Saeco

Philips Saeco Xsmall

Automata eszpresszó kávéfőző

  Philips Saeco Xsmall

  Automata eszpresszó kávéfőző

  Ízlelje meg kedvenc kávébabjai felejthetetlen aromáját

  Bármilyen kávét szeretne kipróbálni legközelebb, a Saeco Xsmall frissen őrli meg a kávét, egyetlen gombnyomásra. A hozzátartozó gőzölőcsővel pedig minden friss csésze kávét még kellemesebbé varázsolhat a tejhabbal. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Saeco Xsmall Automata eszpresszó kávéfőző

2-féle kávé főzésére képes, Klasszikus tejhabosító, Ezüst színű, 5 lépésben állítható őrlőbetét HD8745/19 Hasonló termékek

Ízlelje meg kedvenc kávébabjai felejthetetlen aromáját

egyérintéses presszókávé a „Kávébabtól a csészéig” rendszerrel

 • A készülék mindig tiszta az automatikus cirkuláltatáson alapuló tisztításnak köszönhetően

  A készülék mindig tiszta az automatikus cirkuláltatáson alapuló tisztításnak köszönhetően

  A Saeco úgy tervezte meg ezt az eszpresszógépet, hogy az a bekapcsoláskor vagy kikapcsoláskor automatikusan megtisztítja vízzel a kávé funkciókört. Ennek köszönhetően minden csésze kávénak nagyszerű, friss íze lesz.

 • Égett íz nélküli kávé a 100% kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően

  Égett íz nélküli kávé a 100% kerámia őrlőbetéteknek köszönhetően

  Ez az eszpresszógép 100% kerámia őrlőbetétekkel rendelkezik. A Saeco kerámia őrlőbetéteket használ egyenletes darálási képességük miatt, ami nem melegíti túl a kávészemeket, és tökéletes presszókávét készít. A kerámia hosszan tartó teljesítményt és teljesen csendes működést is biztosít.

 • Mentse el kedvenc kávéfajtáját

  Mentse el kedvenc kávéfajtáját

  Minden alkalommal a személyes ízlésének megfelelő, tökéletesen főzött kávét kapja, köszönhetően a memória funkciónak, melynek segítségével ízlésének megfelelően állíthatja be kávéja hosszúságát és erősségét. Ha élvezni szeretné egy csodás kávéital élményét, csak egy gombot kell megnyomnia.

 • Ízletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval

  Ízletes tejhab a klasszikus tejhabosítóval

  Ehhez a Saeco eszpresszógéphez klasszikus tejhabosító is tartozik, amelyet a baristák Pannarellónak neveznek. A gőzt kibocsátó készüléket a tejbe merítve pompás tejhabot készíthet. Engedje szabadjára az Önben rejlő baristát ízletes tejkülönlegességek készítésével hagyományos módon!

 • Kísérletezzen a kávé intenzitásával az állítható őrlőbetéteknek köszönhetően

  Kísérletezzen a kávé intenzitásával az állítható őrlőbetéteknek köszönhetően

  A különböző kávétípusok aromájának teljessé tételéhez eltérő szemcseméret szükséges. Az eszpresszógép őrlési szemcsemérete 5 fokozat megadásával állítható be a testes eszpresszót eredményező legfinomabbtól a könnyebb kávéhoz szükséges legdurvábbig.

 • Egyszerű tisztítás a kivehető központi egységnek köszönhetően

  Egyszerű tisztítás a kivehető központi egységnek köszönhetően

  Készülékeink lelke az automatizálást biztosító központi egység – a Saeco találmánya. Típustól függően a központi egység a készülék elülső vagy oldalsó része felől is könnyen hozzáférhető. Gond nélkül eltávolítható leegyszerűsítve a készülék tisztítását, amely a csap alatt leöblítve történhet ügyelve a maximális higiéniára.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: