3000 series Automata eszpresszó kávéfőző

3-féle kávé főzésére képes, Easy Cappuccino rendszer, fekete HD8829/09 Hasonló termékek
 • Kedvenc cappuccinója csupán egyetlen gombnyomásra

  3000 series

  Automata eszpresszó kávéfőző

  HD8829/09 Hasonló termékek

  A Philips 3000 sorozatú Easy Cappuccino készülékkel egyetlen gombnyomás a kedvenc cappucinója elkészítése. A kompakt formába zárt nagy kapacitásnak köszönhetően a friss kávészemekből egyetlen gombnyomással elkészítheti az eszpresszót, kávét és cappuccinót. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Kedvenc cappuccinója csupán egyetlen gombnyomásra

Nagy teljesítmény kompakt méretben

 • Forró eszpresszó, kávé és cappuccino egy gombnyomásra

  A végeredmény egy tökéletesen lefőzött eszpresszó és kávé, mely azonnal csészéjébe csorog, és a frissen őrölt kávészemekből egyetlen gomb megnyomásával néhány másodperc alatt elkészül. Most az új Easy Cappuccino rendszernek köszönhetően az egyetlen gombnyomásra elkészített cappuccino soha nem volt ennél egyszerűbb. Két csésze kávét is lefőzhet egyszerre a 2x funkció segítségével.

 • Masszív, kerámia őrlőköves őrlőbetétek a hosszan tartó minőség érdekében

  A kerámia alapanyag emellett hosszan tartó teljesítményt és csendes működést biztosít, miközben nem megy tönkre. Ez azt jelenti, hogy a kávéját az első alkalomtól kezdve mindig ugyanúgy őrli, ezáltal a legjobbat hozza ki a kávészemekből több mint 15 000 csésze kávé erejéig.

 • Forró kávé az első csészéből a gyors fűtésű vízmelegítővel

  Búcsúzzon el örökre a langyos kávétól. A gyors fűtésű vízmelegítő pillanatok alatt forró kávét és cappuccinót biztosít a családja számára már az első csészétől kezdve.

 • Az AROMA PLUS (Aroma Plusz) funkciónak köszönhetően erősebb aromát érhet el

  Erősebb kávéhoz lenne kedve? Csak nyomja meg az Aroma Plusz gombot, és pillanatok alatt élvezheti az erősebb eszpresszót, kávét vagy cappuccinót. A készülék megnöveli az őrölt kávé mennyiségét, így egy ütősebb, ízletes kávéban lesz része.

 • Mentse el a kedvenc kávéhosszúságát a MEMO (Memória) funkció segítségével

  A memória funkció révén – mely lehetővé teszi, hogy beállítsa és elmentse a csészéjéhez illő kávé és cappuccino hosszúságát – mindig az Ön személyes ízlésének megfelelő, tökéletes csésze kávét főzhet. Ennek a funkciónak köszönhetően a készülék pontosan tudni fogja, hogy Ön hogyan szereti a kávét és a cappuccinót.

 • Állítható őrlési beállítás a különféle ízlésekhez

  Az őrlőbetéteket 5 különböző szintű finomságra lehet beállítani. A gazdag aromájú eszpresszókhoz javasolt legfinomabb őrléstől kezdve egészen a lágyabb kávéknak megfelelő durvább őrlésig választhat, minden esetben az Ön által előnyben részesített ízvilágnak megfelelően.

 • Nagy teljesítmény kompakt kialakításban

  Élvezze a nagyobb helyet, valamint azt, hogy a nagy kapacitású, rendkívül praktikus kialakítású kávészem-, víz- és hulladéktartályok sokkal tovább bírják a következő feltöltésig. Ez az intelligens, szuperautomata kávéfőző maximális kényelmet, csúcsminőségű teljesítményt és nagy kapacitást nyújt önnek (az 1,8 l-es víztartálynak, a 250 g-os kávészemtartálynak és az akár 15 adagos kapacitású hulladéktartálynak köszönhetően).

 • Illeszkedik a csészéjéhez az állítható kávékifolyónak köszönhetően

  Nem számít kedvenc pohara vagy csészéje mérete - a kávékifolyó egyetlen mozdulattal úgy igazodik hozzá, hogy közben minden aroma megőrződik és kávéja is tökéletesen forró marad a csészében. A kávékifolyó legmagasabbra állítható szintje alá még egy 15 cm-es latte macchiato pohár is befér.

 • Külső tejtartóval, mely könnyen tisztítható és tárolható

  A külső tejtartónak köszönhetően az ízlésének megfelelő tejjel élvezheti a krémes cappuccinót. Csatlakoztassa le könnyedén a gépről, és tegye be a hűtőszekrénybe a hosszan tartó frissesség érdekében. A mindenfajta tejjel elkészíthető cappuccino még sosem volt ennyire egyszerű.

 • Távolítsa el a tejmaradványokat az alapos MILK CLEAN (Tejtisztító) funkció segítségével

  Garantált, magas higiéniai szint az Ön és a családja számára az alapos MILK CLEAN (Tejtisztító) funkciónak köszönhetően. Másodpercek alatt eltűnik az összes tejmaradvány a gépéből, így Ön nyugodtan élvezheti a cappuccinóját.

 • Kivehető központi egység a magas higiéniai szint érdekében

  A központi egység minden szuperautomata kávéfőző lelke, ezért hetente meg kell tisztítani. A központi egység oldalról könnyedén hozzáférhető és egyetlen pattintással eltávolítható, így egyszerűen el lehet mosni a csap alatt.

 • Automatikus tisztítási ciklus és vízkőmentesítő program

  Ezt a kávéfőzőt úgy tervezték meg, hogy bekapcsoláskor vagy kikapcsoláskor automatikusan megtisztítja vízzel a kávé funkciókört. Ennek köszönhetően minden csésze kávénak nagyszerű, friss íze lesz. A LED-világítással ellátott felhasználói felület időben figyelmezteti Önt, ha eljön a vízkőmentesítés ideje, így meghosszabbítja készüléke élettartamát.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: