1
TV

LED TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32phk4509_12/32phk4509_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  LED TV

  LED TV

  Könnyedén csatlakozhat az online tartalomvilághoz, és kapcsolatba léphet szeretteivel a Skype™-on keresztül a 4500-as sorozatú Philips Smart LED TV-vel. A Pixel Plus HD rendszernek köszönhetően rendkívül tiszta, élénk képeket élvezhet bármilyen forrásból. Összes előny megtekintése

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LED TV

Könnyedén csatlakozhat az online tartalomvilághoz, és kapcsolatba léphet szeretteivel a Skype™-on keresztül a 4500-as sorozatú Philips Smart LED TV-vel. A Pixel Plus HD rendszernek köszönhetően rendkívül tiszta, élénk képeket élvezhet bármilyen forrásból. Összes előny megtekintése

Sajnos ez a termék már nem elérhető

4000 series LED TV

81 cm-es (32"-es), LED TV, Dual Core, DVB-T/C/S/S2 32PHK4509/12 Hasonló termékek

LED TV

Smart TV funkcióval

 • Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet

  Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet

  A hagyományos TV-k kerete úgy körbefogja a képernyőt, mint egy képkeret. A mi ultrakeskeny keretünk modern és vékony, így nagyobb képet élvezhet.

 • 200 Hz-es PMR a folyamatos mozgóképekért

  200 Hz-es PMR a folyamatos mozgóképekért

  Semmi sem múlhatja felül a játék, a nagy sebességű sportesemények vagy az akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV a 200 Hz-es Perfect Motion Rate funkciót, melynek köszönhetően Ön élvezheti az akadozásmentes mozgóképet. Annak ellenére, hogy az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

 • Smart TV: fedezzen fel egy új világot

  Smart TV: fedezzen fel egy új világot

  Fedezze fel a hagyományos tévézésnél intelligensebb élményeket. Béreljen vagy töltsön le adatfolyamként mozifilmeket, videókat vagy játékokat a TV-re az online videotékákból. Használja kedvenc csatornái catch-up TV szolgáltatását, és élvezze az online alkalmazások, például a Youtube egyre növekvő választékát. Lépjen kapcsolatba családtagjaival és ismerőseivel a Skype™, a Facebook és a Twitter segítségével.

 • MyRemote alkalmazás: a TV-vel való kommunikáció intelligensebb módja

  MyRemote alkalmazás: a TV-vel való kommunikáció intelligensebb módja

  Vezérelje Philips TV-készülékét közvetlenül okoskészülékéről. A MyRemote alkalmazás TV-programkalauz funkciójával mindig tökéletesen naprakész maradhat.

 • A Skype™ közel hozza ismerőseit (a kamera opcionális)

  A Skype™ közel hozza ismerőseit (a kamera opcionális)

  Adjon új dimenziót a hívásaihoz, és ossza meg élményeit azokkal, akik fontosak Önnek, bárhol is vannak. A TV-készüléken használt Skype™ segítségével hang- és videohívásokat bonyolíthat a nappalijából. Csatlakoztassa az opcionális Philips TV-kamerát (PTA317) a TV-hez, és élvezze a kiváló video- és hangminőséget fotelja kényelméből.

 • Cloud TV - extra csatornák TV-készülékén

  Cloud TV - extra csatornák TV-készülékén

  Hozza ki a lehető legtöbbet TV-készülékéből. A Cloud TV alkalmazás által a világ több száz tévécsatornái közül választhat. Ismerje meg a csatornák folyamatosan bővülő választékát, válassza ki a kedvenceit, és adja hozzá személyes Cloud TV kezelőfelületéhez.

 • Wi-Fi Ready: opcionális adapter a világhálóra való csatlakozáshoz

  Wi-Fi Ready: opcionális adapter a világhálóra való csatlakozáshoz

  Az opcionális USB adapter segítségével gyorsan és egyszerűen csatlakozhat vezeték nélküli otthoni hálózatához, gyors hozzáférést biztosítva a tartalmak világához és lehetővé téve a másokkal történő egyszerű megosztást.

 • LED TV a hihetetlen kontrasztú képekért

  LED TV a hihetetlen kontrasztú képekért

  A LED háttérvilágítással élvezheti az alacsony fogyasztást, és a nagy fényerejű, hihetetlen kontrasztú és élénk színű, gyönyörű kontúrokat.

 • A modern kialakítás illik korunk lakberendezéseihez

  A modern kivitel jól illeszkedik a berendezéshez. A TV-nek épp olyan tetszetősnek kell lennie kikapcsol állapotban is, mint amikor be van kapcsolva.

 • Pixel Plus HD a gyönyörű képekért, melyeket imádni fog

  Semmi nem hasonlítható ahhoz az érzéshez, mint amikor leül kedvenc mozi- vagy dokumentumfilmjét megnézni. Akár online filmet, akár DVD-t néz, a Philips Pixel Plus HD Engine sokkal valósághűbb képet nyújt a fényesebb fehér és a sötétebb fekete árnyalatoknak köszönhetően.

Összes specifikációt mutat
 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • A Cloud TV kínálata az ország elérhetőségétől és szabályzataitól függ
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi rendszer függvénye. További részletekért tanulmányozza készüléke dokumentációját.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A Philips TV-kamera (PTA317) külön kapható.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: