HD kamera

  Szép pillanatok a TV-n/világhálón egy egyszerű ujjmozdulattal

  A Philips ESee CAM200 segítségével könnyedén készíthet videofelvételeket és fényképeket, ezek megosztás pedig soha nem volt még ilyen egyszerű. Mozgassa az ujját a 3"-es érintőképernyőn, hogy a televízión láthassa, vagy az interneten ossza meg a felvételeket - azonnal, vezeték nélkül.

 • Szép pillanatok a TV-n/világhálón egy egyszerű ujjmozdulattal

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Szép pillanatok a TV-n/világhálón egy egyszerű ujjmozdulattal

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Szép pillanatok a TV-n/világhálón egy egyszerű ujjmozdulattal

a beépített WiFi-nek köszönhetően

 • Élje át újra emlékei minden részletét Full HD minőségű videókon!

  Élje át újra emlékei minden részletét Full HD minőségű videókon!

  Videofelvételeit teljes nagyfelbontású minőségben (Full HD 1080p) rögzítheti és tekintheti meg. Az „1080” a kijelző felbontását jelenti a képernyő vízszintes sorainak számában kifejezve. A „p” a progresszív pásztázásra, azaz a sorok szekvenciális megjelenítésére utal minden egyes képkockán. Az 1080p az átlagos mobiltelefonoknál és digitális kameráknál messze jobb képminőséget nyújt. Ráadásul a videokamera ugyanazt a H.264 videoformátumot használja, mint a Blu-ray lejátszók és lemezek. Ez az igen kifinomult formátum remek HD képminőséget nyújt, így lehetővé teszi, hogy a videofilmek segítségével emlékeit kristálytisztán megőrizze.

 • A fejlett rázkódás-kiegyenlítésnek köszönhetően tisztább, élesebb képeket készíthet

  A fejlett rázkódás-kiegyenlítésnek köszönhetően tisztább, élesebb képeket készíthet

  A fejlett rázkódás-kiegyenlítésnek köszönhetően olyan videofelvételeket készíthet, amelyeket mindig büszkén mutathat meg másoknak. Az éles, torzításmentes képről a korszerű algoritmusok szerint működő giroérzékelők gondoskodnak. Az érzékelők megmérik a talaj és a kameraobjektív közötti távolságot, és valahányszor a kamera rázkódik, elvégzik a szükséges korrekciókat. E fejlett technológiával mindig éles képeket készíthet, és élete legizgalmasabb pillanatait lenyűgöző videofelvételeken rögzítheti.

 • Videók és fényképek megosztása TV-n vezeték nélkül egy ujjmozdulattal

  Videók és fényképek megosztása TV-n vezeték nélkül egy ujjmozdulattal

  Fotók és videók megosztásához egyszerűen húzza végig az ujját az ESee videokamera érintőképernyőjén. A videokamerán található fotók és felvételek között tallózva úgy választhatja ki a megosztani kívánt fotót vagy felvételt, hogy egyszerűen végighúzza rajta az ujját. Kedvenceit megnézheti közvetlenül a Philips SimplyShare készülékeken vagy a DLNA-kompatibilis TV-ken, Blu-ray lejátszókon, hálózati médialejátszókon és házimozi rendszereken. Ezenkívül Philips fényképkereteken és táblagépeken is lapozgathatja és megoszthatja felvételeit.

 • Közvetlen Wi-Fi-n keresztüli feltöltés a Facebookra, a YouTube-ra és a Twitterre, számítógép nélkül

  Közvetlen Wi-Fi-n keresztüli feltöltés a Facebookra, a YouTube-ra és a Twitterre, számítógép nélkül

  A videokameráról gyerekjáték a közvetlen feltöltés a webhelyekre (pl. YouTube, Facebook, Tweeter és Picasa) – fotók és videók adott közösségi hálózaton történő megosztásához csak húzza végig az ujját a videokamera érintőképernyőjén, és azok a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül feltöltődnek.

 • Go Live a UStreamen keresztüli vezeték nélküli, webes videoadáshoz

  Go Live a UStreamen keresztüli vezeték nélküli, webes videoadáshoz

  Közvetítse az eseményeket élőben az Esee videokamera segítségével, és osszon meg minden eseményt már a történés pillanatában! Csupán Wi-Fi kapcsolatot kell létesítenie, majd ki kell választania a Go Live elemet. Amit rögzít, feltöltődik a UStream weboldalra, ahol megnézheti a család és a barátok, bárhol is legyenek. Tegye a szeretteit is élményei részesévé, és ossza meg az élet legnagyszerűbb eseményeit már a történés pillanatában!

 • Akár 10 megapixeles felbontás a kiváló minőségű fényképekért

  Akár 10 megapixeles felbontás a kiváló minőségű fényképekért
 • 3"-es érintőképernyő az egyszerű és intuitív vezérlés érdekében

  3"-es érintőképernyő az egyszerű és intuitív vezérlés érdekében
 • Vaku, automatikus élességbeállítás, arc- és mosolyfelismerés

  Vaku, automatikus élességbeállítás, arc- és mosolyfelismerés
 • Beépített Wi-Fi a vezetékek vagy számítógép nélküli megosztáshoz

  A videokamerába épített Wi-Fi-nek köszönhetően azonnal megoszthatja fényképeit és videofelvételeit – számítógép és kábelek nélkül. A videokamera vezeték nélkül csatlakozik a Philips SimplyShare eszközökhöz és DLNA kompatibilis TV-khez, Blu-ray lejátszókhoz, hálózati médialejátszókhoz, házimozi rendszerekhez és fényképkeretekhez, lehetővé téve Önnek, hogy kedvenc pillanatait nagyobb képernyőn élvezhesse. Képeit és felvételeit internetes oldalakra is feltöltheti a Facebookkal, Twitterrel, YouTube-bal és Picasával könnyen használható beépített alkalmazásokkal. Philips ESee: tegye a megosztást igazán egyszerűvé.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: