Daily Collection

Konyhai robotgép

  Daily Collection

  Konyhai robotgép

  Helyet és fáradságot takaríthat meg

  A Philips új, függőleges kialakítású HR7625/70 konyhai robotgépével helyet, fáradtságot és időt takaríthat meg. Rendkívül hatékony és lenyűgözően sok funkcióval rendelkezik: egyetlen előkészítési művelet sem tarthat pár másodpercnél tovább! Turmixgéppel együtt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Daily Collection Konyhai robotgép

500 W, kompakt, 2 az 1-ben kialakítás, 2 literes tál HR7625/70 Hasonló termékek

Helyet és fáradságot takaríthat meg

Ultrakompakt konyhai robotgép turmixgéppel

 • Az összes tartozék elfér az edényben

  Az összes tartozék elfér az edényben

  Az összes tartozékot az edényben tárolhatja – egyszerű és helytakarékos megoldás.

 • 2 sebességfokozat és pulzálás

  2 sebességfokozat és pulzálás

  A Philips konyhai robotgép külön sebességbeállítással rendelkezik a kemény és a puha hozzávalókhoz. A pulzálás például fokhagyma és jég aprításához használható.

 • 500 W motor nagyobb mennyiségekhez és erős dagasztáshoz

  500 W motor nagyobb mennyiségekhez és erős dagasztáshoz

  Az erőteljes 500 W teljesítményű motor, a 2 sebességfokozat és pulzálás segít Önnek az optimális eredmény elérésében

 • Könnyedén végrehajtható, több, mint 25 funkció

  Könnyedén végrehajtható, több, mint 25 funkció

  A konyhai robotgép 7 tartozéka több, mint 25 különböző funkció ellátására képes. A – mosogatógépben mosható - tartozékok sorába a következők tartoznak: Egy dagasztó tartozék tészták keveréséhez és erős dagasztásához. Egy rozsdamentes acél aprítókés hús és zöldségek felvágásához. Fém tárcsa betétek a közepes aprításhoz, szeleteléshez, és granuláláshoz. Egy 1,5 literes, ütésálló kehely különböző alapanyagok mixeléséhez, aprításához és keveréséhez. Egy elegyítőtárcsa tejhab és majonéz készítéséhez.

 • A függőleges kialakítás miatt akár 35%-kal kevesebb helyet foglal a konyhában

  A különleges függőleges kialakítás által igényelt hely 35%-kal kevesebb, mint a hasonló konyhai robotgépek esetén. Ezzel értékes helyet takarít meg a munkalapon, azaz a konyhai robotgép még a legkisebb konyhának is része lehet.

 • Turmixgéppel együtt

  A konyhai robotgép 28 funkciót ellátó 7 tartozékkal rendelkezik. Ezek a következők: rozsdamentes acél penge az aprításhoz, habveréshez, krémkészítéshez, morzsoláshoz, vágáshoz, hajtogatáshoz, összezúzáshoz, apróra vágáshoz, mixeléshez, (erős) dagasztáshoz; szeletelőbetét zöldség és gyümölcs közepes szeleteléséhez; aprítóbetét zöldség, gyümölcs és sajt közepes aprításához; elegyítőtárcsa a habveréshez, keveréshez és elegyítéshez; granulálóbetét burgonya granulálásához és turmixgép összedolgozáshoz, összetöréshez, habosításhoz, őröléshez, kemény alapanyagok pürésítéséhez, homogenizáláshoz, folyósításhoz, aprításhoz, összerázáshoz és keveréshez

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: