plazmamonitor

  Többcélú nyilvános kijelzőmegoldás

  Korszerű, előnyös árú, kifejezetten beltéri nyilvános kijelzéshez tervezett plazmaképernyő. Színvonalas méretezés, a fejlett digitális képfeldolgozás és a legújabb plazma technológia garantálja üzeneteinek optimális megjelenítését. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Többcélú nyilvános kijelzőmegoldás

42" képátlójú VGA plazmaképernyő

 • Több, akár SXGA és HDTV kompatibilis videobemeneti formátum

  Az általában használatos videotartalmak formátuma, felbontása és formátuma gyakran eltérő. Így a tartalmat újra kell formázni, hogy az adott képernyőfelbontásnál is optimálisan jelenjen meg. A különböző videoformátumok, többek között az SXGA optimális újraformázását első osztályú méretezés garantálja.

 • VGA áthurkolás a képernyők összefűzéséhez

  Ha ugyanazt a bemeneti jelet több képernyőn kell megosztani, akkor kedvező árú megoldás a VGA pásztázás, amely a VGA bemeneti jelet felerősítve továbbítja a VGA kimeneti csatlakozóra, amelyre a következő képernyő csatlakoztatható

 • Számos analóg és digitális csatlakoztatási lehetőség

  A sokoldalú nyilvános kijelzőmegoldásokhoz sokoldalú analóg és digitális csatlakoztathatóság szükséges

 • Beépített hangerősítő SRS-sel és hangszórókkal

  A jobb hangminőség iránti igényt a képernyő SRS térhatású hangfeldolgozással, beépített hangszórókkal, valamint nagyobb külső hangszórók csatlakozási lehetőségével teljesíti.

 • Működés álló módban

  A kijelző álló helyzetben is biztonságosan és megbízhatóan felszerelhető.

 • Csendes és megbízható ventillátor nélküli működés

  A ventillátor nélküli működés csendes, és kiküszöböli a por leülepedését a monitor belsejében, így javítva a termék megbízhatóságát.

 • A képernyő hálózaton keresztül, kívülről is vezérelhető

  A hálózati vezérlés segítségével a felhasználó a RS232 protokollon keresztül, távolról vezérelheti és beállíthatja a képernyőket.

 • Beépített hangolóegység és tartós video-csatlakoztathatóság

  Néhány alkalmazáshoz nem elég a PC bemenet. A televíziós jelek vételére alkalmas RF hangolóegység és a videocsatlakozók, mint az S-video, a Scart és komponens video több készülékhez kínálnak bemeneti lehetőséget.

 • Nagy fényerő (1000 cd/m2) és 2000:1 kontrasztarány

  A nagy fényerő és kontrasztértékek különösen előnyösek nyilvános környezetben, ahol a fényviszonyok - gyakran irányíthatatlanul - változhatnak.

 • mozgásadaptív sorváltás-kiküszöbölés a borotvaéles képekért

  Intelligens letapogatási algoritmus, amely érzékeli a videoforrás típusát (mint pl. állókép, mozgókép vagy film) és automatikusan optimalizálja a letapogatási folyamatot Spatial, Temporal vagy Film üzemmódú letapogatással. Eredményképpen mindenkor borotvaéles és stabil képeket nyújt.

 • A 3D fésűszűrő elkülöníti a színeket, így borotvaéles képet ad

  A 3D színélesítés a képélményt csökkentő színátmenetek, fényátmenetek és pontcsúszás-torzítás eltüntetése érdekében jobban elkülöníti a fényesség- és a színjeleket a 3D területen. A 3D digitális fésűs szűrő lépésről lépésre hasonlítja össze a televízió képét, hogy pontosan elkülöníthesse a színadatokat a fekete-fehér információtól, és mind a vízszintesen, mind a függőlegesen függő pontokat eltávolíthassa, akárcsak a pontcsúszást. Az eredmény: borotvaéles kép.

 • A PiP második forrás egyidejű megtekintését teszi lehetővé

  Ezáltal két különböző forrást, például két videoforrást, vagy adat/kép kombinációt tekinthet meg egyszerre

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: