Steam Plus

Seprős és gőzölős tisztítógép

  Steam Plus

  Seprős és gőzölős tisztítógép

  Gőz használatával fényesen tisztán tartható a padló

  Tartsa otthonát fényesen tisztán a Philips Steam Plus FC7020 segítségével! Élvezze a leghigiénikusabb tisztítási eredményeket, hiszen a gőz megöli a kórokozókat és a baktériumokat. Ez a kombinált seprős és gőzölős tisztítógép időt és energiát takarít meg. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Steam Plus Seprős és gőzölős tisztítógép

2 az 1-ben: seprés és gőzölés, 30 másodperc felmelegedési idő, 2 mikroszálas párna, Minden típusú kemény padlóhoz FC7020/01 Hasonló termékek

Gőz használatával fényesen tisztán tartható a padló

Seprés és tisztítás gőzzel egy lépésben

 • A gőz 99,9%-ban elpusztítja a kórokozókat és a baktériumokat

  A gőz 99,9%-ban elpusztítja a kórokozókat és a baktériumokat

  A Philips SteamPlus gőzölős tisztítógéppel igazán higiénikus gőzölős tisztítási eredményeket érhet el. A Philips SteamPlus megöli a kórokozók és baktériumok mintegy 99,9%-át. Fertőtlenítsen bármely fajta kemény padlót vegyszerek nélkül, csupán víz használatával.

 • 1300 W a hatékony gőzért

  1300 W a hatékony gőzért

  1300 W a gyors felmelegedésért. A SteamPlus kevesebb mint 30 másodperc alatt használatra kész. A LED-es visszajelző fehérről kékre vált, ha a SteamPlus felkészült a gőzölésre.

 • Seprés és gőzölés egy lépésbe

  Seprés és gőzölés egy lépésbe

  Érjen el higiénikus eredményeket egyetlen lépésben. A SteamPlus kombinált működése időt és energiát takarít meg. A seprő funkció eltávolítja a koszt, port és mindenféle morzsákat, a gőzölő funkció pedig fertőtlenít. A lehetőségeket külön is használhatja, kombinálásukkal pedig egy lépésben tisztává teheti padlóját.

 • Extragyors száradási idő

  Extragyors száradási idő

  A Philips SteamPlus segítségével időt takaríthat meg a tisztítás során. Bár a SteamPlus hatékonyan eltávolítja a látható és a nem látható piszkot, a padló mégis gyakorlatilag száraz marad.

 • Nem marad szennyeződés a padlón

  Nem marad szennyeződés a padlón

  A SteamPlus tisztítógép csak vízzel működik, nem marad tisztítószer nyoma a padlón.

 • Mosható és tartós mikroszálas párnák

  Mosható és tartós mikroszálas párnák

  2 mosható és tartós mikroszálas párna mellékelve. A puha mikroszálas anyag finoman fellazítja, megemeli és magába szívja a port és a koszt. A koszt hatékonyan és gyengéden távolítja el. A mikroszálas párnák mosógépben is moshatóak, felhelyezésük és eltávolításuk pedig egyszerű.

 • Ha szünetet tart, a gőzölő funkció is megáll

  Ha szünetet tart, a gőzölő funkció is megáll

  Ha gőzölős tisztítás közben szünetet tart, függőleges helyzetbe rakva a SteamPlus is automatikusan abbahagyja a gőzfejlesztést. Extra biztonság és lelki nyugalom mindenek előtt.

 • Csapvízzel is használható

  Csapvízzel is használható

  A SteamPlus tisztítógépet kifejezetten arra fejlesztettük ki, hogy csapvíz használatával működjön. Aktív vízkőszűrője automatikus vízkőmentesítést végez. A vízkövesedés megelőzése érdekében ajánlatos az Aktív vízkőszűrőt legalább 6 havonta cserélni, így a készülék nagyszerű teljesítménye nem csökken az élettartam során.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: