Párásító szűrő levegőpárásítóhoz

  Párásító szűrő levegőpárásítóhoz

  Mindig egészséges levegő

  A Philips kombinált légtisztító és párásító készülékhez párásító szűrő tartozik, ami megakadályozza a vízkő távozását, felszámolja a kórokozókat, vírusokat és a penészt, így egészséges levegőt biztosít Önnek és családjának. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Párásító szűrő levegőpárásítóhoz

Eltávolítja a kórokozókat és a penészt AC4155/00 Hasonló termékek

Mindig egészséges levegő

 • Az egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés jelzi, ha a szűrő cserére szorul

  Az egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés jelzi, ha a szűrő cserére szorul

  Az egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés időben adott figyelmeztetéssel jelzi, ha a szűrő cserére szorul. Ha a szűrőt nem cserélik ki időben, a készülék nem üzemel tovább, ezáltal biztosítva, hogy ne működjön feleslegesen, ha a szűrő megtelt. Így Ön biztosan mindig egészséges levegőt kap.

 • Az antibakteriális bevonat eltávolítja a kórokozókat és a penészt

  A Philips speciális párásító szűrője elnyeli a kórokozókat, vírusokat, penészt és a vízben lévő vízkövet, így megakadályozza, hogy káros levegő jusson ki.

 • Az egészséges levegő védelméért felelős zároló mechanizmus biztosítja, hogy Ön mindig egészséges levegőhöz jusson

  Az egészséges levegő védelméért felelős zároló mechanizmus funkció mindig egészséges levegőt biztosít. Amikor az egészséges levegő nem garantálható, kikapcsolja a párásítót. Amikor az egyik szűrő már majdnem megtelt, és tisztítást vagy cserét igényel, az egészséges levegővel kapcsolatos biztonsági figyelmeztetés jelzi Önnek, hogy cserélje ki vagy tisztítsa meg a szűrőt. Ha a felhasználók nem cserélik ki a problémás szűrőt, a készülék működése leáll, és a készülék zárolja magát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: