Viva Collection

Kenyérsütő

  Viva Collection

  Kenyérsütő

  Ébredjen reggel a friss kenyér illatára

  Ébredjen a friss kenyér illatára minden reggel! A kenyérsütés hihetetlenül egyszerű: készítse össze a hozzávalókat este, állítsa be a késleltetett időzítőt a következő reggelre, és hagyja, hogy a Philips HD9020/40 kenyérsütő elvégezze a többit. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Viva Collection Kenyérsütő

12 menüs, 1000 g-os, Fehér/levendula HD9020/40 Hasonló termékek

Ébredjen reggel a friss kenyér illatára

Egyszerű, ízletes kenyérsütés tetszőleges ízvilággal

 • Minden felhasználó számára átlátható működés az egyszerűen kezelhető gombokkal

  Minden felhasználó számára átlátható működés az egyszerűen kezelhető gombokkal

  A Philips kenyérsütő vezérlőgombjai intuitív módon, a programok beállítását megkönnyítendő sorrendben vannak elhelyezve. Először válassza ki a kenyér típusát, majd a súlyát a recept szerint, végül a pirultsági szintet (vagy használja a pirultsági szint előbeállítását), végül indítsa el a programot. Nagyméretű, felhasználóbarát ikonok mutatják az egyes gombok működését, az LCD-kijelzőn pedig megjelennek a kiválasztott lehetőségek.

 • 12 program kenyérsütéshez, dagasztáshoz és lekvárkészítéshez

  12 program kenyérsütéshez, dagasztáshoz és lekvárkészítéshez

  A Philips kenyérsütő 12 programmal rendelkezik: az egészséges teljes kiőrlésűtől egészen a gluténmentesig, sőt a francia és édes változatokig. Segítségével ízletes tészta készíthető pizzához, bagelhez, süteményekhez stb. Az eredmény mindig finom és egyszerűen elkészíthető, mivel a lehető legjobb eredmény érdekében a programok tartalmazzák a hőmérséklet és az idő beállítását is. A speciális beállítások használatával kisebb zsemlék is süthetők. Ha pedig siet, akkor a gyors programokkal feleannyi idő vagy akár egyetlen óra alatt készíthet ízletes kenyeret.

 • Max. 13 órás késleltetett időzítő, hogy a friss kenyér illatára ébredhessen

  Max. 13 órás késleltetett időzítő, hogy a friss kenyér illatára ébredhessen

  Élvezze a friss meleg kenyér ellenállhatatlan illatát minden reggel: ennél jobban nem is kezdődhetne a nap! Állítsa be előző este a késleltetett időzítőt, és a kenyérsütő megdagasztja és kisüti a kenyeret, míg Ön alszik. Így a frissen kisült kenyér illatára ébredhet, amelyet akár rögtön, akár a nap folyamán később elfogyaszthat.

 • Hozzávalók adagolásának jelzése az extra összetevőket tartalmazó kenyerekhez

  Hozzávalók adagolásának jelzése az extra összetevőket tartalmazó kenyerekhez

  Süssön kenyérspecialitásokat ízletes kiegészítőkkel, például dióval és szárított gyümölcsökkel: az eredmény igazán egyszerű és ízletes. Ha megjelenik a hozzávalók adagolásának jelzése, adja hozzá a kiegészítőket a tésztához, a többi pedig már a készülék dolga. A kenyérspecialitás tartalmazhat diót, magokat, olívát, szárított gyümölcsöt, sajtot, hagymát, szalonnát, nugátot, csokoládét stb.

 • Háromféle méretű kenyeret süthet; a legnagyobb 1 kg-os

  Háromféle méretű kenyeret süthet; a legnagyobb 1 kg-os

  Pontosan igényeinek megfelelő mennyiségű kenyeret süthet. A kenyérsütő egyértelmű jelzéseinek segítségével kicsi (0,5 kg), közepes (75 dkg) és nagy (1 kg) veknit is süthet.

 • 3 pirultsági szint az egyéni ízlés kiszolgálásához

  3 pirultsági szint az egyéni ízlés kiszolgálásához

  A három pirultsági szintnek köszönhetően pontosan ízlése szerinti kenyeret készíthet. Ízlésétől és kedvenc receptjétől függően a világos, a közepes és a sötét héjszín közül választhat.

 • Levehető fedél a tisztításhoz

  Levehető fedél a tisztításhoz

  A kenyérsütő belső sütőformája tapadásmentes, és a készülék levehető fedéllel rendelkezik. Ez rendkívül megkönnyíti a tisztítást: csak vegye le a fedelet és tisztítsa meg másodpercek alatt.

 • Praktikus tartozék receptfüzet

  Praktikus tartozék receptfüzet

  Szeret új dolgokat kipróbálni? A praktikus receptfüzetben kenyérspecialitás-receptek és rengeteg tipp és trükk található a kedvenc alapanyagok hozzáadásáról, ha valóban különlegeset szeretne készíteni. Sőt mi több, jól áttekinthető és egyszerűen követhető még akkor is, ha most használ először kenyérsütőt.

 • A betekintőablakon követheti a kenyér kelését és pirulását

  A betekintőablakon követheti a kenyér kelését és pirulását

  A betekintőablakon keresztül megnézheti, hogyan gyúr, kever és süt a kenyérsütő. Így ellenőrizheti a folyamatot, és hogy minden terv szerint halad-e.

 • Tartozék mérőpohár és kanál

  Adja hozzá a megfelelő mennyiségű szilárd és folyékony alapanyagokat a megfelelő mérőpohár és kanál használatával - csak ennyire van szüksége.

 • Integrált, csúszásgátlós fogantyúk az egyszerű és biztonságos használathoz

  Ha át szeretné helyezni a kenyérsütőt, vagy szekrényben szeretné tárolni, akkor a felemelésnél és a mozgatásnál hasznára lesz a masszív, integrált, csúszásgátlós fogantyú.

 • A talapzat nem forrósodik át, így biztonságosan megérinthető

  A talapzat nem forrósodik át, így biztonságosan megérinthető

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: