Viva Collection

Airfryer

  Viva Collection

  Airfryer

  Olajban sütött ízletes ételek akár 80%-kal kevesebb zsiradékkal!*

  A Philips Airfryer egyedülálló Rapid Air technológiája lehetővé teszi, hogy a forró levegővel végzett sütési folyamatot követően ételei kívül ropogósak, belül pedig omlósak legyenek. Mindezt akár 80%-kal* kevesebb zsiradék felhasználásával! Élvezze a gyorsabban elkészíthető és egészségesebb sült és grillezett ételeket. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Viva Collection Airfryer

Alacsony zsírfelhasználású olajsütő, Többfunkciós főzőkészülék, Fekete, 800 g, + Étel-elválasztó tartozék HD9226/20 Hasonló termékek

Olajban sütött ízletes ételek akár 80%-kal kevesebb zsiradékkal!*

Rapid Air technológia a tökéletes eredmény érdekében

 • Rapid air technológia az egészségesebb sütésért

  Rapid air technológia az egészségesebb sütésért

  Az Airfryer egyedülálló Rapid air technológiája lehetővé teszi, hogy a hagyományos olajsütőhöz képest kevesebb zsiradék felhasználásával, vagy teljesen zsiradék nélkül készítse el a legfinomabb sült, grillezett, és pirított falatokat, ételeket! A Rapid air technológiájú Philips Airfryer a hagyományos sütőkhöz képest kevesebb szagot bocsát ki, a tisztítása egyszerű, használata pedig biztonságos és gazdaságos a mindennapi használat során!

 • Állítható idő- és hőmérsékletvezérlés

  Állítható idő- és hőmérsékletvezérlés

  A beépített időzítővel 30 perces sütési idő állítható be előre. Az automatikus kikapcsolási funkció hangjelzéssel jelzi az étel elkészültét. Széles korlátok között állítható hőmérséklet-szabályozó funkcióval 200 fokig választhatja ki az ételhez legjobban illő sütési hőmérsékletet. Élvezze az aranyszínű, ropogós sült krumpli, falatkák, csirkehús utolérhetetlen ízét, amelyet az ideális sütési hőmérséklet szavatol, és amely a megfelelő időben készül el.

 • Étel-elválasztó tartozék a maximális sütési felületért

  Étel-elválasztó tartozék a maximális sütési felületért

  Maximalizálja az AirFryer készülék sütési területét az étel-elválasztó tartozékkal! A tartozék lehetővé teszi többféle étel egyidejű elkészítését.

 • Az Airfryer segítségével piríthat, grillezhet, és akár süthet is

  Az Airfryer segítségével piríthat, grillezhet, és akár süthet is

  A Philips Airfryer innovatív Rapid Air technológiája segítségével nemcsak zsiradékban, hanem egyéb módon is süthet, pörkölhet, grillezhet, és kedvenc ételeit egyetlen eszközzel készítheti el.

 • Receptfüzet tele ötletekben gazdag receptekkel

  Receptfüzet tele ötletekben gazdag receptekkel

  A gasztronómiai szakértők által írt receptfüzet inspirációt nyújt az Airfryer segítségével elkészíthető változatos, alacsony zsírtartalmú, sült ételekhez. Emellett a receptek bemutatják a készülék sokoldalúságát, így akár grillezhet, süthet és piríthat is, mindezt egészségesebben, gyorsabban és kényelmesebben.

 • Egyedi tervezés alacsony zsírtartalmú, ízletes ételek készítéséhez

  Egyedi tervezés alacsony zsírtartalmú, ízletes ételek készítéséhez

  A gyorsan keringő, rendkívül felforrósított levegő, a különleges alakzat és az optimális felmelegedési jellemzők kombinációjának köszönhetően az egyedi tervezésű Philips Airfryer segítségével rengetegféle ízletes sült ételt készíthet el- gyorsan, egyszerűen, egészségesen, anélkül, hogy feltétlenül olajat kellene hozzáadnia.

 • Mosogatógépben mosható alkatrészek

  Mosogatógépben mosható alkatrészek

  A tapadásmentes bevonattal ellátott kivehető fiók és ételkosár a kifogástalan és könnyű tisztítás érdekében mosogatógépben is mosható.

 • Nagy sütési kapacitás az összes kedvenc receptjéhez

  Nagy sütési kapacitás az összes kedvenc receptjéhez
 • Nagy teljesítmény a gyors sütési eredményhez

  Nagy teljesítmény a gyors sütési eredményhez
Összes specifikációt mutat
 • Összehasonlítva a hagyományos Philips olajsütőben elkészített hasábburgonyával.
 • Friss hasábburgonyánál, az extra ízekért adjon hozzá egy fél evőkanál olajat. A fagyasztott hasábburgonya általában olajban elősütött.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: