Nagynyomású gőzállomás

  Nagynyomású gőzállomás

  Gyorsabb vasalás, elejétől a végéig

  A gyorsabb vasalást biztosító GC7230 2 perc alatt készen áll a használatra. A nagynyomású gőz felgyorsítja a vasalást, mivel mélyebben átdolgozza a vasalt anyagot, az extra méretű vízfeltöltő csatorna pedig bármikor gyorsan és egyszerűen újratölthető.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Gyorsabb vasalás, elejétől a végéig

Nagynyomású gőzerő és gyorsan feltölthető víztartály

 • SteamGlide vasalótalp a hatékony gőzölésért és a könnyed siklásért

  A különleges kialakítású vasalótalp kiváló kerámia bevonata minden anyagon tökéletesen siklik, praktikus nyílásai pedig erőteljesen segítik a gyűrődések eltüntetését.

 • Akár 4 bar gőznyomás a gyors vasaláshoz

  Akár 4 bar gőznyomás a gyors vasaláshoz

  Növelje kétszeresére a vasalási sebességet nagynyomású gőzzel. A nagynyomású gőz mélyen behatol az anyagok szövetébe, így a vasalást gyorssá és egyszerűvé varázsolja, még makacs anyagok esetén is.

 • Változtatható gőzbeállítás minden textíliához

  Változtatható gőzbeállítás, melynek segítségével minden típusú textíliához kiválaszthatja a megfelelő gőzmennyiséget, így professzionális eredményt érhet el a vasalás során.

 • A gőzölős orr segítségével a nehezen elérhető helyeket is kivasalhatja

  Az egyedülálló gőzölős orr és a speciális gőzfuratok segítségével a legkisebb, legeldugottabb helyeket is elérheti a ruhaneműn, így elégedett lesz az eredménnyel.

 • 2 perc alatt készen áll a használatra

  A BEkapcsolt vasalórendszer 2 perc alatt készen áll a gőzös vasalásra.

 • Akár 80 g/perc folyamatos gőzölés

  Több gőz, gyorsabb vasalás. A Philips gőzfejlesztős vasaló egyedülálló technológiája révén erőteljes gőzt hoz létre, amely könnyebbé, hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a vasalást.

 • Vízfeltöltő csatorna – gyors és egyszerű feltöltés

  A vasaló víztartályát most minden eddiginél egyszerűbb feltölteni. Nyissa fel a könnyen hozzáférhető fedelet és töltse be a vizet. A nagy, tölcsérszerű nyíláson keresztül gyorsan, kényelmesen betöltheti a vizet anélkül, hogy az kicsöpögne. Bármikor adhat hozzá vizet: a vasalás előtt, közben vagy után anélkül, hogy meg kellene várnia a vasaló lehűlését.

 • A gőzszabályozó zár lenyomás nélküli is kiengedi a gőzt

  A gőzszabályozó zár segítségével biztosított a folyamatos gőzkibocsátás anélkül, hogy folyamatosan nyomva tartaná a gombot.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: