1
Porszívók

PowerPro Ultimate

Porzsák nélküli porszívó

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/f/fc9922_09/fc9922_09_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  PowerPro Ultimate

  Porzsák nélküli porszívó

  Bármely 2400 W-os porszívónál hatékonyabb poreltávolítás*

  Az új Philips PowerPro Ultimate porzsák nélküli porszívók a kiemelkedő tisztítási teljesítmény mesterei. A PowerCyclone 7 a por és a levegő kivételes hatékonyságú szétválasztását garantálja. A TriActiveMax szívófej kiváló teljesítményt nyújt minden padlón. Összes előny megtekintése

  Sajnos ez a termék már nem elérhető

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Bármely 2400 W-os porszívónál hatékonyabb poreltávolítás*

Az új Philips PowerPro Ultimate porzsák nélküli porszívók a kiemelkedő tisztítási teljesítmény mesterei. A PowerCyclone 7 a por és a levegő kivételes hatékonyságú szétválasztását garantálja. A TriActiveMax szívófej kiváló teljesítményt nyújt minden padlón. Összes előny megtekintése

Sajnos ez a termék már nem elérhető

PowerPro Ultimate Porzsák nélküli porszívó

AAA energiacímke*, Allergénszűrő, 2, 2 l, NanoClean, Super Turbo kefe FC9922/09 Hasonló termékek

Bármely 2400 W-os porszívónál hatékonyabb poreltávolítás*

Felfordulás nélküli poreltávolítás

 • Magas teljesítmény 3AAA energiabesorolással

  Magas teljesítmény 3AAA energiabesorolással

  Kialakítása révén tökéletes teljesítményt nyújt A osztályú energiahatékonyság, A osztályú keménypadló-tisztítás és A osztályú levegőbe visszajutó por mellett.

 • A-osztályú teljesítmény keménypadló esetén

  A-osztályú teljesítmény keménypadló esetén

  A termék a legmagasabb tisztítási teljesítményt nyújtja a kemény padlókon. 100%-ban összegyűjti a port!

 • A PowerCyclone 7 hosszabb ideig biztosít nagy szívóteljesítményt

  A PowerCyclone 7 hosszabb ideig biztosít nagy szívóteljesítményt

  A PowerCyclone 7 aerodinamikus kialakítása minimálisra csökkenti a légellenállást, és 3 rendkívül hatékony lépésen keresztül biztosítja a kivételes tisztítási teljesítményt: 1) Az egyenes vonalú és sima felületű levegőbemeneti nyíláson keresztül a levegő gyorsan áramlik a PowerCyclone rendszerbe. 2) A hajlított légcsatorna felfelé áramoltja a levegőt a cyclone kamrában, és közben növeli annak sebességét 3) A cyclone kamra tetején lévő kimeneti pengék hatékonyan kiszűrik a port a levegőből.

 • Többfunkciós szívófej

  Többfunkciós szívófej

  A TriActiveMax szívófej tökéletesen illeszkedik a padlóhoz és 3 tisztítási műveletet végez egyszerre a padlója alapos tisztítása érdekében: 1) Speciális talpával gyengéden a szőnyeg szálai közé hatolva a szálak tövéből is eltávolítja a port. 2) A nagy elülső nyílás felszívja a nagyobb részecskéket. 3) Az oldalsó kefék tökéletes tisztítást biztosítanak a szögletekben is.

 • SuperTurbo kefe az állatszőrmentes szőnyegért

  SuperTurbo kefe az állatszőrmentes szőnyegért

  A SuperTurbo kefe tökéletesen eltávolítja az állatszőrt a szőnyegből.

 • Az allergénszűrő a finom por több mint 99,90%-át felfogja

  Az allergénszűrő a finom por több mint 99,90%-át felfogja

  Az allergiában szenvedők speciális igényeihez igazodva lett kifejlesztve, és úgy általában azok számára, akik a higiénia magasabb szintjét szeretnék elérni.

 • NanoClean technológia a felfordulás nélküli poreltávolításért

  NanoClean technológia a felfordulás nélküli poreltávolításért

  Az új innovatív technológiát kifejezetten a szokásos porfelhő megelőzésére fejlesztettük ki. A por – ahelyett, hogy a levegőben maradna – leülepszik a portartály alsó részére. A portartály kinyitásakor nincs a szokásos porfelhő.

 • Extra ergonomikus portartály a szabályozott ürítésért

  Extra ergonomikus portartály a szabályozott ürítésért

  A tartály oldala speciálisan kialakított kifolyócső alakú. Ez lehetővé teszi a tartály kiszóródás nélküli, szabályozott kiürítését.

 • ErgoGrip távvezérlő a hajolgatás nélküli ki-, bekapcsolásért

  ErgoGrip távvezérlő a hajolgatás nélküli ki-, bekapcsolásért

  Az ErgoGrip távvezérlő lehetővé teszi, hogy a szívófej könnyen irányítható legyen a szűk helyeken is. A beépített távvezérlővel könnyen növelheti, csökkentheti a készülék energiáját, illetve ki is kapcsolhatja a porszívót.

 • Hosszú nyél a nehezen hozzáférhető helyekhez

  Hosszú nyél a nehezen hozzáférhető helyekhez

  A hosszú nyél egy olyan okos kis tartozék, amelynek segítségével megtisztíthatja a nehezen hozzáférhető helyeket, pl. a bútorok tetejét vagy a magas polcokat. A kefe szöge állítható, ezáltal az igényei szerint mindig pontos eszközt kap.

 • Állítható, hosszú nyelű fej a nehezen elérhető helyek tisztításához

  A hosszú nyelű eszközzel a magas polcokat és a szekrények tetejét is elérheti, az állítható kefével pedig precíz eredmények érhetők el.

Összes specifikációt mutat
 • Porgyűjtési hatékonyság Európa 10 legkeresettebb 2400 wattos porszívóival összehasonlítva, külső tesztintézet EN 60312-1/2013 szabványnak megfelelő, szőnyegen mért kutatása alapján, 2014 februárjában/áprilisában
 • A delegált bizottság által megállapított (EU) 665/2013 számú szabályozásnak megfelelően az adott készülékek az „A+++” és „D” közötti energiabesorolási címkékkel láthatók el.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: