Ultra Slim, Smart, 4K Ultra HD LED TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/42pus7809_12/42pus7809_12_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Ultra Slim, Smart, 4K Ultra HD LED TV

  Ultra Slim, Smart, 4K Ultra HD LED TV

  Ultra HD az Ön igényeihez szabva: a Philips 7800-as sorozatú 4K Ultra HD TV a rengeteg funkciójával elkápráztatja az érzékeket: a lenyűgöző 4K felbontás, az Ambilight funkció, a 3D és az ultravékony méret lélegzetelállító élményt nyújt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

7800 series Ultra Slim, Smart, 4K Ultra HD LED TV

106 cm-es (42"-es), 4K Ultra HD LED TV, Quad Core, DVB-T/T2/C/S/S2 42PUS7809/12 Hasonló termékek

Ultra Slim, Smart, 4K Ultra HD LED TV

2-oldalas Ambilight rendszerrel

 • Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ambilight örökre megváltoztatja a TV-ről alkotott elképzelését

  Az Ön által létrehozott otthon nem csupán egy ház. Miért nem választ egy meleg hatású, vonzó TV-készüléket is? A Philips egyedülálló Ambilight technológiája a TV-képernyő két oldaláról extra széles ragyogást vetít a környező falra, ezáltal kiszélesíti a képernyőt, és magával ragadó vizuális élményt nyújt. A színek, a vibrálás és az izgalom túllépnek a képernyőn, és betöltik a nappali szobát, sokkal izgalmasabb, intenzívebb és magával ragadóbb vizuális élményt nyújtva.

 • Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Ultravékony kialakítás a kifinomult profilhoz

  Fényes. Csúcstechnológiájú. Kifinomult. A Philips Ultra Slim megjelenési formája. Tekintve, hogy ez a rendkívüli karcsúság mennyi kifinomultságot ad a berendezési stílusnak, nem meglepő, hogy sok ember érdeklődését felkelti.

 • 4K Ultra HD: még soha nem látott felbontás

  4K Ultra HD: még soha nem látott felbontás

  Tévézzen úgy, ahogy eddig még soha, a hagyományos Full HD TV-hez viszonyítva négyszeres felbontás mellett. A 3840×2160 pixeles, tiszta és valósághű kép ablakot nyit egy új világra.

 • 600 Hz-es PMR Ultra HD a tökéletes mozgóképekért

  600 Hz-es PMR Ultra HD a tökéletes mozgóképekért

  Semmi sem múlhatja felül az Ultra HD TV-n megtekintett játék, mozgalmas sportesemények vagy akciófilmek által kiváltott adrenalinszint-emelkedést. Ezért tartalmazza a Philips TV a 600 Hz-es Perfect Motion Rate Ultra funkciót, mellyel tökéletes mozgóképet élvezhet Ultra HD felbontásban. Bár az Ön pulzusa ugrálni fog, az Ön által nézett kép soha.

 • Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az okostelefon képernyőjéről a TV-re

  Wi-Fi Miracast™ – tükrözés az okostelefon képernyőjéről a TV-re

  Tükrözze a TV-re az okoskészüléken látott tartalmakat, és ossza meg azokat barátaival és családtagjaival. A fényképektől a videókig, a játékokig és az egyéb tartalmakig tükrözzön akármit az okostelefonjáról és a táblagépéről a nagy képernyőjére egy egyszerű paranccsal.

 • Multiroom TV - élő TV-műsorok és felvételek megosztása a TV-készülékek között

  Multiroom TV - élő TV-műsorok és felvételek megosztása a TV-készülékek között

  Szakadjon el a hagyományos műsorsugárzástól. Az Ön Philips Smart TV-je képes ugyanannak a Wi-Fi hálózatnak egy másik TV-készülékéhez kapcsolódni. Miután csatlakozott, a TV-készülékéről a digitális TV-adás és a felvételek továbbíthatók a kliens TV-készülékre új kábelek vezetése nélkül, és anélkül, hogy több előfizetésre kellene pénzt költenie.

 • A billentyűzetes távvezérlő könnyűvé teszi a szövegbevitelt

  A billentyűzetes távvezérlő könnyűvé teszi a szövegbevitelt
 • Keret nélküli kialakítás: keret nélkül nagyobb felületen élvezhető a TV

  Fényes. Minimalista dizájn. Diszkrét. A keret nélküli, gyönyörűen kialakított képernyő kiváló minőségű üvegből készült, szélein ultravékony alumínium bevonattal, mely a keret minimalizálásával a látványt maximalizálja.

 • A legapróbb részletekig kidolgozva: TV a teljesítményének megfelelő megjelenéssel

  Az Ön otthona az Ön stílusa. Tervezőink azért döntöttek a finom, kidolgozott színek és felületek, valamint az eredeti, minőségi anyagok, például alumínium alkalmazása mellett, hogy a TV kivitele tökéletesen illeszkedjen otthona hangulatához.

 • Pixel Precise Ultra HD: fedezze fel az élénk képminőséget

  A 4K Ultra HD TV szépsége abban rejlik, hogy minden apró részletet képes érzékeltetni. A Pixel Precise Ultra HD engine képfeldolgozási algoritmusai bármely bemeneti képet UHD felbontásban jelenítenek meg a képernyőn. Az eredmény? Függetlenül attól, hogy online videót néz, vagy eredeti 4K Ultra HD tartalmat, a Philips technológiája kivételes élességet, mozgást, tisztaságot, színeket és kontrasztot biztosít az Ön számára.

 • Az alkalmazásoktól a Cloud TV-ig: minden eddiginél több online szórakozás

  Képzelje el, hogy TV-készülékén egyre több intelligens alkalmazást használhat. Kezdve a YouTube-tól a zenén át a video-on-demand szolgáltatásig stb. személyre szabhatja a kezelőfelületen rögzítendő alkalmazásokat. Többre vágyik? Fedezze fel a Cloud TV alkalmazást. Több száz nemzetközi prémium csatorna közül válogathatja ki kedvenc showműsorait, és megtudhatja, éppen mi a trendi a világ másik részén. A Cloud Explorer alkalmazással elérheti a Dropbox™ szolgáltatást, mellyel kedvenc fényképeit és videóit nagy képernyőn tekintheti (és oszthatja) meg.

Összes specifikációt mutat
 • A MyRemote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-modellek és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TV.
 • Smart TV alkalmazással kapcsolatban látogassa meg a www.philips.com/TV weboldalt az Ön országában kínált szolgáltatások áttekintéséhez
 • A Cloud TV kínálata az ország elérhetőségétől és szabályzataitól függ
 • A csatlakoztathatóság a Wi-Fi Miracast tanúsítványú Android 4.2 vagy későbbi rendszer függvénye. További részletekért tanulmányozza készüléke dokumentációját.
 • USB felvétel csak digitális csatornákról készíthető, és előfordulhat, hogy a felvételeket korlátozza a műsorszórás másolásvédelme (CI+). Az egyes országokra és csatornákra eltérő korlátozások vonatkozhatnak.
 • A Philips TV-kamera (PTA317) külön kapható.
 • A szülők ellenőrizzék, hogy gyermekeik nem tapasztalnak-e a fentiekben leírt kellemetlen tüneteket 3D nézése közben. 3D műsor nézése 6 éven aluli gyermekek számára nem javasolt, mivel még nem fejlődött ki teljesen a látórendszerük.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: