vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

  Megdöbbentően tiszta, erőteljes hang

  Adjon hangot személyes ízlésének a Philips Shoqbox SB7100 hangszóróval. Az ikermeghajtók és a wOOx technológia biztosítják a hangos, mély és ugyanakkor tiszta hangzást. Vigye magával kedvenc zenéjét és sugározza vezeték nélkül a Bluetooth segítségével. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

vezeték nélküli hordozható hangsugárzó

Bluetooth®-os, Mozdulatvezérléses, Beépített mikrofon hívásokhoz, 8 W, akkumulátoros SB7100/12 Hasonló termékek

Megdöbbentően tiszta, erőteljes hang

 • 2 neodímium meghajtóval

  2 neodímium meghajtóval

  2 neodímium hangszóróval és wOOx rendszerrel van felszerelve; egyszerűen óriási hangja van ahhoz képest, mint amit Ön elvárhat egy ilyen kisméretű hangszórótól. Megdöbbentően tiszta, erőteljes hangzás és mély basszusok, hogy mindenhol a lehető legjobb minőségű hangot élvezhesse.

 • Kézmozdulat-vezérelt dalléptetés

  Kézmozdulat-vezérelt dalléptetés

  A SHOQBOX mozgásérzékelővel van felszerelve. Egyszerűen húzza el a kezét balról jobbra, vagy fordítva az érzékelő fölött, és a következő vagy az előző számra ugorhat. Ha egy másodpercig az érzékelő felett tartja a kezét, szüneteltetheti a zenét, egy újabb kézmozdulattal pedig folytathatja a lejátszást. Az egyszerű kézmozdulat-vezérléssel a lehető legkönnyebben játszhatja le zeneszámait.

 • Beépített mikrofon a kihangosításhoz

  Beépített mikrofon a kihangosításhoz

  Beépített mikrofonja révén kihangosítóként is működik. Bejövő hívás esetén a zenelejátszás szünetel, és Ön a hangszórón keresztül beszélhet. Lebonyolíthat vele üzleti tárgyalást, vagy felhívhatja a barátját a buliból. Mindkét esetben remekül működik.

 • Hangos figyelmeztetés a visszajelzéshez

  Hangos figyelmeztetés a visszajelzéshez

  A hangos figyelmeztetés több nyelven is elérhető. Azonnali visszajelzést ad az akkumulátor töltöttségéről, vagy figyelmeztet, ha a hangszóró nincs megfelelően csatlakoztatva a készülékhez.

 • Párosítson 2 shoqbox-ot L/R (sztereó) hangszórókká

  Párosítson 2 shoqbox-ot L/R (sztereó) hangszórókká

  Párosíthat 2 SHOQBOX hangszórót a sztereó rendszer bal és jobb oldali csatornájának intelligens érzékelőjével. Egyszerűen tegye egymás mellé a két hangszórót, és húzza végig egyszerre a kezét a két érzékelőn kívülről befelé. Bulikhoz és összejövetelekhez tökéletes. Élvezze a zene, a filmek és a játékok erőteljes sztereó hangját.

 • Bluetooth streaming

  A Bluetooth egy robusztus és energiahatékony, rövid hatótávolságú, vezeték nélküli kommunikációs technológia. A technológia lehetővé teszi a más Bluetooth készülékekhez történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást, így egyszerűen lejátszhatja bármely okostelefonon, táblagépen vagy laptopon - beleértve az iPod és iPhone készüléket is - tárolt kedvenc zeneszámait a Bluetooth-kompatibilis hangszórón.

Összes specifikációt mutat
 • Az akkumulátor lemerülési ideje a használat módjától, valamint a beállításoktól függ.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: