USB flash meghajtó

  USB flash meghajtó

  FM16DA132B/10 Hasonló termékek

  Kicsi, könnyű, bárhol használható

  Ez az alumíniumszépség USB- és microUSB csatlakozóval is rendelkezik, hogy számítógéppel, okostelefonnal és táblagépekkel használhassuk! Apró és könnyű alumínium testének köszönhetően mindenhová magával viheti, az USB OTG funkciók pedig gondoskodnak róla, hogy szinte bárhol használhassa is! Összes előny megtekintése

  FM16DA132B/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kicsi, könnyű, bárhol használható

USB OTG, USB- és microUSB-csatlakozóval

 • Divatos USB-egység a színes kivitelezésnek köszönhetően

  Válasszon a divatos színek közül; kanárisárga, zselérózsaszín, ibolya, abszintzöld, kék vagy narancssárga az adattárolás és -megosztás napi rutinjának felpezsdítésére és a szórakozás élményének fokozására

 • Beépített védőkupak kényelme érdekében

  Nincs több elvesztett védőkupak! A beépített védőkupak a termék része, így az mindig az USB-egységen marad. Használatkor egyszerűen húzza hátra a védőkupakot, csatlakoztassa az USB-egységet, és indítsa el a lejátszást.

 • Egyszerű kinyithatóság és felhasználóbarát csomagolás

  A csomagoláson található jelölések és perforációk segítenek, hogy hosszas bíbelődés nélkül távolíthassa el a csomagolóanyagot, és mielőbb kézbe vehesse az USB-egységet.

 • 16 GB tárolási kapacitás nagyméretű adatfájlokhoz

  A 16 GB kapacitás hasznos nagyobb méretű vagy nagyobb mennyiségű fájlok másolásakor és megosztásakor számítógép vagy laptop USB-portján keresztül.

 • Gyors adatátvitel nagy sebességű USB 2.0 kábellel

  A nagysebességű adatátvitel lényegesen lecsökkenti a várakozási időt nagymennyiségű multimédiás fájl másolásakor a számítógép merevlemezére.

 • A működésjelző fájlmásolás közben világít

  A kellemes fényjelzés azt mutatja, hogy a meghajtó csatlakozása és működése megfelelő. Gyorsabban villog, ha fájlok másolása van folyamatban a memóriába / -ból.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: