DVD-lejátszó és -felvevő

  Tapasztalja meg a DVD-írás varázsát!

  Az i.LINK eljárásnak köszönhetően most végleg tökéletes digitális formában őrizheti meg kedvenc videokamera-felvételeit az utókor számára.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Tapasztalja meg a DVD-írás varázsát!

 • i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  i.LINK digitális bemenet a tökéletes másoláshoz digitális kamkorderről

  Az IEEE 1394 és FireWire néven is ismert i.Link az összes audio- és videojelet egyetlen kábelen keresztül, digitális formában, kép- és hangminőség-veszteség nélkül továbbítja. Az i.LINK digitális videobemenettel az otthon készült videofelvételeket az eredeti digitális képminőségben tudja másolni.

 • 8 órás felvétel készítése egyrétegű DVD+R/RW lemezre

  Az egyes DVD-felvevő modelleken elérhető 8 órás felvételi üzemmód révén egyetlen egyrétegű DVD+R/RW lemezre 8 órányi videoanyag vehető fel.

 • RGB bemenet a beltéri egységről történő legjobb analóg-digitális felvételért

  Az RGB komponensű videobemenet az analóg videobemenet legjobb minőségű, belső csatlakozású szabványa – élesebb, mint az S-videó és a kompozit videobemenet. A Philips DVD-felvevők közvetlen tudnak RGB forrásokról, így műholdvevőkről felvételt készíteni.

 • 2.0 Dolby Digital kódolás jó minőségű hangfelvételhez

  A Dolby Digital minden DVD-Video lemezhez használható fejlett digitális hangkódolási technológia. A Philips DVD-felvevők ugyanilyen formátumban tárolják a hanganyagot, ezért ez maximálisan kompatibilis bármilyen DVD-lejátszóval. A minőség felülmúlja az analóg videofelvevők minőségét.

 • A DVD-k lejátszása a meglévő DVD-lejátszókon és meghajtókon

  A DVD-felvevők le tudják játszani a szokványos DVD-videó lemezeket, de ugyanolyan fontos, hogy a rajtuk felvett DVD+R és DVD+RW lemezeket is le lehessen játszani a meglévő DVD-lejátszókon.

 • Az indexképek megjelenítése minden DVD lemezen megtalálható DVD menü

  Az indexképek megjelenítése minden DVD lemezen megtalálható DVD menü, amely a normál DVD-lejátszókon is rendelkezésre áll. Azonnali áttekintést és könnyű hozzáférést biztosít, így közvetlenül meg lehet tekinteni a lemez tartalmát, el lehet jutni a nézni kívánt felvételig.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: