Webkamera

  Szórakozás a webkamerával

  A videocsevegés immár még izgalmasabb élményt nyújt a Háttér módosítása fantasztikus funkcióval, nem is beszélve a mókás keretekről, effektusokról és logókról. A fejlett képkezelő technológia révén távoli barátaival is bensőséges élményt nyújt majd a társalgás. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Szórakozás a webkamerával

A kifejezés szabadsága

 • Háttér változtatása

  Háttér változtatása

  Cserélje le a valós hátteret és tréfálja meg barátait, hogy nem is saját szobájából beszél. A csevegés közben nyugodtan mozoghat, a szoftver automatikusan folyamatosan kitölti a hátteret. 15 remek háttér közül választhat, vagy feltöltheti és kivetítheti az Önnek tetsző hátteret.

 • Saját logójával teheti egyedivé a videocsevegést

  Saját logójával teheti egyedivé a videocsevegést

  Saját logóval teheti egyedivé a videocsevegést vagy webnaplóját. A különleges szoftver segítségével egy kisméretű – a TV-csatornák logóihoz hasonló – képet helyezhet el a streaming video bármelyik sarkába.

 • 1,3 megapixel (interpolált) a kiemelkedő képminőségért

  Webkamerája 1,3 megapixel (interpolált) felbontást kínál videoklipek és fényképek rögzítésére, így kiváló minőségű képeket készíthet vele, melyek nagy méretben kinyomtatva sem okoznak csalódást.

 • Egyenletes videokép: 30 képkocka másodpercenként

  Dőljön hátra, és élvezze a másodpercenként 30 képkockát megjelenítő videót, amely egyenletesebb képpel és teljes körű videocsevegés-élménnyel ajándékozza meg.

 • 3x digitális zoom a nagyszerű közelképekhez

  Hozza közelebb vagy vigye távolabb fotóalanyát és készítsen tökéletesen megkomponált képeket. A képernyőn megjelenő kezelőfelületről irányíthatja a zoom funkciókat, közben mindvégig figyelemmel kísérheti és tökéletesen beállíthatja a képet.

 • Az arckövetés automatikusan követi az arcát

  A kiváló minőségű kameraszoftver automatikusan észleli az arcát, és mozgásba hozza az objektívet, hogy követhesse, ahogyan mozog. A kép középpontjában maradhat akkor is, ha videokonferencia közben mozog. A kamera a kifejezés szabadságát és a természetes társalgás élményét nyújtja.

 • Kiváló minőségű hangzás a beépített, irányított mikrofonnak köszönhetően

  Kiváló minőségű hangzás a beépített, irányított mikrofonnak köszönhetően. Természetesen, szabadon beszélhet, illetve hangot adhat hozzá videoklipekhez.

 • Tisztább hang a zajcsökkentésnek köszönhetően

  Az egyedülálló zajcsökkentő technológia csökkenti a háttérzajokat, és javítja a beszédhang tisztaságát akár csendes, akár zajos környezetben.

 • Izgalmas videoképek és effektusok

  A csevegést váratlan hatásokkal teheti szórakoztatóbbá. A csevegésbe illeszthető tízféle, az arc körül látható tematikus képpel lepheti meg barátait. Jó szórakozást ígérnek továbbá a különleges videoeffektek is, melyek révén saját képe negatívban, domborítva, sőt torzítva is megjeleníthető.

 • Minden Instant Messaging szolgáltatással kompatibilis

  A webkamera és a hozzá tartozó szoftver mindenfajta instant messaging szolgáltatással képes együttműködni. Bővítse videofunkcióval a Skype, a Windows Live Messenger, a Yahoo!, a Messenger, az AOL Instant Messenger vagy más szolgáltatások alkalmazásait.

 • Könnyen használható Philips CamSuite szoftver a webkamera funkcióinak vezérlésére

  Ez a speciálisan kifejlesztett szoftver könnyen használható, és segítségével egyetlen gombnyomással vezérelheti webkameráját. Videohívás esetén automatikusan megjelenik a képernyőn.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: