Üdvözöljük a könnyű vasalás világában!


  Élvezze a gondtalan vasalás élményét, melyet a gyors vasaló és az optimális hőmérséklet technológia tesz lehetővé.

  Gőzállomás

  PerfectCare Elite

  Könnyed vasalás a gőz erejével, a ruha megégetésének kockázata nélkül

  Új PerfectCare Elite


  A könnyű vasalóval még kényelmesebb és egyszerűbb lesz a vasalás! A farmertől a kedvenc selyem blúzáig mindent vasalhat anélkül, hogy állítania kellene a hőfokon. Ez lehetővé teszi, hogy Ön gyorsan és egyszerűen, mindig a kívánt eredménnyel vasaljon.

  Erőteljes gőz


  A Perfect Care Elite erőteljes gőzkibocsátásra képes (akár 7,5 bar nyomás, 400 g gőzlövet). A gőz mélyen behatol a ruhába, így akár egyetlen mozdulattal eltüntetheti a gyűrődéseket. Még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors a vasalás!

  Nem égeti meg a ruhát

   

  A Perfect Care gőzállomásokkal semmilyen vasalásra alkalmas ruhát nem fog megégetni, még a legfinomabb, féltve őrzött ruhadarabjait sem. Az Optimal Temp azt jelenti, hogy Önnek nem kell többé aggódnia a megfelelő hőmérséklet beállítása miatt a különböző anyagok vasalása közben, amivel időt és energiát takaríthat meg.

   

  Függőleges vasalás

   

  A PerfectCare Elite egyszerűvé és eredményessé teszi a függőleges gőzölést is. Hatékonyan távolítja el a gyűrődéseket, legyen szó akár a legfinomabb anyagokról, a kedvenc farmernadrágjáról vagy éppen egy gazdagon díszített, nehezen vasalható ruhadarabról.

  90 napos pénzvisszafizetési garancia     

   

   

  Próbálja ki most kockázat nélkül a Philips PerfectCare gőzállomásainkat a 90 napos pénzvisszafizetési garancia keretében. A promócióban minden 2016. október 1. és 2017. január 31. között Magyarországon vásárolt és a részvételi szabályzatban szereplő Philips PerfectCare gőzállomás részt vesz.

   

  További információk: 

   

   

  Pénzvisszafizetési garancia