Bluetooth® adapter

  Bluetooth® adapter

  Egyszerre akár 3 okostelefon is csatlakoztatható

  A MULTIPAIR technológiával felszerelt Philips Bluetooth® adapter segítségével a Hi-Fi/PC-hangsugárzó rendszerét egy vezeték nélküli hangrendszerré alakíthatja. Csak az adaptert kell csatlakoztatnia, és máris vezeték nélküli módon streamelhet zenét akár három okostelefonról, táblagépről vagy más Bluetooth-kompatibilis eszközről. Összes előny megtekintése

  Ajánlott kiskereskedelmi ár: 18 499 Ft

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Bluetooth® adapter

Bluetooth®-os zenevevő készülék, MULTIPAIR technológiával, Bluetooth® aptX, AAC és NFC, Digitális kimenet AEA2700/12 Hasonló termékek

Egyszerre akár 3 okostelefon is csatlakoztatható

 • Azonnali zenecsere 3 készülék között a MULTIPAIR technológiával

  Azonnali zenecsere 3 készülék között a MULTIPAIR technológiával

  Párosítson akár 3 okoskészüléket úgy, hogy tetszés szerint bármelyikről játszhasson le zenét anélkül, hogy a szétkapcsolásukkal és újrapárosításukkal kellene bajlódnia. Ha másik készüléken szeretne lejátszani egy dalt, csak válassza ki a készüléket, és nyomja meg a Lejátszás gombot. Ekkor az eredeti készüléken szóló dal leáll, és az új dal indul el. Ez a módszer tökéletes arra, hogy zenét osszon meg barátaival és partnereivel, vagy hogy csak a különböző készülékeken tárolt különböző dalokat meghallgassa. Kösse össze egyszerre barátait és családját, és a párosítással egy pillanat alatt kicserélhetik egymás zeneszámait.

 • Zenei alkalmazások küldése adatfolyamként (stream) az okostelefonról vagy táblagépről a Hi-Fi rendszerre.

  Zenei alkalmazások küldése adatfolyamként (stream) az okostelefonról vagy táblagépről a Hi-Fi rendszerre.

  Minden zenerajongó rendelkezik a kedvenc zenei szolgáltatásával vagy online rádióalkalmazásával a mobilkészülékén. Mostantól ezek közvetlenül lejátszhatók a Hi-Fi rendszeren.

 • Hi-Fi minőségű Bluetooth® (aptX® és AAC) zenestreaming

  Hi-Fi minőségű Bluetooth® (aptX® és AAC) zenestreaming

  A fejlett technológia révén a Bluetooth® funkción keresztül streamelt hang új szintre emelkedik. A Standard Bluetooth® audio SBC kodeket alkalmaz, amelyet alapvető hangátvitelre terveztek, ennek következtében a felhasználó nem mindig elégedett vele. A Hi-Fi adapter azonban hifi (aptX® és AAC) Bluetooth® vezeték nélküli technológiát mondhat magáénak - és ezáltal gazdag, erőteljes és kristálytiszta hangzást nyújt. A Philips most olyan hangminőséget nyújt, amit Ön mindig is elvárt, hiszen a legújabb Android™ okostelefonokkal, táblagépekkel és egyéb készülékekkel is kompatibilis a rendszer. Vezeték nélküli zenehallgatás minden eddiginél jobb minőségben.

 • Szinte bármelyik Hi-Fi vagy számítógépes hangsugárzó rendszerhez csatlakoztatható

  Szinte bármelyik Hi-Fi vagy számítógépes hangsugárzó rendszerhez csatlakoztatható

  A Bluetooth® Hi-Fi adapter szinte bármely Hi-Fi vagy számítógépes hangsugárzó rendszerhez csatlakoztatható a szabványos analóg RCA vagy 3,5 mm-es jack csatlakozók használatával.

 • Egyérintéses Bluetooth®-párosítás NFC technológiával

  Egyérintéses Bluetooth®-párosítás NFC technológiával

  Párosítsa egyszerűen Bluetooth® eszközeit az egyérintéses NFC (Near Field Communications) technológia segítségével. A hangsugárzó bekapcsolásához, a Bluetooth® párosításhoz és a zenestreaming megkezdéséhez érintse meg NFC technológiát alkalmazó okostelefonját vagy táblagépét az adott hangsugárzó NFC-területén.

 • Kellemes és kompakt kialakítás

  Kellemes és kompakt kialakítás

  A Bluetooth® Hi-Fi adapter kompakt és áramvonalas kialakítása tökéletesen mutat a kedvenc Hi-Fi rendszerével.

 • Minden Bluetooth® technológiával rendelkező okostelefonnal vagy táblagéppel működik

  Minden Bluetooth® technológiával rendelkező okostelefonnal vagy táblagéppel működik

  A Bluetooth® Hi-Fi adapter a Bluetooth® funkcióra képes telefonokkal és táblagépekkel működik. Csak be kell kapcsolnia a Bluetooth® funkciót, csatlakoztatnia kell a Hi-Fi adaptert, és máris lejátszhatja a Hi-Fi rendszeren az okostelefonon/táblagépen található zeneszámokat.

 • Plug & Play a könnyű használat kedvéért

  A Bluetooth® Hi-Fi adapter egyszerűen csatlakoztatható kedvenc Hi-Fi rendszeréhez. Csak csatlakoztassa az RCA vagy 3,5 mm-es aljzatokba, és párosítsa az okostelefonját vagy táblagépét kedvenc Hi-Fi rendszerével.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: