5.1-es házimozi

  Nem házimozi, sokkal inkább mozi az otthonában

  Merüljön el a kiváló hang, kép és forma világában. Élvezze a 9.1-es Cinema Sound rendszert Ambisound technológiával, amely egyedülállóan moziszerű hangélményt varázsol otthonába. A HTS9810 modell a tökéletes szépséget és a csúcsteljesítményt ötvözi a mozirajongók számára. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Nem házimozi, sokkal inkább mozi az otthonában

9.1-es Cinema Sound rendszerrel

 • Faroudja DCDi a hihetetlenül éles, csúcsminőségű videoképért

  Faroudja DCDi a hihetetlenül éles, csúcsminőségű videoképért

  A Faroudja DCDi hihetetlenül éles, kiváló minőségű képet ad progresszív pásztázású TV-n. A funkcióval elkerülhető a fogazott vonalak megjelenése váltott soros videoformátum (különösen mozgóképek) esetében, így a jelenetek természetesebbek lesznek. A tisztább és egyenletesebb képek magasabb szintre emelik a megtekintés élményét.

 • 9.1-es Cinema Sound rendszer a 9.1-es surround hangzáshoz öt hangszóróból

  9.1-es Cinema Sound rendszer a 9.1-es surround hangzáshoz öt hangszóróból

  Az Ambisound funkcióval rendelkező 9.1-es Cinema Sound megteremti a modern mozikra jellemző, egyedülálló térhangzásélményt. Hangsugárzók sokasága nélkül a 9.1-es Cinema Sound olyan hihetetlen hangzásélményt biztosít, mintha hangszórók sorakoznának a szoba fala mentén. A páratlan minőségű surround hangzás valósággal körülöleli, és igazi moziélményt hoz a nappaliba.

 • Kiváló hangminőség: puha dóm magassugárzók és DoubleBASS

  Kiváló hangminőség: puha dóm magassugárzók és DoubleBASS

  A DoubleBASS és a puha dóm magassugárzók által biztosított hangminőség csak a szférák zenéjéhez hasonlítható. A DoubleBASS érzékeli az alacsony frekvenciákat, és a mélynyomó hallható tartományának megfelelően alakítja át őket, így a legmélyebb hangok is hallhatók. A puha dóm magassugárzók által visszaadott magas és közepes tartományú frekvencia még tisztább hangot és szélesebb hangtért eredményez – így minden tökéletesen tisztán hallható.

 • Vezeték nélküli hátsó hangfalak – kevesebb vezeték a szobában

  Vezeték nélküli hátsó hangfalak – kevesebb vezeték a szobában

  A hátsó hangszórók vezeték nélkül működnek, így oda helyezheti őket, ahova kedve tartja. A használt technológia nem okoz interferenciát, és teljes surround hangzást nyújt anélkül, hogy a kábelekkel kellene bajlódni.

 • Érintőpaneles vezérlés – egyszerű lejátszás és hangerőszabályzás

  Érintőpaneles vezérlés – egyszerű lejátszás és hangerőszabályzás

  Az érintőpaneles vezérlésnek köszönhetően az elülső panel érintésérzékeny kezelőszerveinek megérintésével egyszerűen szabályozható többek között a hangerő, illetve az egyéb lejátszási beállítások.

 • FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  FullSound™ technológia, amely életre kelti az MP3 zenét

  A Philips innovatív FullSound technológiája hűen adja vissza a tömörített MP3 zene eredeti részleteit, jelentősen gazdagítva és javítva a hangzást, így Ön a CD-zene élményében részesül –– torzítás nélkül. Az utólagos hangfeldolgozási algoritmuson alapuló FullSound a Philips elismert hangreprodukálási szakértelmét a legújabb generációs digitális jelprocesszor (DSP) erejével egyesíti. Az eredmény a még erőteljesebb mélyhang, a még tisztább hangzás és a gazdag részletek. Fedezze fel újra a tömörített MP3 zenét élethű hangzásban, amely megérinti lelkét és megmozgatja lábát.

 • EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  EasyLink a HDMI CEC eszközök egyetlen távvezérlővel történő vezérléséhez

  Az EasyLinknek köszönhetően több készüléket, pl. DVD lejátszót, Blu-ray lejátszót, TV-t stb. vezérelhet egyetlen távvezérlővel. Az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a készülékek között a HDMI kábelen keresztül. Egy gombnyomással egyszerre vezérelheti összes csatlakoztatott HDMI CEC berendezését. A készenlét és a lejátszás funkció például tökéletes könnyedséggel használható.

 • A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  A nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal USB flash meghajtón tárolt videó/zene is lejátszható

  Az univerzális soros busz (USB) számítógépek, perifériák és szórakoztatóelektronikai berendezések csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. A nagy sebességű USB eszközök akár 480 Mb/s adatátviteli sebességgel rendelkeznek, a korábbi USB 12 Mb/s sebességével szemben. Nagy sebességű USB 2.0 kapcsolat esetén nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni az USB eszközt, kiválasztani a filmet, zenét vagy képet, és máris kezdheti a lejátszást.

 • HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  HDMI 1080p felkonvertálás nagy felbontásra az élesebb képekért

  A HDMI-n az 1080p-re felkonvertált jel kristálytiszta képet nyújt. A normál felbontású filmeket most valódi nagyfelbontásban élvezheti - több részlettel és valósághű képpel. A progresszív pásztázás (ezt jelenti a „p” az „1080p” megjelölésben) kiküszöböli a TV-képernyőn gyakori sorstruktúrát, ezzel is biztosítva a kompromisszum nélküli élességet. Mindezen felül a HDMI közvetlen digitális kapcsolatot teremt, amely képes tömörítetlen digitális HD videó vagy digitális többcsatornás hang átvitelére, az analóg jellé konvertálás elkerülésével. Az eredmény tökéletes, teljesen zajmentes kép- és hangminőség.

 • Az MP3 Link lehetővé teszi zene lejátszását hordozható médialejátszókról

  Az MP3 Link lehetővé teszi zene lejátszását hordozható médialejátszókról

  Az MP3 Link segítségével az MP3 fájlokat közvetlenül hordozható médialejátszójáról játszhatja le házimozi-rendszerén. Mindössze csatlakoztatni kell a hordozható MP3 lejátszót a beépített MP3 Link csatlakozóhoz, és a Philips házimozi-rendszer által biztosított kivételes hangminőségben hallgathatja MP3 zenefájljait. Az MP3 Link eljuttatja a hordozható zenét nappalija kényelmébe.

 • Teljes hosszúságú toronyhangszórók a meggyőzőbb hangzásért

  Teljes hosszúságú toronyhangszórók a meggyőzőbb hangzásért
Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: