Bluetooth

  Bluetooth®-os dokkolós hangsugárzó

  Keltse életre a zenét, és töltse fel Androidos telefonját

  Dokkolja Androidos telefonját, és élvezze a stílusos Philips AS851/10 hangsugárzó által nyújtott hangminőséget. A digitális hangfeldolgozás teljes csendet és kristálytiszta hangzást biztosít, miközben a Songbird szinkronizálja a telefonján és a számítógépén lévő zeneszámokat. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Keltse életre a zenét, és töltse fel Androidos telefonját

ezzel a dokkolós hangsugárzóval

 • Intelligens kialakítású FlexiDock Android rendszerű telefonok dokkolásához/töltéséhez

  Intelligens kialakítású FlexiDock Android rendszerű telefonok dokkolásához/töltéséhez

  A Philips FlexiDock tökéletes az Android rendszerű telefonokhoz. Egyedülálló és intelligens kialakításának köszönhetően a legtöbb Android rendszerű telefon dokkolható - akár a készülék alsó részén, akár oldalt, akár felül található a telefon csatlakozója. A maga kategóriájában úttörő, rendkívüli rugalmasság miatt a különböző gyártók nem szabványosított elhelyezésű és irányú mikro USB csatlakozóval szerelt Android rendszerű telefonjainak is megfelel. A dokkolón azt is be lehet állítani, hogy a telefon álló vagy fekvő helyzetben legyen, így az Android rendszerű telefont a hangsugárzó középpontjába helyezheti.

 • A DockStudio alkalmazással felfedezhet és megoszthat zeneszámokat, és további funkciókat is használhat

  A DockStudio alkalmazással felfedezhet és megoszthat zeneszámokat, és további funkciókat is használhat

  Az ingyenes Philips DockStudio alkalmazás számtalan egyedülálló funkciót kínál a dokkolós hangsugárzók számára. Internetes rádióállomások ezreit hallgathatja a világ minden tájáról, böngészhet saját zenegyűjteményében, és a Facebookon keresztül barátaival is megoszthatja, amit éppen hallgat, a Flickr-ön pedig megoszthatja a művészi fényképeit. Az alkalmazáshoz Songbird zenefunkció tartozik, így felfedezhet, lejátszhat, és gond nélkül szinkronizálhat médiafájlokat a számítógép és az Android rendszerű készülékek között. Óra üzemmódban többféle, személyre szabott ébresztési zenét is megadhat, és a legfrissebb időjárás-előrejelzést is meghallgathatja. A teljesen ingyenes alkalmazást letöltheti a Google playről.

 • Bluetooth zenestreaming Android rendszerű készülékről

  Bluetooth zenestreaming Android rendszerű készülékről

  Hallgassa kedvenc dalait a kiváló hangzást nyújtó hangsugárzón keresztül. Ez a Philips dokkolós hangsugárzó Bluetooth segítségével játssza le az Android rendszerű készülékeken lévő zenét. Egyszerűen töltse le az ingyenes Philips DockStudio alkalmazást, hogy a készülék dokkolása után a Bluetooth automatikusan bekapcsoljon és csatlakozzon. Élvezze felülmúlhatatlan kényelem mellett az erőteljes, kiemelkedő hangzást. Aligha talál mást, ami ilyen jól szól.

 • Songbird a zene felfedezéséhez, lejátszásához, valamint a számítógép és az Androidos készülék közötti szinkronizáláshoz

  Songbird a zene felfedezéséhez, lejátszásához, valamint a számítógép és az Androidos készülék közötti szinkronizáláshoz

  A Songbird egy egyszerű, könnyen kezelhető számítógépes program és Androidos alkalmazás, amellyel felfedezheti és lejátszhatja az összes médiatartalmat, és gond nélkül szinkronizálhatja azt a számítógépével. Az intuitív és hatékony zenekezelési funkciókkal új előadókat és zenei stílusokat fedezhet fel közvetlenül a programban, a zene- és médiaboltok, szolgáltatások és weboldalak segítségével. Játssza le saját könyvtárát és médiafájljait az Internetről, és szinkronizálja őket egyszerűen PC-jéről az Androidos készülékekre.

 • Digitális hangfeldolgozás, mely élethű, torzításmentes zenét tesz lehetővé

  Digitális hangfeldolgozás, mely élethű, torzításmentes zenét tesz lehetővé

  Fejlett hangfeldolgozó technológia teszi még élvezetesebbé a zenehallgatást, így kristálytisztán szólal meg minden egyes hang, a szüneteket pedig teljes csend testesíti meg. A Philips szabadalmazott digitális hangfeldolgozás technológiája optimalizálja a kompakt hangsugárzó dobozok teljesítményét, és tiszta, részletgazdag, erőteljes hangzást nyújt torzítás nélkül.

 • Precízen hangolt basszustölcsérek az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  Precízen hangolt basszustölcsérek az erőteljes és gazdag mélyhangzásért

  A hangszórók bőséges 3L akusztikus térfogata tökéletesen illeszkedik a pontosan hangolt visszanyomó basszustölcsérekhez, így ez a kompakt hangsugárzó lenyűgöző basszushangzást nyújt az Ön számára. Az eredmény a kivételesen valósághű hangzás és a magával ragadó zenehallgatási élmény.

 • A finom ívelés nemcsak elegáns külsőt, de precíz hangvisszaadást is biztosít

  A lekerekített hátlap tiszta vonalvezetése nemcsak a szemnek jelent élményt, hanem akusztikai szempontból is hatékonyabb. A gondosan megtervezett ívelés megnöveli a hangsugárzóház merevségét, ezzel jelentősen lecsökkentve a belső rezonanciát. Az eredmény: sokkal precízebb és természetesebb hangvisszaadás. Csodálatos külalak és szenzációs hang egyszerre.

 • A hangsugárzó igényeinek megfelelő, optimális akusztikus térfogat

  Az intelligens hangzástervezés a lehető legjobb minőségű mélyhangzás garanciája. Az egyes középsugárzókhoz rendelt akusztikus térfogat tökéletesen megfelel az akusztikai követelményeknek. Az eredmény: erőteljes és gazdag mélyhangzás.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: