Csapra szerelhető víztisztító

  Egyszerűen előállítható, kellemes aromájú víz

  A kompakt és egyszerűen szerelhető víztisztító ezüstbevonatú aktív szén szűrője megtisztítja a vizet a klórtól és az egyéb szennyeződésektől, ezáltal kellemesebbé teszi az ivóvíz és a főzéshez használt víz ízét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Egyszerűen előállítható, kellemes aromájú víz

Pure Taste szűrővel

 • Pure Taste szűrő a tisztább és jobb ízű vízért

  A Pure Taste szűrő eltávolítja a klórt, a kellemetlen ízeket és szagokat, továbbá a csapvízben nagy mennyiségben lerakódott anyagokat, így tisztább és kellemesebb ízű víz áll rendelkezésre iváshoz, főzéshez és tisztításhoz. Az ezüstbevonatú aktív szén megakadályozza a baktériumok elszaporodását is a szűrőben, ami még egészségesebb vizet jelent.

 • A Pure Protect figyelmeztetésről leolvasható, ha eljött a szűrőcsere ideje

  A Pure Protect figyelmeztetés az év hónapjait feltüntető matrica, mely könnyen ráragasztható a szűrősapkára. A csere hónapját megjelölve biztos lehet benne, hogy nem felejtkezik el a következő szűrőcsere időpontjáról, így a Pure Taste víz folyamatosan rendelkezésére állhat.

 • A nagy átfolyás percenként maximum 2 liter átáramlását teszi lehetővé

  A kompakt víztisztító maximális vízárama 2 liter/perc, ami alig tér el a szűretlen víz normál áramlási sebességétől. A víztípus- és módkiválasztó karral válthat a szűretlen áramlás vagy permet, illetve a szűrt permet között.

 • Quick Fit csaptoldatok az egyszerű felszereléshez

  A korszerű víztisztítóhoz számos különböző méretű Quick Fit csaptoldat jár, melyek segítségével a készülék egyszerűen szerelhető fel a csapra. Valódi értelem és egyszerűség.

 • Továbbfejlesztett Quick Twist mechanizmus az egyszerű szűrőcseréért

  A továbbfejlesztett Quick Twist szűrőcserélési mechanizmusnak köszönhetően a szűrőcsere gyors, egyszerű és biztonságos, ami praktikumot és egyszerűséget kölcsönöz a víztisztítónak.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: