LCD TV

  LCD TV

  40PFL7664H/12 Hasonló termékek

  Legyen aktív szereplő!

  A legújabb ultravékony, Philips Pixel Precise HD technológiával rendelkező, LED háttérvilágítással ellátott TV-készülék lehetővé teszi, hogy kedvenc filmjeit otthonában is élvezhesse. Ez a szupervékony kivitelű, Full HD 1080p kijelző gondoskodik arról, hogy Ön mindig része legyen a történéseknek. Összes előny megtekintése

  40PFL7664H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD TV

102 cm-es (40"-es), Full HD 1080p, digitális TV 40PFL7664H/12 Hasonló termékek

Legyen aktív szereplő!

Ultravékony kialakítás és LED-es technológia

 • LED-es Pixel Precise HD technológia a kivételesen éles és tiszta kép érdekében

  LED-es Pixel Precise HD technológia a kivételesen éles és tiszta kép érdekében

  A díjnyertes Pixel Plus technológiára épülő LED-es Pixel Precise HD technológia 4 billió színnel újabb szintre emeli a képminőséget, a HD Natural Motion technológia pedig úgy nyújt borotvaéles képet, hogy közben folyamatossá teszi a megjelenített mozgást. A kategória leggyorsabbjaként, a 100 Hz-es LCD TV 3 ms válaszidővel rendelkezik. A LED technológia lélegzetelállító képeket biztosít nagy fényerővel és kivételes mozgásélességgel, hogy Ön a legjobb minőségben élvezhesse a sportközvetítéseket és kedvenc filmjeit.

 • 1920x1080p felbontású Full HD LCD kijelző

  1920x1080p felbontású Full HD LCD kijelző

  A teljes nagyfelbontású képernyő széles képernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A bármilyen forrásról érkező 1080p jeleket támogató rendszer a jövőben is megállja a helyét; együttműködik a Blu-ray forrással és a HD játékkonzolokkal is. A továbbfejlesztett jelfeldolgozás jóvoltából a korábbinál jobb jelminőség és felbontás használata támogatott. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet ad.

 • Hihetetlenül karcsú és vékony kialakítású TV, amely tökéletesen illeszkedik az Ön nappalijához

  Hihetetlenül karcsú és vékony kialakítású TV, amely tökéletesen illeszkedik az Ön nappalijához

  A 40"-es TV-készülék korszerű kialakítású kijelzője egyidejűleg hihetetlenül vékony és kecses. A csupán 2,8 cm-es kompakt kialakítású keret minimális helyigényével kiemelkedő vizuális élményt nyújt Önnek. A 3,9 cm-es ultravékony profil minimalista megjelenése kiválóan illeszkedik minden szobabelsőhöz. Falra szerelhető, vagy egy elegáns állványra helyezhető. Lélegzetelállító külsőbe rejtett fejlett technológia.

 • Philips Net TV, hogy TV-készülékén is hozzáférhessen a népszerű online szolgáltatásokhoz

  Philips Net TV, hogy TV-készülékén is hozzáférhessen a népszerű online szolgáltatásokhoz

  A Philips Net TV online szolgáltatások széles választékával kényezteti Önt. A filmeket, képeket, szórakoztató műsorokat és egyéb online tartalmat közvetlenül TV-készülékén tekintheti meg, amikor kedve van hozzá. Mindössze csatlakoztassa a TV-t közvetlenül otthoni hálózatához az Ethernet-összeköttetés segítségével, majd a TV távvezérlőjével navigáljon a megfelelő helyre, és válassza ki, mit szeretne megnézni. A Philips menün keresztül elérhetőek a TV-képernyőhöz illeszkedő népszerű Net TV szolgáltatások. Mi több, a DLNA tanúsítvánnyal rendelkező PC-hálózat segítségével megtekintheti a számítógépén tárolt videofelvételeket és képeket a TV távvezérlőjének használatával.

 • 100 Hz-es LCD, 3 ms teljesítmény a mozgás rendkívül éles megjelenítéséhez

  100 Hz-es LCD, 3 ms teljesítmény a mozgás rendkívül éles megjelenítéséhez

  A 100 Hz-es LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad. A kétszeres képfrekvencia magas, 100 Hz-es frissítési sebességet jelent. Ez a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát; a reakcióidő 3 milliszekundum (észlelt élelmosódás-szélességben mérve, BEW). Ez az egyedi Philips-technológia páratlanul magas szintre emeli az LCD-képernyőkön a mozgás megjelenítésének élességét.

 • HD Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért teljes nagyfelbontású filmek esetén

  HD Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért teljes nagyfelbontású filmek esetén

  A Philips kifejlesztette a HD Natural Motion rendszert, amely minimálisra csökkenti a mozgó tárgyaknál észrevehető szaggatott mozgást. A díjnyertes algoritmus kiszámítja a várható elmozdulást a képen, és korrigálja az akadozó mozgást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD és Blu-ray lemezeken) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgásvisszaadás és rendkívül éles kép, ami magasabb szintre emeli a látvány élményét.

 • 40%-kal kevesebb energiafelhasználás, mint a hagyományos síkképernyős TV-készülékeknél

  40%-kal kevesebb energiafelhasználás, mint a hagyományos síkképernyős TV-készülékeknél

  40%-kal kevesebb energiafelhasználás, mint a hagyományos síkképernyős TV-készülékeknél. A legújabb LED háttérfény technológiát alkalmazó, a fenntartható választást megtestesítő TV-készülékek hosszabb élettartammal és alacsonyabb energiafogyasztással rendelkeznek, mint a plazma- vagy a hagyományos LCD TV-k. A CCFL háttérfény technológiával ellentétben a LED-ek előállítása során nem használnak fel higanyt. Továbbá, a Philips TV-készülékek generációról generációra hatékonyabb anyagfelhasználása, csökkenő energiafelhasználása nem járt a biztonság és a kényelem terén tett engedményekkel. Ami ma jó hír Önnek, holnap gyermekei számára is az kell hogy legyen.

 • A DLNA PC hálózati kapcsolattal videofilmeket nézhet meg számítógépéről

  A DLNA PC hálózati kapcsolattal videofilmeket és képeket nézhet meg, illetve zenét hallgathat számítógépéről

Összes specifikációt mutat
 • DVB-T MPEG4 kizárólag: Franciaországban, Spanyolországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Svédországban. DVB-C MPEG4 kizárólag bizonyos szolgáltatóknál a következő országokban: Dánia, Norvégia, Finnország, Svédország. A legfrissebb információk a készüléken feltüntetett helyen, vagy a www.philips.com/support címen találhatók, adott típusjel alatt.
 • A Net TV szolgáltatásválasztéka az országtól és a használati feltételektől függ.
 • Opcionális Philips DVB-S modulra van szükség (a PFS0001 alkatrész kizárólag Németországban, Ausztriában és Svájcban kapható)

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: