HD2145/62
Tökéletesre főtt étel akár 6-szor gyorsabban*
Élvezze a kiváló minőségű ételeket még a legforgalmasabb napokon is! A kettős vezérlőrendszer a megfelelő nyomás és a hőmérséklet vezérlésével a különböző alapanyagokat pont tökéletesre főzi meg, 50%-kal alacsonyabb hőingadozással.
Összes előny megtekintéseSajnos ez a termék már nem elérhető
Ha Ön orvosi eszközökre vonatkozó áfamentességre jogosult, akkor azt igényelheti a termékre. Az áfaösszeget levonják a fentebb látható árból. A további részleteket tekintse meg a bevásárlókosárban.
A kettős vezérlőrendszerrel az új univerzális főzőkészülék pontosan szabályozza a hőmérsékletet, és 50%-kal csökkenti a fűtés ingadozását*. Ennek a pontosságnak köszönhetően a különböző hozzávalók pont megfelelő mértékben főnek meg, így könnyedén alkothat otthon is kiváló minőségű ételeket, akár a gourmet konyhaművészet szintjén is.
További többfajta főzési programok, ide értve a párolást, sütést és joghurtkészítést is, hogy még több étellel és desszerttel kápráztathassa el a családtagjait és barátait.
Elmenthet akár 3 személyre szabott főzési programot, így a gyorsgomb megnyomásával könnyedén megismételheti kedvenc ételeit.
Most már nemcsak a főzési idő, hanem a főzési nyomás is programozható, így az Ön kezében van a teljes irányítás, hogy elérje a személyes ízlésének megfelelő textúrát. Növelje a főzési nyomást, ha puhább eredményt szeretne, illetve csökkentse, ha túl puhának találja az ételt.
A Szószsűrítés gomb egyszerű megnyomásával a szószokat és leveseket besűrítheti, ami intenzívebb ízeket eredményez.
SensorTouch kezelőpanel a készülék tetején az egyszerű és kényelmes működtetésért.
A 24 órás, könnyen programozható időzítő és a 12 órás automatikus melegentartó funkció segít az ételek melegen tartásában és időre történő elkészítésében.
A nyomás segítségével még a rágós szeletek is percek alatt puhává tehetők. A 9 nyomás alatti gyorsfőzés funkció segítségével nagyszerű ízeket érhet el, ha kevés idő áll rendelkezésére.
Hirtelen sütés/pirítás az ízgazdagság növelése érdekében a főzés varázslatos folyamatának megkezdése előtt.
A magas vagy alacsony hőmérséklet-beállítás melletti lassú főzés a szájban elolvadó, omlós falatokat eredményez.
A főzés befejezését követően a nyomás automatikusan csökken, így nem kell a nyomást kézzel kiengedni, vagy várni, amíg a nyomás magától lecsökken a főzőedény lehűlésével.
Származási hely
Tartozékok
Műszaki adatok
Kialakítás
Általános műszaki adatok
Kidolgozás
Szerviz