Multimédiás hangszórók 2.1

  Erőteljes, gazdag hangzás

  A 40 W-os kimenet mély, tökéletes hangzást biztosít, kisebb torzítással. A kétutas magashangszóró + mélyhangszóró kialakítás mind a magas, mind az alacsonytól közepesig terjedő hangfrekvenciákat visszaadja, ami sokkal kiegyensúlyozottabb hanghatást eredményez.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Erőteljes, gazdag hangzás

Páratlan hangélmény

 • Kényelmes aux-in bemenet és fejhallgató kimenet a hangsugárzó előlapján

  Kényelmes aux-in bemenet és fejhallgató kimenet a hangsugárzó előlapján

  A hangsugárzó előlapján található aux-in és fejhallgató kimeneti csatlakozóknak köszönhetően most még könnyebben és kényelmesebben élvezheti kedvenc zenéjét és hanganyagait. Korábban, ha a számítógépén kívül egy másik készüléket is csatlakoztatni akart, általában ki kellett húzni a 3,5 mm-es csatlakozót a PC-ből, ami kényelmetlen volt. A kézre eső aux-in és fejhallgató kimeneti csatlakozókkal azonban gyorsan és könnyedén hallgathat zenét szinte bármilyen készülékről.

 • Kétutas magassugárzó + mélynyomó kialakítás

  A dupla-tartományú hangszóró két meghajtóval állítja elő a magassugárzóktól érkező magas frekvenciákat, illetve a mélynyomótól érkező mély- és középtartományú frekvenciákat. Ez a kimenetet kiegyensúlyozottabb hangzással maximalizálja az általánosan használt egyutas megoldáshoz képes, ahol egy meghajtónak kell előállítania az összes frekvenciát. Így élvezhetőbbé válik a jobb akusztika a tisztább énekhangokkal, magas és mély hangokkal, mindez most igazán versenyképes árakon a Philips hangszórók kínálatában.

 • Mylar anyagú magassugárzó a nagy felbontású hang érdekében

  A magassugárzókban egyedülálló Mylar anyagot alkalmaznak a lenyűgöző hangfelbontás érdekében. Tökéletesen adja vissza a magas frekvenciák teljes tartományát, így a zene életre kel és a filmek hanghatása is a szerzők elképzelése szerint szólal meg. A kétutas kialakítás szerves részeként a magassugárzó a mélynyomóval összehangoltan javítja a magas frekvenciákat, ami tisztább, megnövelt térhatású és pontosabb hangzást eredményez. A javított tisztaság azt jelenti, hogy a zene összes eleme megkülönböztethető. Figyelje a hangszereket külön-külön, hallgassa a tisztább énekhangokat és élvezze a pezsdítően részletes zenét.

 • PP meghajtóanyag

  A meghajtóban lévő, puha PP (polipropilén) anyag még jobb magas frekvenciájú hangokat biztosít. Segíti a hangterjedést, és tisztább, jobban kiegyenlített hangzást nyújt. A kis fajsúlyú anyag magashangszóróval való integrálása egyszerűbb, használata pedig kevesebb vibrációt okoz.

 • A megfelelően csillapított meghajtó csökkenti a rezgést és a hangtorzítást

  Az egyéni hangszórómeghajtóknál a membrán szélének közelében általában specifikus frekvenciatorzítás figyelhető meg, amely gyakran okoz valamilyen szintű hangtorzulást is. Ennek a problémának az áthidalására alkalmazható a Mylar, amely egy egyenletes monomer, és sokkal könnyebb anyag, mint amit általában a meghajtó kúp körül alkalmaznak. A kúpot tökéletesen körülölelő gyűrű csillapító hatása elnyomja az aszinkron rezgéseket, amely természetesebb és kiegyenlítettebb hanghatást eredményez.

 • Mutatós, magasfényű kivitel

  Magasfényű fekete kivitel, amely klasszikus és modern környezetben egyaránt remekül mutat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: