2.1 házimozirendszer

  2.1 házimozirendszer

  A hangzás bűvöletében

  Legyen részese Ön is annak az új HD élménynek, amelyet a stílusos Philips HTS5220 Blu-ray házimozirendszer nyújt. A jó minőségű hangsugárzókba beépített puha dóm magashangszórók kiemelkedően tiszta hangzást biztosítanak. Meglátja, a filmnézés új távlatai nyílnak meg Ön előtt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

A hangzás bűvöletében

Élethű hangzás, tökéletes stílus

 • Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  Full HD 3D Blu-ray az igazán magával ragadó 3D moziélményért

  A Full HD 3D TV lenyűgöző 3D moziélményt nyújt otthonában. Az aktív 3D technológia a gyorskapcsolású kijelzők legújabb generációját használva gondoskodik a valósághű megjelenítésről teljes 1080x1920 HD felbontásban. Ha speciális szemüveggel tekinti meg ezeket a képeket, amelynek bal és jobb „lencséje” a váltakozó képekkel szinkronban nyílik és csukódik, létrejön a Full HD 3D moziélmény - az Ön otthonában. A Blu-ray lemezen megjelenő kiváló 3D filmeknek köszönhetően széles és kitűnő minőségű tartalomválaszték áll rendelkezésére. A Blu-ray ezen kívül tömörítetlen surround hangzást is biztosít, hogy a hangélmény felülmúlhatatlanul valósághű legyen.

 • Kristálytiszta hangzás a páratlanul tiszta és részletgazdag hangzásért

  Kristálytiszta hangzás a páratlanul tiszta és részletgazdag hangzásért

  A Philips kristálytiszta hangzást biztosító Crystal Clear technológiájának köszönhetően most minden hangjegyre odafigyelhet, és oly módon hallhatja, ahogy az előadóművész vagy a karmester megszólaltatni kívánta. A Crystal Clear – akár akciófilmről, musicalről vagy élő koncertről van szó – pontosan, hűen, torzításmentesen reprodukálja a hangforrás hangját. A Philips házimozi-rendszerek Crystal Clear hangzást biztosító technológiája a lehető legkevesebb hangfeldolgozással igyekszik a lehető legtisztábban megőrizni az eredeti hanganyagot. Ennek eredményeképpen a hallgató tökéletes hangélményben részesülhet.

 • Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  Puha dóm magashangszórók a tiszta hangért és a beszédérthetőségért

  A puha dóm magashangszórók által visszaadott magas és közepes frekvenciatartomány még tisztábbá teszi a hangzást.

 • Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  Dolby TrueHD és DTS-HD a nagy hűségű surround hangzásért

  A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a legjobb hangzást hozza ki Blu-ray lemezeiből. A hangzás gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a hangstúdiókban készült mesterszalagokétól, így Ön pontosan azt hallja, amit az alkotók megálmodtak. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential teljessé teszi a nagyfelbontás által nyújtott élményt.

 • BD-Live* (2.0 profil) az online Blu-ray extra tartalmakhoz való hozzáféréshez

  BD-Live* (2.0 profil) az online Blu-ray extra tartalmakhoz való hozzáféréshez

  A BD Live tovább tágítja a nagyfelbontás világát. A Blu-ray lemez lejátszó Internethez való csatlakoztatásával Ön mindig aktuális tartalmakat fogadhat. Olyan izgalmas új dolgok várnak Önre, mint pl. exkluzív letölthető tartalmak, élőben közvetített események, élő beszélgetések, játékok és online vásárlási lehetőségek. Lovagolja meg a nagyfelbontás hullámát a Blu-ray lemezek lejátszása és a BD Live által.

 • A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz vagy USB számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. A nagysebességű USB-eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagysebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • Opcionális dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Opcionális dokkoló a kényelmes iPod/iPhone lejátszáshoz

  Csatlakoztassa a dokkolót házimozi-rendszeréhez, és máris élvezheti az iPod és iPhone készülékeken tárolt zenét, videókat és képeket. A dokkoló opcionális tartozékként kapható.

 • 400 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez

  400 W RMS teljesítmény a kiváló hangzású filmekhez és zenéhez
 • Síkképernyős TV-készülékéhez illő, elegáns megjelenés minőségi anyagokkal

  Síkképernyős TV-készülékéhez illő, elegáns megjelenés minőségi anyagokkal
 • A Wi-Fi ready funkcióval könnyedén elérheti szórakoztató tartalmait

  A Wi-Fi ready funkcióval könnyedén elérheti szórakoztató tartalmait
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: