A Philips bemutatja a tökéletes tejeskávét

október 29, 2012

A Philips a Saeco kávéfőzők fejlesztése során újabb mérföldkövet ért el a tökéletes ízhez vezető úton. A legújabb Exprelia Evo az első teljes mértékben automatikus espresso kávéfőző, amely Latte Macchiato Perfetto-t is kínálnak a már megszokott Espresso-n és Capuccino Perfetto-n kívül.

 

A Latte Macchiato egyike a legnépszerűbb kávétípusoknak a tej és a kávé örökzöld kombinációi közül. A Saeco-t a professzionális és a hazai piacon szerzett hatalmas tapasztalata tette kávéspecialistává, amelynek eredményeként most az otthonokba is elhozza a háromrétegű kávékülönlegességet, középpontjában a fenséges espresso-val. A Saeco új, teljesen automata kávégépe káprázatos latte macchiato-t készít, olyan egyedi ízzel, amely hű marad a gyengébb kávétípusokhoz. A tökéletességét bizonyítandó a Philips Saeco által kifejlesztett Exprelia Evo kávéfőző az egyik legrangosabb olasz minősítő cég a „Centro Studi Assaggiatori – Italian Tasters” tanúsítványával is rendelkezik.

 

A Philips legújabb automata espresso kávéfőzőjét a Philips Saeco Latte Macchiato Perfetto tanúsítványán kívül természetesen az Espresso és a Cappucino Perfetto készítését elismerő tanúsítvánnyal is kitüntették.


 

 

 

Exprelia Evo

 

Tejes különlegességek

  • Egyérintéses italválasztás
  • Latte Perfetto technológia és kettős tisztítási funkció

 

Tökéletes presszókávé

  • SBS: szabadalmaztatott, állítható eszpresszó krémréteg és sűrűség
  • A kávé erőssége, hőmérséklete és hosszúsága is beállítható

 

Egyszerű használat

  • OLED kijelzős felhasználói kezelőfelület
  • Testreszabás és karbantartási menü

 

Könnyen tisztítható és összeállítható

  • Automatikus tisztítás és vízkőmentesítés
  • Rozsdamentes kidolgozás

 

Termékkód: HD8857/09

Ajánlott fogyasztói ára: 359 699 Ft

 

A Royal Philips Electronics

A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életminőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a “sense and simplicity” márkaígéret alapján. A Philips körülbelül 121 000 főt alkalmaz a világ több mint 60 országában. A 2011-ben 22,6 milliárd eurós forgalmat elérő cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új alkalmazások, illetve a személyes jó közérzethez kapcsolódó életstílus termékek területén, amelyen belül erős vezető pozícióval rendelkezik a férfiborotválkozás és szőrtelenítés, a hordozható szórakoztató elektronika, illetve a szájápolás terén. További hírek a www.philips.com/newscenter oldalon találhatóak.

 

.