DLP

  PicoPix

  mini kivetítő

  Vetítse ki életét

  Ez a kis méretű és könnyű mini kivetítő könnyen csatlakoztatható különféle készülékekhez és SD kártyához vagy USB kulcshoz, így könnyedén hozzáférhet digitális anyagaihoz. A beépített médialejátszó lehetővé teszi, hogy a PicoPix más mobil készülékektől független legyen. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

PicoPix mini kivetítő

80 lumen, , MP4-lejátszóval PPX2480/EU Hasonló termékek

Vetítse ki életét

 • Vetítse ki képeit és videóit akár 305 cm-es (120"-es) méretben

  Élvezze a valaha volt legnagyobb mobil képernyőt, és ossza meg minden médiatartalmát, ahol csak akarja. A PicoPix mini kivetítővel olyan lehet az érzése, mintha mindig magánál hordaná saját moziját.

 • Játssza le videóit közvetlenül az SD kártyáról vagy USB kulcsról

  A beépített MP4-lejátszó az összes ismert video- és audioformátumot támogatja. Ennek köszönhetően a PicoPix mini kivetítő önálló eszközként is használható; 2 GB-os belső memóriája, USB kulcs vagy különféle típusú memóriakártyák tartalmának megjelenítésére képes.

 • Belső akkumulátor az akár 2 óra játékidőhöz

  A PicoPix mini kivetítő egy kompakt, beépített akkumulátorral rendelkezik a hosszan tartó teljesítmény érdekében. Akár 2 órás folyamatos film-, fénykép- és zenelejátszás egyetlen töltést követően. Ezáltal válik a PicoPix tökéletes útitárssá.

 • LED technológiával a ragyogó színekért és a nagy kontrasztarányért

  Fényképei és videói a legjobb minőséget érdemlik, ha meg kívánja osztani azokat környezetével. A PicoPix mini kivetítő éppen ezért alkalmaz jó minőségű LED technológiát, így képeit és videóit ragyogó színben és nagy kontrasztaránnyal vetítheti ki.

 • Osztályon felüli belső hangszóró a kiváló hangzásért

  Élvezze videóit és zeneszámait kiváló hangminőséggel. A beépített, osztályon felüli, 1 wattos hangszóró kimagasló hangélményt, valamint a rendkívül széles tartományban állítható hangerő kényelmét biztosítja Önnek.

 • Különféle csatlakozók az összes ismert eszközhöz

  A PicoPix mini kivetítőt számos csatlakozóval ellátták, hogy minél több eszközhöz csatlakoztathassa. USB, HDMI, VGA, komponens, kompozit, SD/SDHC-aljzat és egy 3,5 mm-es audiokimenet szolgálja a határtalan szórakoztatást.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: