StyleShaver

vízálló formázó és borotva

  StyleShaver

  vízálló formázó és borotva

  Fejezze ki Önmagát

  A Styleshaver segítségével pontosan olyan külsőt alkothat magának, amilyet elképzelt. Egyetlen csuklómozdulattal válthat a kétvégű készülék elektromos szakállnyíró és formázó fele között, így minden rendelkezésére áll a tökéletesen formázott szakáll, borosta vagy sima arcbőr kialakításához - még vastag szőrszálak esetén is Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fejezze ki Önmagát

Vágás, formázás és borotválás - egyetlen termékkel

 • Szakállvágó készülék 12 hosszúsági beállítással 0,5 mm-től 10 mm-ig

  Szakállvágó készülék 12 hosszúsági beállítással 0,5 mm-től 10 mm-ig

  A 0,5-10 mm között 12 fajta hosszbeállítással rendelkező, teljes méretű (32 mm-es) Philips szakáll- és borostavágóval könnyen elérheti a kívánt hosszúságot. A gomb elforgatásával rögzítheti kedvenc hosszbeállítását. A bőrbarát, lekerekített végekkel rendelkező, strapabíró fém vágókészülék pontos és egyenletes vágást tesz lehetővé.

 • Kihajtható pajeszvágó: 32 és 15 mm-es oldallapok a tökéletes részletekért

  Kihajtható pajeszvágó: 32 és 15 mm-es oldallapok a tökéletes részletekért

  Az állítható fésű alatt egy megfordítható, precíziós vágókészülék található. Egyik oldala 32 mm-es nagyteljesítményű vágóként funkcionál. Megfordítva pedig egy 15 mm szélességű precíziós vágókészüléket kapunk, mely tökéletes a kis helyek, pl. az orr alatti vagy a száj körüli területek eléréséhez. Úgy lett kialakítva, hogy nagyon közeli vágásra legyen képes, miközben védi az Ön bőrét. Kis méretének, valamint ferde felépítésének köszönhetően könnyedén láthatja, amit csinál, a finom vonalak és a részletek érdekében.

 • A kettős borotva pajeszvágóval a legdúsabb szakállat is leborotválja

  A kettős borotva pajeszvágóval a legdúsabb szakállat is leborotválja

  A duplaszitás borotvával könnyű leborotválni a szakáll körüli borostát még a nyaki területeken is. A középvágó a hosszabb, erősebb szőrszálakat is levágja, a két szabadon mozgó szita pedig minden mást is tökéletesen simára borotvál.

 • 4 órás töltéssel 50 percnyi vezeték nélküli használat.

  4 órás töltéssel 50 percnyi vezeték nélküli használat.

  Az erőteljes lítium-ion akkumulátor 50 percig bírja 4 órás töltést követően. Egy gyors 10 percnyi töltés 10 percnyi borotválási időt biztosít, tehát mindig készen áll, amikor Ön is.

 • 100% mosható kialakítás az egyszerű tisztítás érdekében

  100% mosható kialakítás az egyszerű tisztítás érdekében

  Borotválja és formázza szakállát ott, ahol Ön szeretné, nedvesen és szárazon is. Amikor elkészült, a tisztításhoz csak öblítse le azt a csap alatt.

 • Összehajtható tartó- és töltőállvány

  Összehajtható tartó- és töltőállvány

  Az összehajtható töltőállvány a legkisebb helyen is elfér, így bárhol elvégezheti a töltést, vagy magával viheti utazásaira.

 • Az akkumulátor jelzőfénye jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát

  Az akkumulátor jelzőfénye jelzi az akkumulátor töltöttségi állapotát

  Az akkumulátor jelzőfénye világoskéken világít, ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, és narancssárgán villog, amikor 10 percnyi működés van hátra.

 • 2 év garancia, univerzális feszültség, nincs szükség olajozásra

  2 év garancia, univerzális feszültség, nincs szükség olajozásra

  Minden ápolási termékünk tartósságra van tervezve. 2 éves, világszerte érvényes garanciával, valamint univerzális feszültségválasztási lehetőséggel rendelkeznek és nincs szükségük olajozásra.

 • Bőrbarát, csúcsminőségű vágópengék

  Bőrbarát, csúcsminőségű vágópengék

  Az elektromos borotva acél vágópengéi finoman egymáshoz érnek, így használat közben élezik egymást! A pengék extra élesek maradnak, hogy mindig tökéletes frizurát készíthessen velük, ugyanakkor a lekerekített végeik és a fésűk megakadályozzák a bőrirritációt.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: