Webkamera

  Webkamera

  Nagy felbontású video és kristálytiszta hangminőség

  Az SPC1300 új minőségi szintre emeli a videocsevegést. A 90 képkocka másodpercenkénti sebesség, a Pixel Plus 2 és a Digital Natural Motion funkciók, valamint a két digitális irányított mikrofon verhetetlen összeállítást jelentenek a webkamerák piacán. A tökéletes videokommunikációs élmény! Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nagy felbontású video és kristálytiszta hangminőség

 • 6 megapixel a kiemelkedő képminőségért

  Ez a technológia 6 megapixeles fényképek készítését teszi lehetővé olyan minőségben, hogy nagy felbontásban, poszter méretben nyomtathatóak ki. A különleges szoftveres képjavítás révén pedig a 2 megapixeles interpolált video streaming sem lehetetlen.

 • 90 képkocka másodpercenként a villódzásmentes képekért

  A villámgyors 90 képkocka/másodperc frissítési sebesség hihetetlenül megbízható minőségű képeket eredményez. Ez ideális a szemtől szembeni videokonferenciához és otthona távfigyelésére.

 • 8x digitális zoom a nagyszerű közelképekhez

  Hozza közelebb vagy vigye távolabb fotóalanyát és készítsen tökéletesen megkomponált képeket. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről irányíthatja a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • A Pixel Plus 2 jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus 2 funkcióval a webkamera természethű és borotvaéles képeket biztosít, hihetetlen részletgazdagsággal. Mindez a Pixel Plus 2 processzor erejének köszönhető, amely az innovatív TV képalkotási technológiát alkalmazza a számítógépes mozgóképek előállításához. Növeli a sorok és a pixelek számát, ezáltal a lehető legkiválóbb képminőség élvezhető.

 • A nagylátószögű objektívnek köszönhetően többen férnek rá a videoképre.

  A nagylátószögű, csúcsminőségű üveg objektív nagyobb látómezőt tesz lehetővé. A nagylátószögű objektív a fényképezőgépek naglátószögű objektívjéhez hasonlóan működik, s a képen több személy jeleníthető meg a képminőség romlása nélkül.

 • Az arckövetés automatikusan követi az arcát

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli az arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A kép középpontjában maradhat akkor is, ha videokonferencia közben mozog. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • Mozgásérzékelés a megbízható otthoni megfigyelés érdekében

  A különleges mozgásérzékelés funkcióval mindent rögzíthet, ami távollétében történik otthonában. A kamerát távozáskor állítsa mozgásérzékelés módba, és az csak akkor kezdi rögzíteni az eseményeket, ha mozgást érzékel a szobában.

 • A zajkioltó és a visszhangcsökkentő funkció kitűnő hangminőséget eredményez

  A kiváló zajkioltó technológiának köszönhetően csökken a háttérzaj, s mind csöndes, mind lármás környezetben jelentősen növeli a beszédhangok tisztaságát. Elnyomja a visszhangokat is, így beszélgetőtársa még tisztábban fogja hallani hangját.

 • Két irányított digitális mikrofon fejlett beszédfeldolgozással

  Beszélgetőtársa megfelelő hangerővel és tisztán fogja hallani hangját. A fejlett beszédfeldolgozó szoftver és a két többirányú mikrofon együttese kiváló hangzást nyújt. A szélesebb hangtartomány révén nagyobb mozgásszabadságra és konferenciabeszélgetések során jobb hangminőségre nyílik lehetőség, ha egynél több személlyel együtt tartózkodik a webkamera előtt.

 • Internetes műsorsugárzás broadcast minőségben

  A kamera magas képszínvonalának köszönhetően ideális az internetes műsorsugárzás céljaira. Ossza meg a videófelvételt barátaival és családjával vagy sugározza az interneten.

 • Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  A Philips feltalálta a Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) rendszert, amely megszünteti a mozgó alakoknál észrevehető képtorzulást. A Digitális természetes mozgás kiszámítja az alak elmozdulását, és korrigálja a torzulást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgás megjelenítés és tűéles kép, mely magasabb szintre emeli a képi élményt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: