadó surround hangzást hoz létre kevesebb, mint öt hangsugárzóból álló rendszer esetében is. A speciálisan kidolgozott térbeli algoritmusok hűen reprodukálják az ideális, 5.1 csatornás környezet hangzási jellemzőit. Bármilyen kiváló minőségű sztereó hangforrással megvalósítható az élethű, többcsatornás surround hangzás. Nincs szükség új hangsugárzókra, vezetékekre és állványokra ahhoz, hogy a hang teljesen betöltse a helyiséget.

 • Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Dolby Digital a felejthetetlen filmélményért

  Mivel a Dolby Digital vezető digitális többcsatornás audioszabvány az emberi fül természetes hangfeldolgozásából indul ki, általa nagyszerű minőségű surround hangzást tapasztalhat.

 • Csatlakoztatás 2 db HDMI csatlakozóhoz a nagyszerű kép- és hangminőség érdekében

  Csatlakoztatás 2 db HDMI csatlakozóhoz a nagyszerű kép- és hangminőség érdekében

  Ha csatlakoztatja a lejátszó 2 HDMI kimenetét a nem-3D AV receiverhez, élvezheti az élethű 3D lejátszást, és a kristálytiszta 5.1-es vagy 7.1-es hangzást.

 • Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  Vezeték nélküli zenestream Bluetooth kapcsolattal

  A Bluetooth egy stabil és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

 • A helyzetérzékelő bármilyen elhelyezés esetén biztosítja a legjobb hangminőséget

  A helyzetérzékelő bármilyen elhelyezés esetén biztosítja a legjobb hangminőséget

  A hangélmény minősége attól függ, hogy a Philips Soundbar hangszóró hol helyezkedik el a szobán belül. Szerencsére a Soundbar hangszóró rendelkezik egy intelligens, automatikus helyzetérzékelővel, amely azonnal optimalizálja a hangminőséget annak megfelelően, hogy a Soundbar vízszintesen vagy függőlegesen áll. Akár egy polcra helyezi, akár a falra függeszti fel a Soundbar hangsugárzót, biztos lehet benne, hogy nagyszerű hanghatásban lesz része.

 • Integrált aktív mélynyomó az erőteljes mélyhangok érdekében

  Integrált aktív mélynyomó az erőteljes mélyhangok érdekében
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: