• Ingyenes kiszállítás

 • 14 napos visszaküldési garancia

 • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Promocio

  TV Soundbar Cashback

  Az igazán jó

  TV a nagy

  meccsekhez!

  Hogyan vehet részt a promócióban?

   

  Készüljön fel a nagy meccsekre, igazán jó megoldásokkal!

  Élvezze a nagy képernyőt és a szurkolást nappalijában Philips TV-vel és hangprojektorral, úgy mint egy saját stadionban!

  Most válasszon egy 65 ”-es (164 cm ) vagy annál is nagyobb képátlójú televíziót a Philips Performance sorozatból, és vele együtt TAB6305/10 vagy TAB6405/10 hangprojektort, és a hangprojektor teljes árát visszatérítjük.

   

  Hogyan lehet a pénzvisszatérítéses promócióban részt venni?

   

  1. Vásároljon egy Philips TV-t a Performance sorozatból, amelynek képátlója legalább 65 hüvelykes (164 cm) együtt a TAB6305/10 vagy TAB6405/10 hangprojektorok valamelyikével 2021. július 11-ig úgy, hogy mindkét termék ugyanazon a számlán szerepeljen.

   

  2. Töltse ki a pénzvisszatérítési regisztrációs űrlapot a promóciós oldalon, legkésőbb a számlán szereplő dátumtól számított 14 napon belül.

   

  3. A pénzvisszatérítés összege az űrlapon megadott bankszámlaszámra kerül visszafizetésre.

  Kérjük olvassa el a Promóciós szabályzatot a részletes információkért.                        

  A promócióban részt vevő termékek

  Televíziók

  Hangprojektor

  Promóciós szabályzat

   

  A promóció 2021. június 7. és 2021. július 11. között a Promóciós szabályzatban felsorolt partnereinknél történő Philips Performance sorozatú 65", vagy annál nagyobb képátlójú televíziók, és TAB6305/10 vagy TAB6405/10 hangprojektor modellek egyikének együttes vásárlása esetén érvényes. A promócóban részt vevő televíziók és hangprojektorok egyikének együttes vásárlását igazoló regisztrációt követően a hangprojekor ára visszatérítésre kerül.

   

  Kérjük olvassa el a Promóciós szabályzatot.