Viva Collection

OnionChef

  Viva Collection

  OnionChef

  Aprítson akár egy szakács

  Végre úgy apríthat, akár egy séf. A ChopDrop technológiával rendelkező Philips OnionChef aprító segítségével száraz, szabályosan darabolt hagymákat és egyéb hozzávalókat kap. A különálló nagy sebességű pengének köszönhetően darálhat húst, apríthat fűszernövényeket és még sok minden mást. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Viva Collection OnionChef

Aprító, ChopDrop technológia, 2 funkció: durva és finom aprítás, Automatikus sebességválasztás HR2505/00 Hasonló termékek

Aprítson akár egy szakács

Aprítson hagymát, daráljon húst és még sok minden mást

 • ChopDrop technológia

  ChopDrop technológia

  A hagymadarabolás kellemetlenségét és nehézségét felismerve a Philips kifejlesztette a ChopDrop technológiát, mely lehetővé teszi, hogy egy egyszerű módszerrel séf módjára aprítson. A speciális kialakítású kamra bent tartja a hagymát, miközben a három éles penge végzi az aprítást. Amint elérték az optimális méretet, a mindig száraz és szabályos darabok bekerülnek a tálba. Tökéletes a hagymához, de egyéb zöldségekhez, gyümölcsökhöz, sajtokhoz és más alapanyagokhoz is.

 • 500 W-os, nagy teljesítményű motor

  500 W-os, nagy teljesítményű motor

  A Philips OnionChef aprító erőteljes, 500 W-os motorja lehetővé teszi, hogy még a kemény hozzávalókat is gyorsan és könnyedén apríthassa.

 • Durva aprítás a ChopDrop segítségével

  Durva aprítás a ChopDrop segítségével

  A Philips OnionChef aprító optimális alacsony sebességet használ a ChopDrop technológiájához, ezáltal biztosítva a hagymák és egyéb puha hozzávalók (pl. cukkini, főtt tojás, paprika, mozzarella), illetve a kemény hozzávalók (többek között csonthéjasok és sárgarépa) száraz és szabályos darabolását. Ideális a mindennapi kedvenc ételeihez, valamint előételekhez (mártások, tzatziki), szószokhoz, rizottókhoz és még sok máshoz!

 • Finom aprítás a HS pengével

  Finom aprítás a HS pengével

  Más séfekhez hasonlóan a Philips OnionChef aprító a kiegészítő nagy sebességű aprítókésével lehetővé teszi a sokféle hozzávaló – pl. hús, csonthéjasok, aszalt gyümölcs, zöldfűszerek, parmezán, csokoládé – finomra aprítását. Darálja finomra a húst tatárbifsztekhez, húsgombóchoz, bolognai szószhoz vagy tacókhoz; készítsen házi készítésű pestót és humuszt, energiaszeleteket vagy csak egy friss öntetet a kedvenc salátájához.

 • Automatikus sebességválasztás

  Automatikus sebességválasztás

  A Philips OnionChef aprító 2 sebességfokozattal és automatikus sebességválasztóval rendelkezik. A különböző funkciók különböző sebességet igényelnek az optimális eredmény érdekében – alacsony sebességet a ChopDrop technológiával végzett durva aprításhoz és nagy sebességet a különálló, nagy sebességű pengével végzett apróra vágáshoz. A készülék észleli a megfelelő funkciót, és automatikusan beállítja a szükséges sebességet, így Ön mindig a kívánt végeredményt kapja.

 • Egy gombnyomással, könnyen működtethető

  Egy gombnyomással, könnyen működtethető

  A Philips OnionChef bekapcsolása nem lehetne egyszerűbb – csak nyomja le a készülék tetejét a tál felé. Nincsenek extra gombok, beállítások vagy kapcsolók. Egyetlen érintéssel úgy apríthat, akár egy séf.

 • Nagy méretű, 1,1 l-es tál

  Nagy méretű, 1,1 l-es tál

  A Philips OnionChef aprító egy nagy, 1,1 l-es tállal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a nélkülözhetetlen hozzávalók szükséges mennyiségével dolgozhasson.

 • Mosogatógépben tisztítható

  Mosogatógépben tisztítható

  A Philips OnionChef aprító tisztítása egyszerű. Az összes alkatrészt elmoshatja vízzel, vagy egyszerűen beteheti őket a mosogatógépbe.

 • Éles, rozsdamentes acél vágópengék

  A Philips OnionChef aprító éles, rozsdamentes acél vágópengékkel van felszerelve. A ChopDrop technológia három finom pengéje gondoskodik a puha hozzávalók száraz és szabályos aprításáról anélkül, hogy összezúzná őket. A különálló, nagy sebességű aprítókéssel pedig a kemény hozzávalók aprítása is lehetséges.

 • Csak egyetlen vágás szükséges

  A Philips OnionChef aprító nagy ChopDrop kamráját úgy tervezték, hogy egy nagy, félbevágott hagymát bele tudjon helyezni egészben. Mostantól kezdve Önnek csak meg kell hámoznia, és egy késsel félbe kell vágnia. Az OnionChef elvégzi a többit Ön helyett, így elkerülheti a hagymadarabolás kellemetlen részét.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: