MiniVac

Kézi porszívó

  MiniVac

  Kézi porszívó

  Nagy teljesítményű MiniVac kézi porszívó - hatékonyabb tisztítás

  A Philips MiniVac Wet&Dry 4,8 V-os porszívóval még hatékonyabb a tisztítás. Nedves és száraz rendszerének köszönhetően a kiömlött folyadékot és a száraz port is kényelmesen felszívhatja. Az aerodinamikus szívófej kitűnő porgyűjtést biztosít. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

MiniVac Kézi porszívó

4, 8 V akkus, Porzsák nélküli, körkörös rendszerű, Kefés+résztisztító eszköz, felmosórátét, Nedves és száraz használathoz FC6142/01 Hasonló termékek

Nagy teljesítményű MiniVac kézi porszívó - hatékonyabb tisztítás

Nedves és száraz rendszer és aerodinamikus szívófej

 • Keskeny töltőállvány falra / asztalra

  Keskeny töltőállvány falra / asztalra

  A Philips kézi porszívót a kényelmes töltőalapon tárolhatja a falon vagy az asztalon egyaránt. Így a Philips kézi porszívó nagy teljesítményű akkumulátorával mindig használatra készen áll, ha szükség van rá.

 • 2 fázis, porzsák nélkül, körkörös légáram - az optimális szűrésért

  2 fázis, porzsák nélkül, körkörös légáram - az optimális szűrésért

  A porzsák nélküli porszívó körkörös légárama a szennyeződéseket belül keringeti, így biztosítva az optimális, magas szívóerőt és a tartós tisztítási eredményt. 2-szintű szűrőrendszere biztosítja, hogy a már belülre került szennyeződés ne kerülhessen ki. Az első szűrő a szennyeződések nagy részét fogja fel, míg a redőzött második szűrő a finomabb porszemcséket zárja magába.

 • Optimális fogást biztosító markolat

  Optimális fogást biztosító markolat

  A Philips Mini Vac hurkos fogantyúja tökéletes fogást biztosít. A Mini Vac készüléket tetszőleges módon foghatja. A puha gumiburkolat kellemes tapintású és biztonságos fogást nyújt.

 • Nagy teljesítményű, 4,8 V-os NiMH akkumulátorok

  Nagy teljesítményű, 4,8 V-os NiMH akkumulátorok
 • Aerodinamikus kialakítású szívófej a hatékonyabb porgyűjtésért

  A Philips MiniVac aerodinamikus kialakítású szívófeje biztosítja az optimális porgyűjtést, még a legfinomabb porszemek esetében is. A szívófej ergonomikus kialakítása révén segít a legnehezebben elérhető területek porszívózásában is.

 • Egy lépésben lepattintható szívófej az egyszerű kiürítéshez

  A Philips MiniVac porszívó egyszerűen és gyorsan üríthető, és higiénikusan tisztítható. A Philips MiniVac porszívó szívófeje egyetlen mozdulattal leválasztható, így az ürítéskor nem kell érintkezni a benne lévő porral.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: